Äntligen!

Nu har jag pckat klart och stängt resväskan, med lite våld så gick det! iPoden är nyladdad med massa festliga låtar. Alla skivorna är brända och sällskapsresan nerpackad. Så om några timmar bär det av till Anna för att ha en våffelmysarkväll innan vi beger oss av inatt.

Om ni är intresserade så går vårt plan om 18 timmar. Heja!


Jag ska försöka att blogga lite därnere, men förvänta er inte för mycket av mig!

King Africa - La Bomba

Hur många gånger har man inte hört denna låten på utlandssemestrar?!  -Kärlek till den och kärlek till att vi reser om mindre än dos dagar!


Helt tokigt!

Jag har packat om min väska minst tre gånger nu, kanske till och med fyra. Men inte blir det mycket bättre för det! Nu väger den visserligen bara 22.7 kilo, heja heja. Fast nu har jag inte allt nerpackat som jag behöver.

Dagens I-lands problem skulle jag vilja påstå!



Nostalgitripp också, lyssnar på låtarna vi spelade in på estetisk verksamhet i ettan. HUr mysigt som helst :P
bara för detta bjuder jag på några gamla godingar!

Jag och Johanna, första festen i ettan.

                                  På exkursion i ettan möjligtvis tvåan.

En sprithandlar dag i Danmark ettan eller tvåan där med.

                                  Nyår 05/06

BLOGGHJÄLP TACK!

Om man vill ha in en video i ett inlägg, tex en youtube video.
 
Hur jag göra?

Var tog våra påskägg vägen?!

Det brukar vara tradition på vår skola att det göms påskägg lite härochvar innan lovet. Så imorse var ändå en rätt munter morgon när man kom på att det faktiskt var dagen innan lovet och det betyder påskäggsletning!
 Men när vi väl kom till skolan så möttes vi av en lapp, -"Påskharen är sjuk. ...So long."
Suckers, jag saknade påskäggen! skäms.

Sen var det Öbingo som jag har nämnt tidigare. Tyvärr hade de endast kanske 4 versioner av lottolapparna och detta resulterade såklart i att de som hade samma lappar vann. Hela tiden. För om en hade fått bingo fick 20 till det. Och då kunde de ringa in direkt efter första nummret drogs efter andra vinsten. Dumt system.

Iallafall så reser jag snart, jag ska försöka sysslelsätta mig så mycket som möjligt så att tiden går fort. Hur gör man det på bäst sätt?!

Shiva och utklädnad.

Heja hinduiska guden Shiva. Fin kille det där skulle jag vilja påstå!
Vi skulle även ha en omröstning om vad vi skulle vara utklädda till på karnevalen men eftersom vår klass aldrig någonsin kommer att komma överrens så vet jag icke vad som händer.

Någon som har någon fiffig idé om vad vår klass kan vara utklädda till?
-Det ska vara något fiffigt som är orginellt och som hela klassen kan vara utklädda till.

Noll motivation.

Igårkväll skulle jag egentligen pluggat till Hitsoriaprovet som vi ska ha första lektionen idag. Men gjorde jag det? Nej. Jag låg och halvsov och gnoffsade i min säng istället. Inte så fruktansvärt smart kanske men vad ska man göra när motivationen sviker? Hur som helt så kommer detta nog leda till ett ig, inte så jävla smidigt gjort av mig kanske men dessa veckorna har tagit kål på mig. Så jag får väl helt enkelt nöja mig med ett g i betyg och le och se glad ut.

 Men nu till det lite mer positivare! vi åker om 2 dagar! om 2 dagar så sitter vi på flygplatsen, antagligen har vi redan checkat in och väntar på att få gå på planet. Kärlek kärlek.

Imorgon blir det våffellångfredag hemma hos anna, eftersom vi faktiskt missar våffeldagen under resan så kändes inte detta mer än rätt.

Nu går min buss om 25 minuter och jag sitter fortfarande i pyjamas. Kanske får bli lite snabba ryck nu.


Over and out!

PS!

Hon kan lukta lite Fesk ibland, men det tror jag att hon bjussar på!

Tjing!

FRIDA HESSBO.

Just nu så skrev Frida en väldigt roande blogg om mig och mitt liv. Man skulle kunna säga att hon skapade en liten kontaktannons till mig. Så nu tänkte jag återgälda den tjänsten och göra det samma för min kära vän.

Fröken Hessbo kallas även Buskis hur detta smeknamnet kom till får ni själva räkna ut. Hon tycker om att penetrera folks tudor och även anus ibland när lusten faller henne in. Denna 18-åriga flicka har en intelligenskvot på -123 men låt inte detta skrämma dig, för hon är väldigt het i sänghalmen! Visserligen har hon en pojkvän men även han är sugen på någon som kan spexa till deras lovelife. Frida har en hund som också uppskattar trevligt umgänge och roliga lekar som rasta bävern eller steka skäggbiff.
Om detta är något för dig så tveka inte att plocka upp din telefon och slå henne en signal på 0733766056.


Hinduism

Så var det dags för religion och tydligen ska jag anna och frida hålla ett muntligt anförande om mytoligi/gudavärlden. Kan kanske bli ganska intressant.

Idag när jag kommer hem måste jag råplugga historia eftersom vi ska ha fetasteprovet imorrn. Jag tycker gansa synd om mig själv, men också om alla andra i min klass. You poor things.
Heja Östersjön.

Hursomhelst så är det sista dagen i skolan imorrn innan påsklov och det kan man ju inte vara ledsen över! Lovet ska firas in med det traditionella BINGÖ på skolan. Jippie

Ångrat mig lite ang. bilddagboken.

Eller designen ärfortfarande otroligt ful och fjantig, känns som om man är tillbaka på lunartiden igen.Och det är väl aldrig fel?
 Men nu kan man iallafall se vilka bilder som är nyinlagda vilket man inte kunde göra igår. tack för det bilddagboken!

Om en 55 minuter kommer frida och andre och hämtar mig, jag borde kanske sluta att sitta här och ta tag i mitt liv?

Petra shows of her pretty pussy.

Gud vad äckligt, jag känner mig extremt förolämpad av denna dumma engelskboken. Egentligen borde inte jag behöva skriva en analys på den eftersom den vanhelgar mitt namn. Sådetså.

Fjantig bok, vad har jag någonsin gjort Ali Smith för ont kan man fråga sig?

Godmorgen!

För idag är det minsann bara 3 dagar! Jag antar att ganska många börjar bli trötta på min nedräkning men jag kan inte riktigt låta bli. Jag längtar trots allt extremt massa mycket och då tycker faktiskt jag att människor ska vara glada för min(vår) skull. Och inte vara så avundsjuka som Stina är hela tiden! :P

Hur som haver så läste jag näästan klart min dumma engelskbok idag. Jag har 20 sidor kvar och de måste vara utlästa innan lektionen klockan 3 idag, annars vet jag inte alls hur min analys kommer att bli. Historiaprovet på torsdag känns bara pest och pina blandat med lite pain in the ass. Så om någon känner sig in a giving mood får gärna ta min plats på torsdag. Helt klart!

Inte nog med det så börjar jag bli förkyld också, jag behöver sol!


Heja redface, Heja kokosolja!
Hellre röd än vit...

Bilddagboken?

Nu blir jag ganska arg. Jag funderar på att överge bilddagboken helt. Innan var det en helt hyvens sida där man kunde smälla upp lite bilder och titta på sina vänners vackra photos. Men nu har de kommit med en helt omotiverad ny design som bara har blivit sämre.

Shame on you Bilddagboken!

4 Dagar om någon skulle vara intresserad.

För idag är det endast fyra (4!!) dagar tills vi åker. Om exakt fyra dagar vid denna tiden sitter vi på planet. hohojaja! Egentligen skulle jag börja med min samhällsuppsats nu men jag har faktiskt  kommit på ett ämne tror jag, och då tycker jag att jag har klarat av vad jag skulle på denna lektionen.
 Ämnet blir Skånetrafikens prishöjningar. Syftet ska vara något i stil med att jag ska ta reda på varför de har höjt priserna för alla när pensionärerna får åka gratis. Ooch så ska jag fila lite på hur detta påverkar bussresandet. Eller någonting. För jag tycker att det är otroligt fjantigt att jag efter min 19-årsdag måste betala 80 spänn tur och retur Yngsjö när det kostade 30 kronor innan. Fjantigt.


4 dagar!

Over and out!


Nu rasslar det i äggstockarna.

Eller hur man nu vill uttrycka det.

Trevlig resa!

Innan idag var jag och Anna minsann inne och växlade pengar. Av mina 2825 kronor fick jag hela 290 euro, tänka sig vilken tur! Turlig som jag är hade jag ytterligare 40 euro i mina gömmor så det blev brabrabra.

Just nu sitter jag och skriver (ska skriva) en written analysis of The Accidental by  Ali Smith. Om någon någonsin funderar eller överväger att läsa denna boken. Gör det inte. Åtminstone inte på engelska och absolut inte om du ska skriva en analys om den. Det är iallafall min åsikt, och sist jag kollade så var alltid min åsikt den enda rätta.


Fast de har massa sexuella realtioner i denna boken, så om man gillar tantsnusk så kanske den inte är helt fel. Eller jo.

Uppmärksammat snön?

Är det någon som har uppmärksammat snöstormen som pågår för fullt? Eller är det bara hemma hos mig det är decemberväder?

Nu känns det betydligt mycket bättre att vi snart reser till varmare breddgrader. Ska nog packa lite smått nu för att få in känslan.



Over and out!

5 days to go!

För att på lördag vid denna tiden sitter vi på flyget och har säkerligen öppnat vår första öl. Underbart!




Det hade kanske varit lite bättre om man inte hade behövt plugga som ett svin denna veckan.

Godnatt faktiskt.

Jag kommer ingen vart så jag ska nog upp och lägga mig. Måste läsa ut min dumma engelskabok också så det kan jag kanske ta tag i nu.

 Det känns nog bättre att vara hemma en fredag om man sover. Sant.

Låttips?

Håller på att bränna lite skivor inför la semesta nu. Men jag verkar ha fått fullkomlig idétorka.

Ge mig lite förslag på pepp-låtar! Jag vill ha pepplåtar!

Ingen utgång för mig inte.

Ledsen att gör er besvikna gott folk men jag bestämde mig nyss. Ikväll blir det ingen utgång för mig! Jag tänkte att jag åtminstone kunde ha en nykter helg innan vi reser.

Fast om en halvtimme ska jag ändå bege mig in till staden. Eller iallafall till tågstationen för att hämta min kära mor. Tydligen så har hon legat på samma hotell som Blondinbella under sin Göteborgsvistelse. Stackars moder.



Tänkte att jag skulle börja packa lite smått inför resan kommer absolut inte ha tid med det i veckan eftersom jag faktiskt är en studerande kvinna. Imorrn får jag bege mig in till stan och handla lite nödvändigheter och kanske något klädesplagg. Inte för att jag vet var pengarna ska komma från men det löser sig hoppas jag.
 Sen på kvällen blir det melodifestival hemma hos allas vår Anna.


Förrsten så var det roligaste bilturen hem från skolan idag. jag skrattade så att jag grät och magen värkte så att jag nästan körde av vägen. Frida kan vara den sjukaste människan jag känner men jag antar att det är därför jag trivs med henne.

image66

Psykologiprov.

Psykologiprovet idag gick faktiskt över förvätningarna och jag är ganska stolt över mig själv. Denna gången pluggade jag tilloch med mer än natten före provet, helt klart ett framsteg! Trist att motivationen skulle komma precis innan studenten bara. Men det är smällar som man får ta antar jag.

Vad ska vi vara utklädda till på Karnevalen egentligen? Vår klass kommer aldrig någonsin komma överens. Okej, jag gillar min klass men den är sämst på att kompromissa.

Tänkte att jag kunde bjussa på en bild på henne också.

Mest bara för att jag nyss introducerade henne och Gerth för min blogg så måste minsann mormorlilla vara med på ett foto. (Fast jag vet att hon kommer att strypa mig sen.)

Enjoy!
image76

Världens bästa Mormor.

Jag hade nyss ett otroligt givande samtal med min mormor. Satt och funderade lite innan när jag kom fram till att jag inte hade pratat med henne på en hel vecka. Katastrof.

Men nu har jag fått min veckodos av mormor efter ett låångt samtal. Fast jag måste nog åka dit och hälsa på innan resan. Annars funkar det inte alls.


Förresten så vann vår klass Österängtårtorna denna fredag. Elevrådet kan kanske vara helt okej ibland ändå :)

Samhällsuppsats.

Nu är det så att vi ska göra en avslutande uppgift i samhälle C. En utredande uppsats är det meningen att vi ska knåpa ihop men jag vet inte riktigt vad jag vill.

Pensionärernas gratis bussåkande? Vi stackars fattiga unggdomars ekonomi blir massa lidande av detta tycker jag.

Ska jag ha detta eller vad? Myste knåpa ihopa ett bra syfte..

God(?)morgon.

Min buss går nu. Om exakt en minut när detta skrivs kör min buss. Hejdå bussen. Fast jag har ändå körkort. Tänka sig att det skulle kunna komma till nytta en sådan här dag. NU går bussen!

Fast trots detta ska jag inte ligga på latsidan, nähä! Om exakt tio minutas ska jag ratta hem till Frida  och sen ska vi bege oss till la escuela. Egentligen börjar vi inte förren halv tio men vi kom fram till att vi nog lärde oss mer till psykologiprovet om vi diskuterade. Börjar bli ganska trött på att läsa kladdiga anteckningar. Trots att jag var duktig och skrev mina anteckningar rent så gick de inte att skriva ut de.Nahedå, för bläcket var tydligen slut och det har ingen uppmärksammat. Jag längtar tills mor kommer hem från Göteborg ikväll så att vi kan få lite ordning i hushållet.


Borsta tänderna hade kanske varit härligt?



                 
  8 DAGAR .

Freud kan kiss my arse.

Just nu är jag förbannat trött på den där Freud! Egentligen så handlar inte någon stor del av provet om honom men han är så fruktansvärt invecklad. I tvåan förstod jag Freud, det gör jag inte längre. Har jag blivit dummare med åren(Året) eller helt enkelt bara fått lite inlärningssvårigheter?
 Psykosomatisk hit och psykosomatisk dit.

Snart ska jag iallafall hämta bror i Åhus, han har tydligen varit i stan och kollat på handboll så tar han för givet att jag ska hämta honom. Men just idag kan jag nog göra det. Enbart för att jag är en genomgod människa, det har absolut inget med att göra att jag vill slippa plugg. Inte alls..

Nu ringde frittan mig, hon vill nog prata om Freudan elelr kanske lite om behandlingsmetoder.

Over and out.

Inget tålamod här inte.

Jag verkligen avskyr sega datorer. Det är något med väntan som gör en, eller iallafall mig, frustrerad. Jag känner att det är otroligt mycket frustration denna dagen men det bjuder jag på. Om nio dagar lovar jag att jag slutar klaga. Iallafall om jag inte missar planet, för Challe drömde om det. Skulle vara så typiskt mig. Denna gången har jag ingen riktig mor eller någon Alec. det kan bli jobbigt.


Vem vill ställa upp som min mor under denna resan?

Packlista.

Eftersom jag är så otroligt dålig på att packa så tänkte jag att folk kanske skulle kunna hjälpa mig med vad jag ska trycka ner i min resväska. Jag lyckas alltid bära med mig allt för många klädesplagg när knappt hälftn används.


Hur är egentligen den perfekta packlistan? Jag blir yr.

Frustration.

Frustrationen är fortfarande extrem under dessa webdesign lektioner. Flashsplash saken hatar mig, på riktigt. Jag vet att jag gnäller massa men så blir det. Snorre.

Fast egentligen är jag ganska happy för det är faktiskt endast nio (9!) dagar tills vi reser. Igår hade vi lite planeringsmöte om vilka som skulle bidra med vad. Stereo blev fortfarande mitt bidrag medans resten dividerade om hurvida vi skulle ha våffeljärn med oss eller inte. Det är trots allt våffeldagen när vi är på playa.
Tillslut så enades vi,nästan, om att vi kör våffellångfredag istället. Ny högtid?

Melodifestival på lördag. Jippiyajayjay. Svejs!

SimmaSimmaSimma

måste fortsätta lite grann på Annas spår innan..

Simmning på schemat igår igen. Det var trängsel i bassängen och vissa tyckte tydligen att det var passande att simma brevid varandra då. Inte klipskt. Det var även sura käringar som trodde att de ägde hela bassängen. Inte så klipskt.
Ganska irriterande när man försöker satsa på en omkörning och får killerblick/vattenskvätt som respons. Förlåt oss så HEMSKT mycket att vi kanske vill simma lite snabbare än snigelfart. Dummis.

Nu är det iallafall historia som gäller, tråkigt värre. Vi kommer att bli köttade dessa två veckor fram till lovet och även veckan efter lovet. Men vad gör det när vi reser om 10 dagar? JAG MENAR TIO DAGAR! det är alla fingrarna man har på sinna händer. Om man ser ut som gud skapade en det vill säga.

Fortsätta att skriva som hansan står på schemat nu. Tjing!

Mest bara för att jag älskar denna bilden på oss.

image75


I love you <3

Kanske inte har så bråttom längre.

Nu verkar det inte som om jag har så bråttom längre. Frittan sitter tydligen hos frissan i en halv evighet. Och då behöver inte jag köra riktigt än.

Det är faktiskt ganska synd om mig idag. Inatt hade jag världens hemskaste dröm. Jag har fortfarande ont i magen. Jag drömde att min balklänning kom med posten(!?) och att det var fel färg fel modell fel storlek och allt. Sen när jag skulle ringa dit så sa de bara att det var försent att göra något åt saken. Pain in the ass om verkligheten blir så. usch.
 Sen är det en hemsk sak till. När jag skulle duscha så hade vi slut på balsam. Så nu känns mitt hår som svinto. om inte värre.  Det är faktiskt otroligt jättehemskt,
Och jag är hungrig.

Jag var ganska lat men ändå jävligt duktig.

innan idag var det meningen att jag skulle simma, måndagförmiddag är en av mina simdagar i veckan. Men Wanja är fortfarande sjuk och Anna hann inte följa med mig. Jag har börjat tröttna på att simma ensam nu. Det är roligare när man har någon att göra roliga miner till i vattnet.
 Trots detta tog jag mig i kragen och begav mig ut på en liten joggingtur istället. Det gick väl hyffsat bra ända tills jag kom hem och jag kände att mitt knä var dött. Satans Perkele knä. Aldrig kan man göra något förren det klagar.

Egentligen borde jag kört till skolan nu, jag har ett svagt minne av att jag skulle möta frida där snart. Vi skulle ha romantisk lunch på skolan och njuta av livets goda. (Korv?)
 Så nu borde jag nog gå och föna håret lite.



Fredagen var förövrigt wunderbar! Petra är en bra värd och det var skoj. Förutom att vi tackade nej till lejonkungen för att spela mario hemma hos calle. Det var nog sämsta efterfesten i historien. Nästan.


NU blev det bråttom!


Varför ens bry sig?

Flashsplash saken som vi tydligen ska ägna våra webdesign lektioner till nu går inte så bra. Jag tänker inte ens försöka igen eftersom att jag är totalt oteknisk och jag orkar inte bli frustrerad idag. Det är ingen sån dag.

Egentligen är webdesign den onödigaste kursen jag någonsin har läst. Mest för att allt redan är bestämt.  De som kan datorer och pill och dill de fixar allt med bravur.
 Sen kommer vi. Eller iallafall jag. Jag har inte ens hunnit pilla med alla tusentals program innan vi ska vara klara med uppgifterna. Orkar inte mer.


Ingen som kan tipsa om någon fräsig blogg som jag kan fördriva min tid med?


Som vanligt, eller as usual som man kanske borde säga.

Sitter på min dumma engelska c lektion. Och istället för att skriva min job application så hamnade jag här. Någon som är förvånad?


Får väl ta tag i någonting snart maybeee!

Förövrigt så är det bara 19 dagar till avresa, Playa är kärlek.

Framtiden ligger i dina händer.

And so we talked all night about the rest of our lives
Where we're gonna be when we turn 25
I keep thinking times will never change
Keep on thinking things will always be the same
But when we leave this year we won't be coming back
No more hanging out cause we're on a different track
And if you got something that you need to say
You better say it right now cause you don't have another day
Cause we're moving on and we can't slow down







Biljard.

igår blev det släktkalas hos kusin och sen vidare in till staden för att förfesa lite hos Petra. Efter det drog vi i vanlig ordning till biljard och hade det mys. Träffade massa vänner och bekanta men jag var trots helt detta helt försegad. Hur som haver tog jag bussen hem 20 över ett för att bli hämtad av Hessan i Åhus och få skjuts hem. Gårdagen var ganska läskig också jag fick äckligaste smset någonsin och såg vissa människor springa rundor som jag inte ville se. Isch.

Massa nostalgiprat igår som ledde till framtidsångest.


RSS 2.0