Städtant.

Idag ska jag föregå med gott exempel hela kvällen lång. Jag ska minsann inte ut och svina som mina jämnåriga denna helgen. Utan jag ska vara en duktig flicka och städ morfars lägenhet. Vi kan iallafall låtsas att det inte är min tomma plånbok som gör att jag mer än gärna städar-- 

 Så ikäll blir det städning/idol, nu när jag ändå inte ska ut kan jag lika gärna kolla på idol. Trots att det är ren idioti att Daniel åkte ut eftersom han egentligen är den enda stjärnan. Men nu får jag väl helt enkelt hålla mina tummar för Amanda. För hon är faktiskt riktigt StenCool!  Vad kul om någon hade hetat då, -Ja hej det var Sten Cool. haha. Som hon som det stod om i tidningen någon gång. Barbro Snygg. Haha, tänk er själva. -hej jag heter Barbro Snygg. Hon lär ju få stå ut med massa torra skämt dagarna i ända. Undrar om hon är snygg?

Jaja, nu får det vara nog för idag! En liten powernap skulle nog inte skada.


Tjing! 

Hold me like you held on to life.

Nu är jag anmäld, avresan är bestämd till oktober nästa år änsålänge. Fick ett mail igår om profilen som jag ska göra och idag fick jag ett sms angående intervju. Tror att jag väntar till i helgen att svara på det, känns som om att jag måste reflektera över allt först. Visst, att resa till usa och jobba som au-pair är något som jag har velat i hur många år som helst. Men då har det alltid varit så avlägset, nu känns det nästan som om det är nästa månad som jag ska resa.
Jag ska jag ska, hur mycket jag än tvekar så vet jag att det enbart beror på hemlängtan. Eller kan man få hemlängtan innan man ens har rest iväg någonstans? Jag kom fram till att det längsta jag har varit ifrån familj/släkt och vänner är tre veckor. det är väldigt stor skillnad på tre veckor och 13 månader.

Fast jag har bestämt mig att detta absolut inte ska hindra mig från att göra det jag verkligen vill. Och jag hoppas verkligen att några små mysare kommer och hälsar på mig :)


Nu ska jag nog knoppa in, och kika lite i preventivväskan som ska användas imorrn på rönnow. Endast 2 tillfällen kvar sen är projektarbetet i stort sett färdigt. Känns faktiskt riktigt riktigt skönt!


Puss ♥


Oj vad jag har försovit mig.

Skulle egentligen ta bussen om 20 minuter men jag har försovit mig och orkar inte stressa. Så det får helt enkelt bli till att ta bilen om 50 minuter istället, lät så himla mycket bättre :)

In till stan med bror min sen och inhandla lite julklappar, kan bli mys om han är på bra humör. Vilket i och för sig inte händerså speciellt ofta nu. Men man kan ju alltid hoppas..

Sen blir det nog hem till Stoff och kolla på min tvkväll och sen imorrn bär det av till malmö. Vi får väl se hur det går med det :)haha.

Men nu är det frulle och Kristianstadbladet som gäller.


Adjök!

Redan massa nervös.

Usch, jag förstår inte hur jag ska lyckas köra till malmö på onsdag. Sofia och jag ska ju till Malmömässan som jag säkert har skrivit i något tidigare inlägg. Själva grejen är att vi ska köra till malmö. Heja! Det längsta jag har kört i mitt körkortsliv (vilket iochförsig endast är några veckor) är kristianstad, eller Gualöv förresten. Eller Vinslöv. Hursomhelst så är jag inte någon speciell van bildförare. Och mitt lokalsinne är rätt mycket sämst. Så jag hoppas att Sofia är en aning bättre än mig eller att någon annan människa känner föratt följa med.

Men nu blir det utgång med hund!

TJÖSS!

Kul och oväntad.

Riktigt kul fredag minsann! Men även väldigt oväntad. Jag undrar fortfarande var alla människorna poppade upp ifrån. Och vem tog bilden på mig när jag kramades med en staty egentligen?

Slappishelg förövrigt, var nere vid havet med doggis igår. Finns inget bättre när man behöver rensa sina tankar lite. Så nu känns det iallafalllite bättre, fast beslutsångesten sitter fortfarande.


"vad jag tror är att om vi skiter i det och inte gör ett piss, så kommer nog tiden att lösa hela grejen, för tiden har en sån magisk effekt på oss."


Snart skola, nu frukost.

Nyfikenheten tar över.

Nu är jag faktikst väldigt nyfiken på att veta vilka som läser min blogg egentligen.
Så om alla skulle vilja lämna en liten söt kommentar med namn och sånt. Även varför ni läser den skulle ju vara skoj att veta. Även om jag känner er så måste ni faktikst svara på detta, annars kommer jag att framstå som en idiotas.


Over and out!

Rastlös till tusen.

Ahh, jag hatar att vara sjuk blir så otroligt rastlös och stirrig. Det kvittar hur mycket feber jag har imorrn för jag ska ändå till skolan! Enda psykologi lektionen i veckan äger ju rum på fredagarna och jag känner inte att jag vill missa det. Absolut roligaste och mest intressanta lektionen vi har och vår lärare Peter är ju bara helt otrolig! När han berättar om sitta Jokkmokk (stavning) historier så sitter man som i trans. Han kan berättar om i stort sett vad som helst och hela klassen blir trollbunden. Detta är en talang som inte många besitter kan jag tala om.

Nej, nu ska jag nog kolla på kustbevakarna som faktikst är otroligt underhållande hur tråkigt det än låter. Jag såg på reklamen att någon tydligen försökte slå de med en stor dildo. Haha, det kan bli humor då med andra ord.

Tjing!


ps. Anna är väldans duktig :)

Beautiful swedish girl. Fuck it, I'm out of here.

Kollade nyligen på en gammal film från massa Spanien resor. Någon hade tydligen varit duktig och gjort ett litet kollage av alla filmerna, och det var otroligt nostalgiskt att titta på kan jag tala om. Saknar alla somrarna i mormor och morfars hus i Torrevieja, men man kan ju inte få allt.

Det som jag absolut inte saknade var alla spanjorernas tafs, när man var liten (Som i jätteliten) var det tanterna som skulle på och pilla i ens hår hela tiden. Jaa, jag är blond. So what?
När man sen blev lite äldre så var det alla sliskiga män som skulle på att skrika och tafsa. Men nuförtiden såkänns det mer neutralt. Det är mer som om att det är mer naturligt att vara blond.  Frisörerna nuförtiden kan göra underverk med det svartaste hår!

 Så som tur är så har allt detta förändras och nuförtiden så kan vi bege oss till gc i lugn och ro. för snart så snart! Måste nog kolla på playa bilderna från förra påsken och längta tillbaka :)



Just my luck skulle jag vilja påstå.

Såklart ska jag alltid bli sjuk vid helt fel tillfällen. Massa feber och strunt, som visserligen börjar försvinna nu men halsen är still död.
Och jag var ville se Ö-babe och Ö-hunk idag! ahh! och så missar jag webdesignen och Anna får klara sig utan mig idag. Hoppas att hon kommer på någon ny idé till vår sida iallafall. Och hoppas att hon inte glömmer att klippa up Jack :)

Nej, men nu ska jag nog ut med doggis. jag känner att jag behöver lite friskluft för att rensa skallen.


Ha det fett!

-"Vägen till sex."

Detta visar så tydligt att alec är den mest översexuella av alla mina vänner. Hade religionsredovisning idag när Alec kläcker ur sig detta i samband med någon kristen sekt, guds barn ror jag minsann att den hette. Det hela ledde till att ett skrattanfall drabbade större delar av klassen. Medans lilla alec blev röd som en tomte (myket roligare än tomat) men eftersom honär en bruk som kan bjuda på sig själv så skrattade givetvis hon också :)

Blev klar med historia frågorna idag så jag har ingen läxa till imorrn! wohoo, det hör minsann inte till vardagen. Måste visserligen läsa lite i min engelska bok, eller svenska boken, inte bestämt mig riktigt än. Men detta känns inte så speciellt ansträngande.

På onsdag så ska jag och Sofia på au-pair info på malmömässan, enda problemet är att vi inte hittar dit. Vi vet inte ens var det ligger. Någon som kan komma med lite information? Hoppas iallafall att Sofia har bättre lokalsinne än jag. Får nog bli så att hon kör dit så firrar jag hemvägen :)


Nu ska jag titta på Hey Baberiba  -Humor, humor, humor!

Underbara Tv-Kväll

Ikväll har jag min tv-kväll, den är helig och ingen får komma emellan den. Historian får helt enkelt vänta till senare och telefonen stängs helt enkelt av.

För nu är det min tid, Ugly Betty, Desperate Housewifes och popcorn. Oj, jag är så lycklig. Och lycka är så enkelt.


Slutsats..

Det är bara mina vänner som är översexuella punkt.

Och detta bygger jag på responsen i föregående inlägg.

Småpilsk?

Måste bara påpeka att det är ovanligt varmt ute (Om man jämnför med de senaste dagarna). Jag var ute och gick med doggen för ett tag sen och jag hade enbart tjocktröja på mig. Hur kan detta funka när jag har fått gå runt i min extremtunga peak-jacka de senaste dagarna. Vädret är konstigt, och jag vore ju ingen riktigt svensk om jag inte kommenterade vädret jämnt och ständigt.

En liten påpekning till. Många msn-konversationer på kvällen leder ofta till snusk. Är det bara jag som har översexuella vänner eller blir många lite småpilska i skymningen? Hmm, detta tål att funderas på. Kanske ska skriva min utredande uppsats i samhälle c om detta ämne.


Eller kanske inte, nu ska vi inte överdriva saker och ting.




Godnatt (Igen)


Grattis Mor!

Idag har min lilla mamma fyllt hela 38 år och snart når hon den väldigt legendariska åldern 40. 40-årskrisen börjar nog snart göra sig påminnd! haha.

Talet som jag hade världens panik över imorse löste sig trots allt hyfsat bra och det slutade med att jag pratade om stress. Samma ämne som jag hade på talet i svenska i tvåan. Fick sno ihop något lite snabbt eftersom jag var ute i sista minuten (som vanligt). Men förutom att jag tittade lite väl mycket på pappret och kom av mig någon gång så gick det väl helt okej. Vet att jag kunde gjort det så mycket bättre men jag ger trots allt mig själv godkänt :)

Nu ska jag nog sova, är ganska trött och eftersom jag nog inte ska köra imorrn så blir det till att ta bussen redan klockan 07.08. Usch, det känns tungt. Jaghar börjat vänja mig vid att ha bilen nu. Men eftersom bensin bara var gratis första veckan så får jag nog lugna mig lite tills min ekonomi är stabil igen. Vilket nog inte kommer att ske innan sommaren. Tråkigt nog. Måste spara alla slantarna till resan nu, har 7000 på mitt konto sen sommarjubbet men det räcker ju inte så långt. måste ha lite fickpengar också. Sen efter resan så blir det till att spara till Hultan. Och sen är det alla skojiga saker som händer under studenten. Tror iochförsig att mor min betalar ganska mycket av det som tur är!

Har suttit och tittat på klänningar till balen och till bröllopet mest hela kvällen och nu vet jag nästan hur jag vill ha det. Har redan bokat frisör till balen så nu är det mest klänningen som jag behöver ta tag i. Mor min sa att det var dags att tänka på det nu. Så jag får väl helt enkelt börja tänka.

Nu sova, säng.


Godnatt gott folk!

Mys och ångestattack

Helgen har mest bestått av mys och det är sådant vi gillar. Jag, Ida och Anna kom även på perfekta upplägget för nästa helg. Och jag längtar redan nu!

Idag är det däremot inte lika roligt. Engelska idag tio i två, och jag ska hålla ett tal om någonting. Om vad som helst men utan personliga åsikter. Jag börjar få panik, ångest och allt på en gång.

Jag vet inte vad jag ska prata om!!
Har några timmar på mig innan jag måste köra till skolan. Snälla hjälp!

Fotboll, bira och brudar.

Eller jag hoppar nog brudarna förresten, eller Anna är helt okej hon kan funka. Annars käner jag faktikst en naturlig dragning till män. Det är sant, detta är inget jag hittar på.

Om exakt 20 minuter ska jag skjutsa in mamma och co till staden så jag kände precis att jag kanske har lite brådis. Måste ta på mig lite kläder så att jag inte skrämmer livet av halva världen.
 Följer nog med familjen plus deras väner upp till Håkan och Cattis medans jag väntar på att Anna ska ha jubbat klart. Det låter mer lockande än att sitta och hänga i bilen. Ahh, jag vill ha öl. Måste fråga min mor om hon vill ara så vänlig och sponsra mig lite grann :)


Heja Sweeeden!


Fucking Fredag.

Fan, jag som trodde att det skulle kännas bra med en lugn hemmakväll. Men inte då. Det enda jag vill mer än allt annat nu är att festa med mina vänner, jag vill också ut och ha kul! Fan, jag visste att jag skulle ändra mig. Visserligen kommer detta främja min ekonomi eftersom idol faktikst är gratis. För tillfället har jag 54 kronor på mitt konto om jag inte minns fel. Fan, jag hatar att vara fattig. Kan inte någon bara ge mig ett jobb? Eller förslag på något jobb som man kan söka och som man kanske till och med kan få? Jobba vissa helger och kvällar hade verkligen inte varit helt fel för min ekonomi. Men hur många sådana lediga jobb finns det? nää, trodde väl det. Jag har faktikst jobbat i gatukök/kiosk 4 sommrar. Jag kan steka flottiga hamburgare, kan inte max eller donken anställa mig? Jag ska nog ta tag i mitt liv och söka lite jobb, men jag hatar att bli nekad. Jag har alltid fått de sommarjobben som jag har sökt. Hur accepterar man ett nederlag? Fan, nu ska jag sluta klaga så jävla mycket och göra någonting åt tristessen istället.
 En runda med min kära hund i någon timme kan nog få mig på andra tankar. Men först måste jag ladda min ipod så att det inte dör ännu mer.

Fast jag hoppas faktiskt att mina väner har det skoj idag, och jag ska försöka att inte låta så bitter.

Imorrn blir det fotboll! Jag vill banken, Anna vill Anna. vi får se var lotten hamnar..


Over and out!

Nostalgi Nostalgi och Nostalgi.

vissa har jag aldrig hört talas om, någon som vet?

jag vet att jag lovade att jag skulle försöka låta bli dess listor. Men detta är mer en liten minneslista. Inte alls någon lista för att ta reda på massa mysko saker om sig själv.

Så enjoy!



[x]100 kilo godis    -JAA! och mosquito hade han väl också, med de roliga berg och-dal banorna.
[x]Abrakabra  -Det är väl det med Kossan Doris och han andra sorken Gösta
[ ]Allis med is -låter tråkigt.
[x]Anki & Pytte  -Åhh, mys! men jag var nog inte så liten när det gick :P
[x]Arthur  -Det var väl den skojiga musen med googles?
[x]Babar -Elefanterna!
[x]Bananer i pyjamas  -Bananer i pyjamas de kommer två och två. haha humor.
[x]Barnen på Luna  -Ungarna på båten tror jag nog minsann.
[ ]Barnens Detektivbyrå  -Aldrig hört.
[x]Bert  -Trodde väl att det skulle bli du iallafall, bert fjärt. :P
[x]Biker Mice from Mars  -Brors gamla favvis
[x]Brum  -Åhhh, sötis bilen!
[x]Bröderna Fluff  -Bäst bäst bäst!
[x]Bullen  -Kollade jag på lite i smyg för ibland fick ja inte kolla på det, om det var för snuskigt :)
[x]Dagensvisa -Onödigt men kul ibland.
[x]Disneydags  -Greeeeeat!
[ ]DJ Kat Show  -Låter läbbigt
[x]Doktor Mugg  -haha, bajshumor på högsta nivå!
[ ]Doktor Snuggles  -Snuggles?
[x]Doug  -Alltid bäst, kom tillbaka till Disney channel för tusingen!
[x]Ducktales   -fortfarande lia bra
[x]Ebba och Didrik  -Haha, älskade den serien. kollade alltid på banden på fritis :P
[x]Eva & Adam  -bra och pinigt
[x]Fem myror är fler än fyra elefanter  -klassiker
[x]Hajk  -Sommar, sommar och sol havet och vinden en doft av kaprifol. Given sommarserie.
[x]Hjärnkontoret  -experimenten gillade jag nog mest :)
[ ]Ika i Rutan  -hmm?
[ ]Joelbitar -say what?
[ ]Jupiter  -planet?
[ ]Kalles klätterträd  -jag känner igen namnet, men kan icke sa nicke placera. Hjälp?
[x]Kannan  -Som jag hadeen hemlig önskan att vara med i. hehe
[x]Kenny Starfighter   -WOLLIBOLLI! jag har filmen, tjena hejsan!
[/]Kosmos och Kattis  -Kosmos minns jag men ingen Kattis
[ ]KTV  - nee?
[x]Leksakernas hemliga liv  -ganska töntigt men ganska roligt tror jag mig minnas :)
[x]Lilla Aktuellt  -visade att nyheter kunde vara kul.
[x]Lilla Sportspegeln -för alla som inte kan kast med liten boll. haha
[x]Långbens Galna Gäng  -fortfarande bäst
[ ]Nalle har ett stort blått hus  -What?!
[ ]Olle Ek  -mysko snubbe?
[ ]Pellepennan och Suddagumman  -haha, det skulle jag vilja se. det låter som humor :P
[x]Pip-Larssons  -klassiker
[ ]Pippi Pelikan  - naee
[ ]Planeten Pi  - återigen en planet.?
[x]Pokémon  -Måste fånga fler helt okej! tilsammans blir vi ett lag. Jag gillade team rocket mest ^^
[x]REA  -Wunderbart skoj då, nu är det fjant.
[x]Rummel och Rabalder  -är deckarna som jämt är på språng, löser alla gåtor finner alla svar. haha
[x]Rädda Joppe - död eller levande!!
[x]Skrotnisse och hans vänner  -mys!
[ ]Skuggornas hus  - spökis?
[x]Teletubbies  - Haha, mysmysmys! slemdamsugaren var bäst!
[x]Trasdockorna -  Lite annorlunda är inget fel att va!
[x]Trazan och Banarne  -jag vill bo i en svamp annars får jag kramp!
[x]Willams Önskestövlar  -Williams, tjabba, stövlar som fixar allt!
[ ]Volrammos  -jobbigt namn för kiddos
[x]Ökenbio  -Åhh, det gillade jag tror jag.

summa: 39½ av 56

Håhåjaja, och pinsama sexfrågor.

Har avverkat ännu två projektarbetstimmar idag, dagens tillfälle bjöd på lite undervisning om abort könisar och preventivmedel. Vi fick lite hjälp med undervisningen av vår alldeles egna handledare Pia som även är barnmorska. Och visst gick det bra som det alltid gör, men man märker tydligt hur pinsamt det kan bli ibland. Eller jag och Frida bryr väl inte oss speciellt mycket när vi snackar sex oxh snusk, men emellanåt så ser man hur de små liven skruvar sig i sina bänkar. Och såklart så tycker vi bara att det blir ännu mer skojsigt då. Haha, jag är en hemsk människa jag vet.

Körde in mamma till stan halv sex imorse så att hon kunde komma med tåget till stockholm och så att jag kunde använda skruttibangbang hela veckan lång. Sen körde jag och lämnade min broder på skolan, hämtade frittan och sen in till skolan för att hämta lite block som inte existerade. Så tillbaka till åhus igen, hem till cissi, sen till hanis (numera Ica Kvantum, töntigt) och tillslut till rönnow för projektarbete. Sen blev det bil till stallet för att frittan skulle utfordra hästarna och sen hem till henne för att släppa ut felix i hundgården och sen hem till cissi igen för lunch. Och efter det så körde jag hem frida och sen hem till mig. Så även idag har varit en dag full med bilkörning.¨
 Undrar hur länge jag kommer tycka att det är kul att köra bil egentligen?

Så nu ska jag ut med min dumma hund som har tuggat isönder mina pumps ännu mer. Jag förstår inte felet, han har inte tuggat på skor sen han var valp. Idiothund. Han ska minsann få köpa nya till mig!

Peace!

Kramp i knät och lycka.

Igår var jag ute och körde bil hela kvällen/natten. Var taxi till allt och alla och jag trivdes som fisken i vattne (Förutom att jag var nykter). Lite kramp i knät har jag minsann efter alla timmars körande, jag är nog en ovan bilförare. Men visst känns det bra!

Jag tror iochförsig att jag fick för mycket ångor i mig av alla fyllon i bilen och idag känner jag mig nästan bakis. Haha, förjävligt :P

Men ikväll blir det partaj i form av elvira, och idag ska absolut inte jag agera chaffis. Idag ska jag vara fullt ös medvetslös, eller kanske inte riktigt. Men kul ska jag ha! Börjar bli lite för mycket nu, så ikväll får jag nog ta det lite lugnt. Eller iallafall så ska jag se till att det är jag som får kul och inte spriten. HAHA.


Nu ska jag nog upp och vila ögonen lite, var inte klar med bilkörningen förren halv fem imorse. Så nu blir det lite sömn. Men ikväll, Ikväll! :)

Fred mina vänner!


Körkort!

Nu har jag minsann också fått mitt körkort och jag kunde absolut inte vara mer happy!

Ha det fett och fisk mina kära friends :D


Imorgon, fjärilar.

Fjärilar i magen, nervös överallt. Imorgon.

Idag är en sådan hemsk dag.

Jag är fruktansvärt förkyld, min näsa är förstoppad och det känns som om  jag av misstag har svalt ett rakblad. Varför just nu? Jag har verkligen inte tid att vara sjuk! Kunde knappt somna igår pga rakbladet, men tillslut vid tre-tiden så somnade jag av ren utmattning av att nästan ha varit upp i ett dygn. Måste ändå in till stan idag för att ha körlektion, är redan försent och avboka den. Usch, jag kommer att smitta min stackars lärare så att han säkerligen kommer att vara sjuk på min uppkörning.
 Efter körlektionen skulle egentligen jag och mor min in till staden och handlat färg och sånt där trams till mitt rum, mensom det ser ut nu så får nog hon ta och åka in själv. Men det tror jag nog att hon lyckas med :)
Måste plugga massa sen också, göra klart alla jedrans historiafrågor och han kommer säkert välja ut mig som skalämna in alla. Med tanke på att det gick helt otroligtdåligt på provet. Det där med historia är inte riktigt min grej, jag bryr mig inte ett dyft om varför kungar stupade på 1100-talet. Känns inte om om det kommer att göra så mycket skillnad för mig om jag har den kunskapen eller inte.

Nu ska jag iallafall in i duschen och sen ta bussen in till stan, hoppas verkligen att det har slutat regna när jag går till bussen annard blir det jobbig jobbigt och jobbigt! Kanske kan klämain lte läsning under bussresan också, svenskaboken ska väl snart vara utläst antar jag, likaså engelska boken. Jaja, det fixar jag!


Sen vill jag bara tillägna en liten hälsning till min alldeles egna Tilda som jag saknar något otroligt mycket! Förstår inte varför hon måste bo ända uppe i Gbg. Eller rättare sagt, så förstår jag inte varför jag måste bo i den här hålan.


See you on the flipside!

Massa plugg i huvudet men trots det  har ingenting fastnat på riktigt. Jag tycker nästan lite synd om mig själv. Fuck. Körlektion imorrn, snart uppkörning igen. Vill inte! Jag vill minsann ha körkort, fast utan den läskiga uppkörningen. Tycka synd om mig själv igen.

Det är Kallt här hemma, och så är jag trött i massor. Därför tycker jag faktikst att jag får lov att gnälla, nu blir det nog mys med hund i säng.


Godnatt Sverige, Vi ses när jag är på humör igen.

Nu får det minsann vara nog!

Alla dessa mer eller mindre konstiga listor som lockar mig varje dag. Jag är svag, de dras till mig likt en spik till en magnet.  Och här har vi såklart åter en. förhoppningsvis sista gången, om de inte hemsöker mig i drömmarna.





Hur "bad" är du?

[x]Druckit alkohol
[x]Rökt/Snusat
[x]Rökt vattenpipa
[ ]Testat Hasch/Marijuana
[ ]Testat Tyngre Droger
[x]Drabbats av minnesluckor
[x]Däckat
[ ]Druckit Hembränt
[ ]Blandat alkohol och medicin
[x]Druckit så mycket att du spytt
6/10



[x]Snattat enstaka gånger  (En gång i mina ungdoms dagar)
[ ]Snattat regelbundet
[ ]Snott från privatperson
[x]Misshandlat någon   (Kanske inte misshadlat, men slagits och slagits.) 
[x]Fuskat på ett prov
[x]Liftat
[x]"Flashat"
[ ]Hamnat i trubbel med polisen
[x]Druckit alkohol på offentlig plats
[ ]Langat
6/10



[x]Kysst en främling
[x]Haft sex med en främling
[x]Haft ett one night stand
[ ]Följt med en främling till ett hotellrum
[x]Haft sex utomhus
[x]Haft sex/strulat med olika personer under 24 timmar
[x]Hånglat med nån av samma kön
[ ]Haft sex med nån av samma kön
[ ]Har en lite smått sjuk fetich
[ ]Haft sex med någon som är 20 år äldre eller mer
6/10



[ ]Slagit knytnäven väldigt hårt i en vägg
[ ]Slagit huvudet hårt i väggen
[ ]Skurit dig själv
[ ]Hets ätit när man är stressad
[ ]Haft bulimi/anorexi
[ ]druckit alkohol i syfte att dämpa psykisk smärta
[ ]Piercat dig själv
[ ]Har en "scar tattoo"
[x]Har en tatuering
[ ]Har en intim piercing
[ ]Tagit receptbelagd medicin utan att behöva
1/10



[ ]Spridit ut falska rykten
[x]Mobbat någon
[x]Hånglat med någon som har pojkvän/flickvän
[x]Varit otrogen
[ ]Gått bakom någons rygg
[x]Hånglat med en kompis flickvän/pojkvän
[ ]Gett någon oskyldig skulden
[x]Tjallat på någon
[x]Kallt någon slampa/hora
[ ]Hotat någon 
6/10



Resultat: 25/50


0-20 [ du är mammas flicka, ärlig och följer alla lagar ]


20-25 [ du är en kaxig tjej/kille, du säger vad du tycker och är inte så värst rädd för vad folk tycker&tänker om dig ] 


25-50 [ du är en "bad-ass" person, folk kan blir rädd för dig bara du går förbi, Tagga ner! ]


Sovmorgon sovmorgon sovmorgon.

Ska snart ta bussen till skolan, måste bara duscha först så att jag inte luktar så jävla illa. Kommer att bli väldans trevligt att antligen få tillbakamin väska (förutsatt att inte Petra har glömt den) eftersom min frisyr numera nästan kräver plattång. Och med plattången fast i Åsum hemma hos Petra så har det inte varit så mycket mer att göra än att se ut som en kuk i huvudet. Men det är väl rätt trevligt om man gillar sånt.

Usch jag har värsta beslutsångesten, den äter upp mig inifrån och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag känner mig så taskig ibland, men jag har bara så svårt att bestämma mig. Jag är ingen förhållande mäniska har jag numera kommit fram till. Men hur lägger man fram det när man trivs ihop med personen något otroligt bra?

"Hej, jag har en allvarlig störning i min hjärna som gör att jag är oförmögen att ha ett förhållande. Ge mig en månad sen har jag tröttnat."

Nae,jag tor nog inte att det är det bästa sättet att ta tag i probblemet. Men vad är då bästa sättet? Det känns som om att det är nu jag måste leva. Sista året på gymnasiet, det är ju nu allt händer. Och efter gymnasiet så är det världen som gäller. (eller snarare usa) Usch, jag känner mig som en hemsk människa. En hemsk egotrippad människa som tydligen föredrar lösa hångel framför förhållande. Fy på mig.



Stort PS. ANNA fyller äntligen 18 idag. Tadadamdamtadam!

Det är jobbigt att sammanfatta.

Men kort sagt så var det en väldigt underhållande onsdag! Inga detaljer dragna. Ingen nämnd och ingen glömd. Det är bäst att göra så när minnet sviker.
Har dessvärre fått en stalker på halsen och jag börjar bli lite rädd, jag är inte så duktig på att avvisa folk men jag kanske borde bli det. Detta börjar bli läskigt.

Ikväll blir det iallafall mys hos Anna och det har jag sett fram emot hela lovet eftersom vi inte har hunnit träffas. Så ikväll blir det Idol och film med vin och snacks. Oj vad jag har saknat våra myskvällar!

Men nu ska jag nog packa ner det sista av mitt rum i lådor och så börjar jag med målningen imorrn förhoppningsvis :D Och om jag har tur så blir det en sväng till ikea i veckan så att jag kan införskaffa ny soffa, nytt bord och garderob. ohh, jag älskar att göra vid!

 

Förlåt mig, men jag tycker att det är underhållande.

Your boy side

(x) du älskar tröjor med luva
(x) du älskar jeans
(x) hundar är bättre än katter
(x) det är kul när någon gör illa sej
( ) du hatar shopping
( ) sorgliga filmer suger
( ) du har x-box, wii eller liknande spel
(x) du lekte med leksaksbilar som liten
( ) någon gång har du velat bli en brandman
(x) du har Ds, Ps2 eller något liknande
(x) du kollar på sport
(x) våldsamma filmer är bra
( ) du pratar med din pappa för råd
( ) du har massor av kepsar
(x) du gillar att kolla på fotbollsmatcher
(x) du tycker det är coolt med baggy byxor (snyggt ja)
( ) du tycker det är knäppt med sovöverparty med massa folk
(x) grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favorit färger
(x) du älskar att vara galen utan att bry dej vad folk tycker
(x) sport är kul
( ) pratar med mat i munnen
( ) använder boxers
totalt: 13

Your girl side

( ) du använder läppstift
(x) du älskar att shoppa
(x) du använder eyeliner/kajal/ögonpenna
(x) du bär färgen rosa (Endast på en tröja, men det får väl räknas.)
(x) du går till din mamma för råd
( ) du hatar att bära färgen svart
( ) du gillar att hänga utanför gallerian
(x) du älskar att få manikyr och pedikyr
(x) du gillar att bära smycken
( ) kjolar är en stor del av din garderob
(x) shopping är en av dina favoritsaker
(x) du gillar inte filmerna star wars
(x) du har gått på dans eller gymnastik
(x) det tar dej ca en timma att göra iordning
(x) du har fler än tre par skor
(x) du bryr dej om hur du ser ut
(x) du gillar att ha klänning när du kan
(x) du gillar att ha parfym
(x) du använder tjejunderkläder
(x) du lekte med dockor som barn
(x) du gillar att sminka andra för nöjes skull
Totalt: 17

RSS 2.0