Helgen

Helgen har varit väldans trevlig med grillkväll i lördes, trots att jag och Ida fuskade och beställde pizza så fanns det ju andra som grillade :P
Sen igår så var det mys hemma hos Holmqvist som gällde, även då var det grillning som gällde iallafall för mig och Anna. Efter våran romantiska middag så kom lite folk som kände för att hålla oss sällskap och kvällen innehöll både singstar och Yrrol, det är minsann toppen för snoppen :)
Valborg ikväll då, hoppas att denna valborg blir lika lyckad som förra. Hoppas Hoppas :)

Jag har blivit lite smått kär i Velvet Revolver på sistone

Can't stop drinking I'm cold kicking and bleeding
The wine is numbing feelings and all of my memories are gone

image2
Bild från förra valborg :)


Godmorgon

Hämtade min kära hultsfred biljett igår och det var verkligen lycka. Om detta året bara blir hälften så bra som förra så är jag överlycklig. Tänk att få se Ozzy live, AHHH. Jag dör lite smått bara jag tänker på det, jag har lyssnat på honom sen jar var miniliten och att änligen få se honom live är helt ofattbart.
Längtar, längtar, längtar, längtar!


I hitched a ride, until the coast
To leave behind, all of my ghosts
Searching for something, I couldn?t find at home


image1


Bäst just nu
Säkert- Jag Grät Mig Till Sömns Efter Alla Dar

Sommar Sommar Sommar

Äntligen har sommaren smugit sig på efter en förskräkligt kall vinter, nu känns det inte som om man behöver längta tillbaka till påsklovet lika mycket längre utan kan istället ta tillfället i akt att njuta av den Svenska Sommaren.
 
Beställde min hultsfredbiljett igår och det känns underbart. Hoppas att detta året blir lika trevligt som förra trots att det inte är lika bra band i år. Men jag tror nog att det kommer att bli toppen med tanke på att jag och Anna och Tildakommer att ha det snyggaste tältet av alla yää <3


Nu ska jag bege mig ut till Åhus och hämta min kära biljett, Ha det fett!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0