Nyår?

När jag köpte min klänning tyckte jag att det var snyggast i hela världen. Nu vill jag knappt att det ska bli imorgon. Så går det när man är ute och köper klänning i god tid för en gångs skull. Trams.

Men jag har åtminstone världens finaste skor, och jag skulle till och med vilja påstå att mina skor har attityd. Eftersom att det verkar vara väldigt viktigt i dagens samhälle. (eller åtminstone i Idas samhälle.) Ha!

Men jag får väl dra på mig min palta och hoppas på det bästa, det vill säga att alla är för fulla för att märka något.


Som tur är finns smink och hår, wishing for a good hair day dock.


Gott Nytt år mina kära vänner. Och om ni har tur kanske jag bjuder på en liten nyårskrönika á la Blondinbella när bakisruset har lagt sig efter nyårsdagen.


Nyårslöften?


27 dagar

Idag är det exakt 27 dagar tills jag lämnar Sverige för alltid. (Nåja nästan, man kan ju alltd hoppas!)

Sitter här med bror min i det gamla huset eftersom att televerket är weirdo. Ingen telefon och inget internet i det nya huset. Men det är helt okej för då kan man passa på att gå hit och tvätta sina kläder.
 Japp ni läste rätt.
Tvättmaskin/torktumlare blev påkörda när de låg på släpet så nu väntar vi på nya.

Detta suger ganska mycket. Men som tur är slipper jag det snart. Hoho.

Ingen som har lust att donera lite kläder och kanske skor till mig? Jag har inga kläder och jag har inte råd att köpa nya. Aldrig att jag åker iväg i mjukisbyxor, de kommer nog fram en vecka senare.WANJA SVARA NU!

Tandvärk

Dumma dumma visdomstand.

Jag ska nog gå och dö lite igen, känns inte mycket bättre. Och ingen sömn på två dygn det är nice..

Pencillin på nyår också, men snälla var är ljuspunkten i mörkret?

Dansa bort julen

För jag ska dansa hela natten lång!

Och nu fick jag plötsligt bråttom med att bege mig till Wanja.

Förresten så har jag tagit massa med bilder på mitt nya rum som jag ska lägga upp här snarast. och bilderna togs med min nya snygga Digitalkamera som jag gav till mig själv i julklapp.

Tjoflöjt!

Colorado here I come!

Fick nyss bekräftelse på att allt var fixat och färdigt! Det enda jag kan göra nu är att luta mig tillbaka och vänta på att mina visumshandlingar kommer på posten. Sen är det en tripp upp till stockholm som blir nästa steg.

Förstår ni att om en månad och tre dagar befinner jag mig i New York för min 3-dagars orientering och snabbkurs. Och om en månad och 6 dagar är jag på plats hos familjen i Colorado. Detta är helt sinnes!

För att jag ska lära mig åka skidor, nanana.

Okej, ni kan ju sluta hata mig för att jag inte valde någon av familjerna i l.a, new york eller chicago. Men detta är ju en mysarfamilj av rang, och de har minsann humorn på rätta stället.  höhö. Me like big time! eller ja, fattar poängen liksom.Besiktningsgubbe

Idag kom en gubbe och skulle besiktiga vårt nya hus och för att vår lilla ofarliga hund inte skulle käka upp honom blev jag förvisad till det gamla huset. Men hunden i släptåg.

Så nu fördriver jag tiden med att kolla in allt som jag just nu vill beställa på blubox.se. Ett passkydd är nog ganska pratiskt ändå..


Undrar om min lön har kommit in? Isåfall ska det handlas!


Igår köpte jag ny laptop, den är jättegosig. Promise va,

I väntans tider

Och just nu väntar jag inte mest av allt på Julaftonsom man brukar göra vid denna tiden på året. Just nu väntar jag mest på att STS ska kolla igenom matchingen från Aupair care och sen skicka mina visumhandlingar så att jag kan åka upp till stockholm och fixa allt. Det är det jag väntar på nu.

Fast sen är ju inte julafton helt fel det heller.


Nu ska jag iväg och köpa ny laptop, wiee! Tur att presentkortet från studenten komtill nytta någon gång

Jag är en idiot.

Okej, bara så att alla vet. När någonting händer så är det mitt fel.
När jag tycker att någonting är fel så har jag fått allt helt om bakfoten.
Bara så att alla är införstådda med detta och försöker tillrättavisa mig om jag mot förmodan kommer med en egen åsikt om saker och ting.


Ta mig härifrån för detta krympande rumet ger mig ångest.


ÅH GUD!

Inatt klockan 05.13 fick jag ett mail där det stod att min favvofamilj, av alla 20(!?) usa-familjer jag har pratat med, vill att jag ska komma dit!

Helt sinnes, och jag är så lycklig.


Ikväll kommer Wanja och blir därmed den första kompis som hälsar på mig i mitt nya hus, och för den delen rum!

Snälla, håll tummarna för mig!

På söndag måste den underbara familjen i Denver, Colorado bestämma sig för om de vill ha mig eller de andra au pairerna de pratar med.
 Visst det var inte direkt Littleton (de bor inte ens i Denver) som jag drömde om att hamna i när jag ansökte om att bli au pair. Det enda jag tänker på när jag hör Littleton är skolmassakern i Columbine. Bowling for Columbine var ju visserligen en bra dokumentär..
 Men hursomhelst verkar denna familjen verkligen toppen, till och med bättre än den i Chicago som jag var så inne på ett tag. De har ett barn, en liten 3-årig flicka som heter Charlotte som är det sötaste jag sett på länge. Jag tror att jag är lite småkär. På ett icke pedofiligt sätt. Om ni nu mot förmodan trodde det.
 För inte en sådan lång stund sen pratade jag med Anna deras nuvarande au pair. För jag ville ju försökra mig om att allting var så bra som det lät. Och hon kunde gått intyga att det verkligen var så bra, och att jag inte skulle bli besviken. Hon ville precis som jag hamna i New York från början men menade på att det är trots allt familjen man ska bo hos i ett år. Och man har ju sina två veckors betald semester plus sista månaden. Jag ska verkligen göra mitt bästa för att spara pengar när jag är där!


På söndag, senast, kommer domen. Och vad jag är nervös!
Isåfall ska jag åka så snabbt som möjligt. Herregud.

us and a

Igår så var jag säker säker säker. Men idag så har det tillkommit en familj till, som också låter toppenbra.
 Hursomhelst får jag nog lägga ner mina new york drömmar för jag har nog fastnat för en familj i Chicago, men det är väl inte fyskam!

Skakad?

Jo men jag gillar väl att bli väckt klockan sex av att sängkarmen slår mig i huvudet. Upprepa gärna den proceduren tack.
Och där avverkar jag dagens stora samtalsämne, no more earthquake (cake, shake?) haha, mysigt.

Dagen har mest spenderats med Ikea-möbler. På så sätt att jag har skruvat, bankat och pillat. Känner mig sjukligt stolt om jag ska vara helt ärlig trodde minsann inte att jag var så händig.
 Idag har jag blivit färdig med två nattduksbord en tv-bänk och en bokhylla. Så får vi se vad det blir imorgon.


Nu börjar titanic på 3an och det hade varit ganska fett att se den utan massa vhs-störningar.Over and Out

Ptsch

Ett extremt intelligent ord om man anväder det i rätt sammanhang. Tack Ida.

Idag har det varit rundtur i hela kristianstad för att hitta Petras Perfekta Säng.
Alla sängar i dagens sverige är på tok för mjuka enligt min mening. Min nattsömn blir störd av mjuka sängar. Kristianstads utbud av sängar dög dock inte till mig utan vi fick bege oss till Bromölla istället. Bromölla möbelvaruhus gjorde mig minsann inte besviken!
 Eller kanske lite besviken, sängen var great men inte bäddmadrassen. Så säng är inhandlad men vi får bege oss till Eks nu i veckan för att hitta en bäddmadrass som är minst lika bra som sängen.

 Idag köpte jag även en fiffig fiffig present att lägga i vår lilla presentutlottning.
Som förövrigt hade varit nice att lägga på nyår?
Vad sägs?

Jag är en väldigt upptagen kvinna har jag hört..

Kvällsrundan

Nu får det bli utgång med Sputte och sen lockar sängen med lite läsning.

Nu har jag äntligen efter många om och men tagit tag i mitt liv och börjat läsa Stieg Larssons millenium triologi. Jag tycker att den var lite svår att komma in i men det börjar arta sig och jag tror nog att "Män som hatar kvinnor" kan bli en bok att räkna med.
Godnatt.

Min Fina Spock

fetto

Idag åt jag upp hela min chokladkalender.

Jag är en hemsk människa.

Och inte blir det bättre.

 Mor kom hem från sjukhuset igår men inte är det bättre för det. Ett av titthålen som hon har på magen läcker extremt mycket hela tiden. Jag har fått byta bandage flera gånger på henne men det hjälper inte, det läcker igenom kläder och allt. Och ont har hn också min mor lilla och jag tycker inte alls att detta är kul. Jag är så orolig för henne hela tiden och jag har hellre en tjock mamma än en mamma som får massa komplikationer efter sin magsäcksoperation.

 Inte får vi flytta in i huset heller. Helt jävla värdelösa byggarbetare. Jag börjar bli riktigt förbannad på allt snack om att det är klart det datumet och det datumet. Det var öven en månad sen vi skulle flytta in. Idioter.
 Jag vill få klart mitt rum, sätta upp alla mina fina nya möbler och saker. Min vision är klar men inte mitt rum. Weird.

 Och så vill jag åka till USA ganska mycket nu också. NU när jag verkligen har ställt in mig på det och verkligen vill åka känns det som om allt står stilla.
En familj har hört av sig om att de är intresserade. Men de har inte bokat någon intervju än och när jag fick mailet från aupaircare skrev de att familjen skulle höra av sig inom två dagar om de var intresserade. Så det verkar ju inte direkt positivt.
 Mest av allt vill jag in och ändra min profil, för såhär i eterhand känns det som om att allt är ganska värdelöst och det finns så mycket jag vill göra om.

 Jag får väl åka till arbetsförmedlingen imorgon och se om de kan ge mig lite pengar eller något vikariat eller liknande.
För eftersom jag ändå har räknat med att åka vill jag inte ha något jobb som håller mig kvar i sverige.


Vilka är på utgång på onsdag?
Med tanke på min arbetssituation kan man lika gärna göra det bästa av läget och ta en onsdagsutgång.


Over and out

Fiffigt

Nu är alla julklappar minuns en inhandlade. Och det känns ganska great faktiskt.

Snitsiga paket har jag minsann och dar också fixat lite smått. Med lackstämpel och allt.
Jag blev trots allt arbetslös igår så man får väl ta ochgöra det bästa av situationen.

Piffiga Pirta.

Hessbo

I detta nu myser jag hemma hos fröken hessbo, därför ska jag bjussa på en sexy bild på henne.
Vilken fotomodell vavava!

Daulig

Jag vet att min uppdatering har varit värdelös. Men om en och en halv vecka är jag arbetslös och då lovar jag uppdatering så att det smäller om det!

Bojkotta nyår?


RSS 2.0