Staden

Snart ska jag väcka min mor och då ska vi in till staden. Idag ska jag minsann köpa det sista till balen så att jag är fit for fight!

För övrigt så vill jag himskans gärna veta vem jag ska gå med på balen, någon som är i skolan idag och möjligvis har lite info om det?  Hade varit golligt.


3:3 var massvis med skoj, tokroligt skulle jag vilja påstå.  Fast jag råkade hoppa av bussen och inte kom hem, fast som vanligt så löste det sig. heja!

Slut i rutan

Och så var ännu en födelsedag över.

Igår var en underbart trevlig kväll med världens bästa vänner och massa med musik dans och mys.

Lite mindre kul att gå till skolan tio över åtta imorse, men vikingar som vi är klarade vi utmaningen med bravur!

Fast nu måste jag sova lite för jag har städat mitt rum ända sen jag kom hem. Men tydligen lönade det sig för mäklaren gillade mitt rum. Heja. Fast mest tycker jag att han är lite sliskig.
Efter sömn måste jag verkligen göra klart mitt historiaarbete. Detta kommer att bli ännu en lång natt, men förhoppningsvis den sista som innefattar läxor.

Snart Skattjakt och karneval. Toppenskoj!


Jag vill återigen tacka mina wunderbara vänner som gjorde min födelsedag till vad den blev.
 Jag älskar er!

Grattis till mig va!

Jomenvisst är det sant!

Idag är det mitt sista år som tonåring och det ska firas med dunder och brak!

Precis klar med piff och pill, nu packa sen buss.


Åhh, vad jag älskar att fylla år!

Födelsedag

Jag har kommit på att Gossip girl är ganska mysigt, sen är det min stora kärlek klockan nio Desperate Housewives. hej nörd!

Egentligen har jag annat för mig, lite mindre viktiga saker såsom att skriva ett historia arbete och rensa mitt rum. Men eftersom det faktiskt är min FÖDELSEDAG imorgon så vår jag lov att strunta i sådana småsaker.

Visst, imorrn 09.13 är jag inte längre 18.
19 är nästa steg på listan och jag känner mig redan lite äldre. eller hur var det nu?

Utgång, och tivoliparksmys står det på mitt födelsedagsschema imorgon och det gillas! Även lite läkarbesök inför jobbet i sommar. Men det glömde jag nästan bort.


Titta vad snygg jag var på min födelsedag för 5 år sen. Mysigt

image135


Ingen anledning att oroa er!

Imorgon ska jag minsann och dar köpa min hultsfred biljett.

För er som inte visste så har jag numer råd. Jag är i och för sig ganska mycket skyldig morfar och mor pengar men det är sådant man får leva med.

Mor lånade mig 1000 kronor till Tågbiljetten till Kiss och min världens snällaste morfar kom idag och lånade 1500 till hultsfredbiljetten. Oj vad jag är massa glad nu!

Inte ens min förkylning och feber kan förstöra denna lycka.

Ganska glad att det löste sig relativt smärtfritt, jag slapp tillochmed sälja hunden! Heja!

Nu ska jag läsa ut "Nineteen minutes" eftersom den måste vara utläst till morgondagens engelsklektion. Men inte ens det gör någonting. För fröken Smith har för en gångsskull låtit oss läsa en bra bok. Framsteg vi gillar.

Kul kväll.

Igår var det en mysig onsdag.

Lite alkoholiserad i Annas trädgård och sedan lite mer alkoholiserad på banken. Kul folk, kul musik.

Bra kväll som sagt, fast jag inte kunde ta mig hem och fick sova hos anna. INte kul när man har noll söva över saker med sig. Men efter en genomsökning av annas garderob fixade allt sig. Nästan.

Lite mindre bra idag dock, men som den kämpe jag är överlever jag. yeah.

Sen blir det sömmerskan och fixa balklänning.Ångest

Grille är bäst på sommarfest

Ikväll blir det grille hemma hos Anna och efter det utgång. Det är så livet ska vara, året om helst men jag klagar inte.

Biljetten upp till stockholm är iallafall betald nu och bussen till Hultan.
Problemet är bara hultanbiljetten. Någon som vet hur jag snabbt och enkelt kan tjäna 1700 riksdaler? Isåfall kan väl denna någon meddela mig snarast.


Nu ut och gå med hund sen dusch.

Förresten så ska jag fixa min tatuering på fredag, det var på tiden skulle man kunna säga.


Over and out.

Hej jag hatar världen

Jag hatar att vara fattig också, inget Hultsfred för mig och antagligen får jag cykla upp till stockholm om jag ska se kiss. Heja mig. Nu skiter jag i samhällen och går oc begraver mig i sängen.

Det var trevligt att lära känna er alla.

Hemsk människa

Jag orkar helt enkelt inte med bilduppladdning längre. Jag orkar inte med att titta vänners bilder på bilddagboken och facebook. Jag orkar inte göra min samhällsuppsats som det är meningen att jag ska fila på nu.
Jag vet att jag är en hemsk människa. Men jag vet att ni älskar mig ändå, speciellt om jag lägger upp en übersexig bild på mig själv.

Så enjoy eller något liknande.

image134

Dålig uppdatering pga sol

Sådetså. Jag tycker helt klart att helgens toppenväder är nog anledning för att inte sitta inne! Igår var det stek på stranden och jag har blivit massa med brun.

Nu ska jag hem till Frida och mysa till det (läs göra samhälle).

Barpassning och psykologi.

Satt uppe med min psykologi-uppsats hela natten igår. Nu hoppas jag verkligen att den har blivit bra eftersom min hjärna inte själv kan klura ut det. Jag har blivit förblindad av min egen skrift.

Inga bläckpatroner, usb-minnet glömt i skolan. Hoppas att man får lov att maila.
Annars ligger jag illa till.

Ikväll ska alla ut och partaja, men jag ska tjäna pengar istället för att göra av med de. Det låter otroligt bra eftersom jag måste betala Hultanbussen snarast, så stod det iallafall i mailet. Men nu är det ju så att jag inte har någon biljett. Det kommer jag inte ha förren den 25e möjligen den 23e om jag har tur. Och om de är slutsålda då så måste jag nog döda migsjälv, eller någon annan.

Jag kommer att få magsår av att tänka på detta och av att tänka på samhällsuppsatsen, historiaarbetet, geografiprovet, religionsprovet.

Vilken idiot sa att sista terminen på gymnasiet skulle vara slapp?

åter igen

Sitter vi och har webdesign. Enda skillnaden är att denna gången går det bra. Halleluja!
Nästan allt som vi har finkulerat med har klantat sig några gånger i vanlig ordning fast enda skillnaden är att idag löste det sig tillsut.
Nu är det bara några få tekniska saker vi ska pyssla med sen ska jag åka hem minsann.

Det hade varit göddigt att skriva att jag ska hem och sova, men icke då. Jag ska hem och skriva mitt psykologiarbete. Heja Petra.

sorry mannen

Jag vet att jag har varit otroligt dålig på det här med att uppdatera. Men nu är det faktiskt så att jag inte ville vara en dålig kompis och leka framför datorn under min Göteborgsvistelse. Därför var jag avskärmad från verkligheten ett tag, que?

Hursomhaver så har jag ofantligt mycket att göra i skolan nu eftersom jag i vanlig ordning har klumpat ihop allting till sista minuten.

Nu blir det psykologi och manodepressiv sjukdom för hela slanten. Senare läs i engelska bok. Och om jag känner mig riktigt duktig lita samhälle. Vem trodde på det?Over and Out.Ps. bilder från Götet kommer snarast!

Götet skulle jag vilja påstå.

Just nu befinner jag mig i Göteborg, eller snarare Kungsbacka för tillfället.
Jag trivs som fisken i vattnet och har absolut inga planer att komma hem före måndag.


Sakna inte mig för mycket era små råttor.

Fiesta!

RSS 2.0