Stjärnfall.

Förlåt mig så hemskt mycket för att jag inte har uppdaterat tildoooosh! Men, jag har kommit fram till att såhär många kommentarer och besökare har jag nog aldrig haft så det kanske var ett klipsk drag av mig trots allt. ehh?

Nu blir det snart att bege sig till kusin och leka släktkalas. Den lilla kusen har trots allt fyllt 20 år gammal och det är minsann inte varje dag man gör det! Sen blir det antagligen utgång om jag känner lusten. haha.

Skolan har vait bajs och mög just nu. Det är mest därför jag inte har haft tid att leka datanörd. Men jag kommer igen. Om sisådär 3 veckor. Efter resan kan jag nog slappna av.


22 dagar till sol mannen!

Uppmärksmhet?

Tydligen så gilldes mitt förra inlägg. hmm. Jag tyckte också att det var rätt kul nu när jag läste det. ganska. fast jag visste inte om att jag hade skrivit det förren igår. illailla!


Förövrigt är jag sjuk, igen. Kul lov kul helg. HELVETE!

heuhkhdkah

hejpetra är onykter, inte jag petra andra petra nummer två. sådetså. anna övergav mig för att knulla.. hatar henne. nu får jag se hur jag kommer hem. adjö

Beslutsångest, ellebellebi.

Utgång idag eller inte? Känns som om man måste spendera lovet på något sätt men jag hade ju faktiskt tänkt sprar mig till Sofias fest på lördag. Och min ekonomi är inte vad den borde,. Frida försöker få med mig till Hannahs grillfest (Inte för att jag kan förstå hur man kan ha grillfest idag) och det är det det står mellan nu. Sitta hemma och uggla, utgång eller grillfest?

Hjälp mig för tusan!

Förövrigt..

..Är det bara 31 dagar tills vi reser.image62

Playa de ingleshere we come!

Perfekt start på veckan kan beskrivas med Lycka!

Först var det Guö med Anna Ida och Sofia mellan måndag och tisdag. Grillning, sällskapsspel, vin och mys. Roligaste på länge och jag skrattade så mycket att jag knappt fick luft, skrattade så att tårarna sprutade och magen värkte. Men det gillas. Ni är underbara och jag hoppas att vi gör om detta snart igen.

Sen igår när jag kom hem fick jag bege mig till farbror doktor direkt för att göra läkarundersökningen till au-pair saken. Och till min stora lycka slapp jag ta blodprov! I och för sig fick jag ta en spruta för att se om jag hade tbc och den gjorde visserligen jätteont. Men allt är bättre än blodprov iallafall!

Och när jag kom hem från farbror doktor hände det bästa på länge. KISS kommer till Sverige 30 maj och biljetterna släpps på fredag klockan 9.00! Oj, vad jag måste ha biljetterna! Som tur är ska låtsaspappa och kompisar också dit så vi får allihopa sitta med telefoner och internet. Ge mig nu! Tänk bara att få se de live, jag blir helt lyrisk bara jag tänker på det.
 Inte för att jag egentligen har några pengar till det men om jag har tur så betalar mina kära föräldrar så kan jag iallafall försöka betala hultan själv. För hultan är också ett måste i år, sista bandsläppet var helt klart avgörande!

image61Gene Simmons är bara så mums <3

Börjar jag få bråttom igen?

Som vanligt när jag har bråttom sätter jag mig vid dator och låtsas som om ja har all tid i världen. Jag känner nog få som är lika mycket tidsoptimister som jag. (Det skulle vara frida isåfall, men hon är ett extremfall)

Bussen in till staden går 11.13 och om jag missar den kommer förmodligen Anna och co att halshugga mig. Eller iallafall slåss litegrann. Tror nog att jag ska försöka få min bror att skjutsa mig. Han har ju trots allt fyllt moppe nu och då måste man ställa upp! Så många gånger jag har kört honom till träningen får han betala tillbaka någon gång.


Toppen! Då kan ja sitta här ett tag till. eller iallafall tio minuter.

Guö with my flicks.

Idag bär det av till Guö med de bästaste.


Spela spel och dricka vin. Lovely.


Nu skynda mig lite så att jag hinner.

Släktkalas och päronkonjak.

Igår vankades det släktkalas för bror min som fyllde hela 15 år. Wowowow. Det enda som fattas nu är att han kommer med en confession om vem som är hans flickvän. Hur kan detta med flickor vara så pinsamt?

Syskonen en generation äldre kalasade iallafall till det och päronkonjaken flödade. Ganska kul att se vuxna alkoholiserade ibland. Då har jag iallafall något att ge igen på när de klagar på mig.

Studenten och Usa diskuterades igår och jag kom fram till (för 84248284289 gången) att jag inte vill bli vuxen. Det verkar vara så himla jobbigt och massa krav helt plötsligt..

Hursomhaver så hämtade jag lite spel hemma hos Aleskandra igår. För på måndag beger vi oss till Guö för att ha en riktigt tjejkväll med spel och antagligen vin. Mysmys!


Fast nu ska jag nog sätta mig och glo på tv lite. Vi har trots allt fått 3an nu. Måste inviga lite grann.


Over and out!

One day to go,.

Endast  en dag kvar sen är det sportlov. Mys mys i massor.

Förövrigt så är det endast 37 dagar tills vi reser. Sommar sol och onyktra i en pool!


Tramsebytta

Jag har blivit av med mitt datorberoende en liten stund. Det kan bero på att jag har haft oändligt mycket att göra men inte har gjort någonting. (Lät inte så bra..)
Iallafall så har vi webdesign nu och som vanligt under denna lektionen kan man lika gärna skriva blogg för att fördriva tiden.
Idag ska vi tydligen göra något flash sak som ska bli en splash sak. Eller jag vet inte.

Nu, ta tag i mitt liv.

Bror fyller förresten 15 idag! han är numer nästan stor och han börjar bli för lång för sitt eget bästa. Tramsebytta.



Myskväll med Frida tonight, fira alla-hjärtans dag med mario. Ganska orginellt iallafall.

Skåne hjärta Götet.

Idag var jag och hälsade på min älskade Tilda. Det blir som en frisk fläkt varje gång hon kommer ner och besöker skåne!

Imorrn blir det nog städning hos morfar och massa mycket plugg. Tråkigt nog. Detta tror jag även att åtminstone hälften av mitt lov kommer att bestå av. Snart student, snart student. Uthärda!


Förhoppningsvis hämtar Frittan mig imorrn så att jag slipper ta en extremtidig buss när jag faktiskt har sovmorgon. Och att köra själv är inget alternativ eftersom jag inte kan ställa den hos min kära morfar över natten. Morfar min åker till United states of America imorrn och kollar läget inför min ankomst. Eller han kunde ha gjort..

För alla som undrade så hann jag faktiskt med bussen idag! Tokigtnog så lyckades jag få på mig kläder och borsta tänder innan jag stack (Dock tror jag inte att tandborstningen blev så noga eftersom att jag kände att jag hade dålig andedräkt.) Denna dagen fick håret bli utan borstning och ansiktet utan smink. Men jag tror att de överlevde ändå.

Nu ska jag kolla på outsiders och se vilka Freaks de har att bjuda på ikväll.

Ganska bråttom.

Nu har jag hamnat vid datorn igen. Fast mest bara för att jag inte har varit inne på hela helgen. Nästan.

Egentligen har jag ganska bråttom. Min buss går 12.08 och jag har precis kommit ur duschen. Heja mig och lite till. Antagligen kommer jag strunta i tiden, sitta här ett tag till och i värsta fall missa bussen och vara tvungen att ta bilen.

Lördagen var husomhelt ganska kul, trots lite folk och massa tramp på tårna. Min enafot har miljoners blåmärken på sig för att vissa inte kan hålla fötterna i styr. grrr. Sen mår de ganska dåligt för att mina skor var högre än Pete Dorothy var på hultan.

Nej nu måste jag nog gå. Eller liiite till kanske.

Noll koll och ingen ork.

Dessa tre dagarna har fullkomligt tagit kål på mig. Skojskoj men riktigt jobbigt och hektiskt. Fast hälften av tiden blir man mest trött för att man inte gör något. hmm.


Igår var jag iallafall taxi för hela slanten och viss nattsnudare skulle inte hem förren fyra imorse. Så ingen sömn för mig minsann!
Har dock tagit igen det under dagen som mest har tillbringats i min säng.

Men nu är det party!
Elvira kommer nog bli kul ikväll, skönt att komma ifrån kristianstad iallafall.





POSS!

I'm dying here.

Efter tre dagars FN-rollspel tar slut på fredag så är i förtjänta av en hejdundrades suparkväll på lördag!

Och om man vill kan man alltid följa Sofias exempel och gå på barndop dagen efter. Passa på att be om syndernas förlåtelse. Que?


FN-rollspel och tillfällig tourettes

FN-rollspelet hade sin början idag. Och som oerfarna förstagångs-spelare så blev det hektiskt! Allt gick i ett fasligt tempo och tillslut visste jag knappt vilket land jag tillhörde och än mindre hur vi stod i de aktuella frågorna.

Imorgon ska jag vara med i en talar-kedja och jag är redan nervös. Nu i sista sekunden (Eller kanske inte riktigt) så ändrade jag talet helt. Punkterna är givetvis kvar men inte texten. Eller ja, något i den stilen.
 Jag kan se mig själv stå där framme på podiet och prata samtidigt som något fult ord slinker ut. Med tanke på hur ofta jag brukar utbrista "Snopp!" i oanade situationer så blir man lite fundersam om man verkligen ska ställa upp i talar-kedjan eller inte. (Inte för att jag kan göra så mycket åt saken nu)

Fast nu ska jag fortsätta att finslipa på mitt tal sen blir det resolutionsläsning.


Tack för mig.



"Om jag tar dig på kuken älskar du mig då?"

Varför slutar jag aldrig förvånas över Outsiders?

Och jag har en fråga till, var hittar de alla lustiga mäniskor?!

En bra dag trots allt.

Endast en lektion idag sen till stan för att köpa vit skjorta till FN-rollspelet som har sin början på onosdag. Hade faktiskt en vit skjorta förr i tiden men vid halloween för två år sen fick den snällt bli målad med massa röda kors när jag var sjuksköterska. Men eftersom vi har kära H&M så fick jag en hyvens skjorta för bara 149 riksdaler. Som hittat! dock var den en aning genomskinlig. Men sådant gillas har vi hört. Har jag tur kanske det hjälper oss att få igenom våra resolutioner. Heja!

Fick en liten utfrågning av anna också angående gårdagens inlägg. Och jag är så glad att jag har Anna. Hon dömmer inte mig och hon förstår. Jag behöver inte ens förklara hela händelseförloppet för henne. Hon förstår.




Bara för detta tänker jag lägga in en bild på världens bästa Anna!

image60



Gammal bild, men glädjebild :)


Resa om 40 någonting dagar.

Tappat räkningen lite men om jag inte minns fel så ska vi iallafall betala resan imorrn.


Något att se fram emot, beställa massa sommarkläder och sluta deppa.

Nej, jag orkar inte mer.

Aldrig mer att jag släpper på mina principer. Aldrig mer ska jag visa mig sårbar.

Allt blir bara fel, Fan.



nu ska jag shoppa massor för pengar jag inte har. Må bättre.

Hemma hos..

Hemma hos plan B nu. Anna och hon ska minsann bli onyktra men eftersom jag känner mig som en duktig flicka ikväll ska vara nykter. (Wohoo!?)


Känns inte som om min kväll blir så lång dock. Känner mig lite malplacerad när jag är nykter. Fast eftersom det blir biljard ikväll så är det inte så farligt. Hade varit värre om det hade varit ass-shaking schemat, mina danssteg är väl inte världens bästa. HAHA.

Nu får inte jag vara datanörd längre..

ha det fett!


Utgång!

Blir nog utgång idag med trots allt. Petra (plan B) Lockade trots allt med Chippemat och naket. Vem kan motstå det?

Så nu borde jag nog ta tag i mitt liv om jag ska hinna. Har suttit och borstat mitt hår i en halvtimme nu och hälften av håret är fortfarande extremtuperat. HEJA MIG! Får väl klippa av lite i värsta fall.. tvek.


Nykter kväll kanske?

3:3 med massa nakenchock.

Igår var det som sagt 3:3 och kvällen började hemma hos Anna där vi (Jag och Frida) blev svartmålade medans resten håll på med lite annat trams. Som att måla näbbar, prickar och morrhår hit och dit.

Väl inne på Lotus var det faktiskt ganska trevligt. För att vara Lotus. Det började väl ganska sansat innan alla helt plötsligt urartade. Öl sprutades ut från överalt och på något sätt så blev allas kläder sönderrivna och de flesta (inklusive jag) fick snällt spatsera runt i underkläder. Jag är så otroligt glad att lakanet lågkvar ute i en stackars övergiven cykelkorg så att jag och Frida kunde skyla oss! haha.

Mor fick iallafall sig ett gott skratt när vi hoppade in i bilen efter bussturen sen. det är inte varje dag man ser två halvnakna töser med exttremtuberat hår och svartstrimmigt ansikte och kropp inbäddade i ett lakan. Men det bjuder vi på!

Utgång ikväll? Funderar på att vara nykter och köra. Det känns bra. tjing!

RSS 2.0