GOTT NYTT ÅR!

Lina har bestämt att vi inte ska sitta vid datorerna imorrn så det är väl lika bra att jag önskar er gott nytt år nu. Jag vill ju inte riskera att bli utslängd inte!

Nyårslöften har jag väl inte direkt, jag har några mål för året men jag låter bli att kalla det nyårslöften. De löftena bryts allt för lätt. Det enda löftet jag någonsin har lyckats med är att vara utan godis i ett år. Undrar egentligen varför jag började äta det igen. Antagligen för att jag hade lyckats med mitt mål, fast egentligen var det onödigt för suget försvann ju faktiskt.

Lina sover redan, hon ligger här och snarkar den lilla grisen, jobbigt. Jk!

Såhär såg det mest ut förra nyårsaftonen, det blir väldigt annorlunda detta året minsann..


Inga stora skandaler vill jag minnas, fast vad minns jag egentligen? Skumpa påverkar minnet har jag hört. Iallafall så är det lite suddigt, vart sov vi förra nyår mina vänner? För inte sov väl alla hos anna, eller gjorde jag? Och inte tog jag väl taxi hem? Taxi på nyårsafton är omöjligt.
Vänner, hjälp mig minnas annars kommer detta plåga mig länge.

Bachelor Culch

Sitter nu uppe i bArgen hos Linalilla, hade en jävla helvetesfärd upp hit! Blev värta snöovädret så att bilarna körde i 15mph, galet!
Sen när jag tillslut efter många om och men hitade hit slirade jag som aldrig förr, sjukt läskigt men nu är jag här iallafall! Och nu sitter vi och är väldans sociala på varsin data, mohahah.
 Har börjat planera morgondagen, hottub, skridskor och festande står på schemat änsålänge. Me like!
Förresten blev jag stoppad av en polis idag igen. Mindre än en veckas mellanrum. Go Petra! Denna gången fick jag ingen bot iallafall, polisen bara flörtade. HAHA. Nej men jag fattade inte riktigt vad jag hade gjort fel, ngt fjantigt som inte jag tycker är fel egentligen men Jaja, shit happens.


Nu ska vi väl försöka vara lite sociala med varandra..

bArgen

Sådärja, då har jag nästan packat allt inför morgondagen. Resten som tandborste, shampoo och grejs får jag fixa imorrn.
Ska bli så fruktansvärt skönt att åka upp till bergen, hoppas verkligen att den stundande snöstormen ställer till några problem för mig. Förhoppningsvis drar den över helt inatt och de brukar vara duktiga på att fixa de stora vägarna snabbt.
 Packade nyss ner min "Pictionary man" har inte testat honom än men kände att det kunde vara en väldigt bra bakissysselsättning!


Sen en liten notis, pratar alla konstigt i Landskrona eller är det bara Lina? För jag har väl aldrig träffat någon människa som säger bArgen, SvArige osv.
Lustiga typer, nästan lika lustig dialekt som människor från Bjuv. Eller nej Bjuv är bra mycket värre-


Nu ska jag kolla på Ace Ventura och dö av garv!


Music make me lose control

Helena: anledningen at uppdateringen är bättre nu är nog främst för att inte du är här! Jag har betydligt mycket mer dötid eftersom spontanitet inte existerar. (Tur att de flesta jag umgås med inte pratar svenska.. HAHA)

Jag har nog inte så mycket att komma med idag heller. Tänkte gå upp och göra mig själv lite kaffe, jag har fått en kaffekokare! Jippie! Mamma, kan du skicka lite gevalia kaffe? Sen efter kaffekokandet blir det nog lite pakning inför morgondagen. Det är en väldans tur att jag kommer ha med min stora bil upp där för då kan jag gömma alla väskor i bilen. Jag är helt fruktansvärt dålig på att packa, packar alltid för mycket. Som i sommras när Helena var här, om vi skulle vara borta över helgen så låg där minst 5 väskor i bilen. Och när vi var på Red Rocks på 4e juli såg det ut som om någon bodde i bilen. Helt seriöst. Men det är bra att vara väl förberedd har jag hört!

Sitter just nu och lyssnar på musik, kör helt random på itunes och känslosvallet är ett faktum. Vissa låtar får mig att sitta och flina som en idiot medans vissa kör en kniv genom mitt hjärta. Det är galet egentligen hur småsmå låtar kan få oss att känna så mycket. Hur varenda liten låt som finns på min dator kan påminna mig om någonting.
 Det kan vara allt från en väldigt rolig utekväll eller bara en känsla som jag hade när jag lyssnade på just den låten första gången. Just nu så spelas "The Kooks-Naive" och då tänker jag alltid på att åka bil med Helena, för den låten spelades alltid när vi var ute och körde.

Nu ska jag förtsätta lyssna och känna, gråta och skratta och minnas.


Minnen <3


Fattiglapp

Jag orkar inte med detta längre, jag gillar inte att vara fattig. Och jag gillar inte att allt går emot mig hela tiden.
Just nu vill jag bara ha onsdag, kunna köra upp till Beavercreek och bara njuta. Fira nyår med världens bästa Lina och bara ha det bra.

Snälla, jag behöver inte mer skit just nu. Låt mig iallafall få slippa allt i en vecka iallafall.





                                                             



                                                                  Ibland blir man besviken.


Värdelös

Jag vet att jag har varit värdelös på att uppdatera på sistone. Men det har helt enkelt varit fullt upp!
Jag är väldans glad att jag har haft ledigt nu i två veckor annars vet jag inte hur jag hade hunnit med allt som skulle hinnas med.

Julafton var toppen, jag och Berfin åkte efter många missöden (ett av de en fortkörningsbot för Petra på 170 dollar, katjing!) hem till Eva med familj. Där vi fick en riktig svensk jul mitt i all amerikansk extravaganzzzzza. Sen på juldagen blev det riktig amerikansk jul, supertrevlig och allt. Blev jättenöjd med mina presenter och sååådant.

Känner att jag är väldans dålig på att skriva idag, kan vara för att jag är trött eller för att jag samtidigt snackar med min käraste Helena som har skaffat man!! Så fokus ligger inte på bloggen just nu.

Skriver när jag känner att jag har mer att dela med mig av..

Värdelös

Jag vet att jag har varit värdelös på att uppdatera på sistone. Men det har helt enkelt varit fullt upp!
Jag är väldans glad att jag har haft ledigt nu i två veckor annars vet jag inte hur jag hade hunnit med allt som skulle hinnas med.

Julafton var toppen, jag och Berfin åkte efter många missöden (ett av de en fortkörningsbot för Petra på 170 dollar, katjing!) hem till Eva med familj. Där vi fick en riktig svensk jul mitt i all amerikansk extravaganzzzzza. Sen på juldagen blev det riktig amerikansk jul, supertrevlig och allt. Blev jättenöjd med mina presenter och sååådant.

Känner att jag är väldans dålig på att skriva idag, kan vara för att jag är trött eller för att jag samtidigt snackar med min käraste Helena som har skaffat man!! Så fokus ligger inte på bloggen just nu.

Skriver när jag känner att jag har mer att dela med mig av..

God Jul / Merry Christmas


Blev inte så bra när jag fotade men det är tanken som räknas.


Julabadet.

Sådärja, nu har jag nyss julstädat hela källaren. Kände att jag ville ha lite snyggt såhär i juletider. Sen imorrn är det kanske dags för det årliga julabadet, vem vet? Ganska tveksamt dock eftersom jag inte har något badkar här, får väl helt enkelt strunta i mitt årliga bad och vänta till nästa år. Så illa luktar jag inte ändå.
 Imorrnbitti har jag bestämt att ha skypedejt med la familia. Kan bli kul men kan även få hemlängtan att slå till ännu mer. Är väldigt glad att jag kommer få en svensk jul imorrn iallafall, det kommer nog kännas mycket bättre!
Nej nu ska jag upp och hämta sista lasset med tvätt sen är allt i garderob och byrå och tvättkorgen är helt tom. Det känns bra och jag känner mig himla huslig skulle jag vilja tala om! Det trodde ni inte om mig va?

Förresten så gjorde jag nog det mest korkade någonsin innan. Satte mig i sängen och skulle kolla tv, tar min kopp med té och häller på någon jävla vänster ut halva koppen rakt över magen. Hela alltet blev brännskadat och jag hoppade rundor och skrek här hemma. Tur att huset var tomt annars hade de nog trott att jag blivit helgalen!

Här har ni en bild på lite av mitt julmys, kände mig kreativ en natt när jag inte kunde sova och gjorde en liten tavla.


Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Vaknade utvilad imorse och tänkte bege mig ut på en promenad. På med gympadojjorna och varma kläder, mössa och vantar är ju ett måste.
Öppnar dörren och mitt humör sjunker direkt, det är förhelvete massa snö överallt. Okej, jag klagar inte på snön. Jag gillar snö! Men inte just nu när jag hade ställt in mig på att röra fläsket lite. Får se om jag orkar ta mig till gymmet, är nog inte helt säkert. Känner inte för att ge mig ut och köra i detta vädret med allavärdelösa amerikaner som inte kan köra bil.

Nu blir det iallafall en film sen får det väl bli någon form av träning, dock inomhus!

How you doin'?

Sådärja, då var man vaken och härligt utvilad! Jag har efter många om och men tagit bort den feta dun-madrassen som jag hade i min säng. Jag vet att alla andra älskade den men det blev helt enkelt för mjukt för mig. Men nu efter att den är borta sover jag som en gud, eller iallafall som en prinsessa.

Idag är det återigen en ledig dag. Har kommit på att det är ganska tråkigt att vara såhär mycket ledig när man är aupair. För alla andra jobbar, och de flesta av mina amerikanare är borta över julen. Typiskt
 Men jag tänkte iallafall vakna till lite och sen bege mig till gymmet, eller bara ut och gå. Det är så fint väder ute idag så vet inte riktigt om jag vill spendera dagen inomhus. Sen efter det har jag inget planerat. Kanske ska åka hem till Josh och co och umgås lite med Alex innan han flyr upp till evergreen igen. Men det blir nog inte förrän ikväll isåfall.

Frukost låter ändå helt okej i mina öron, ska nog ta och göra mig en kalkonmacka eller en skål med gröt. Mummma!


Ha en fin dag/kväll (beroende på vart i världen ni befinner er) mina kära vänner-

Nahenej.

Nae, det där gick väl sådär tycker jag. Av 75-besökare var det 11 som kommenterade. Men jag får väl vara nöjd med det antar jag, tack vare detta tar jag förgivet att de resterande 64 är haters. Och sådana gillar vi inte ändå.

Jag kom iallafall nyss (eller allt är relativt, har hunnit duscha och vika tvätt men det räknar vi inte just nu) kommit hem från en härlig långpromenad. Gick runt och rensade tankarna lite, funderade över livet, julafton och de där hemma. Det kommer vara konstigt att fira jul med människor som inte tillhör min familj, eller på ett sätt gör de ju det. Folket här är ju som en extrafamilj och de har väl gjort sitt jobb bra tycker jag, jag är en i familjen när jag själv vill det. Om jag vill delta i familjeaktiviteter är jag mer än välkommen men om jag inte vill går det lika bra. Och det trivs jag verkligen med, för jag känner mig inte kvävd av några måsten som jag vet att vissa gör. Och jag är inte total utebliven heller, några aupairer jag känner hamnar självklart i den kategorin.
 Det handlar helt enkelt om att hitta balansgången däremellan. Och framförallt, hitta det som passar bäst för dig och familjen.

Nu kände jag att det blev för mycket seriöst på för lite tid. Dags att lägga sig och läsa en bok och sen sova litegranne innan jag ska prata med bror på skype, vill se den mystiska bilden i dagsljus.
 Och imorgon har jag ju julledigt återigen så det blir till att gå till gymmet. Förhoppningsvis kommer jag inte vara allt för mör efter dagen. Fy vad otränad jag är, höll nästan på att kräkas när jag kom hem. Ska nog ta det i ett lite lugnare tempo imorrn ;)




Åh! Den här kvällen vill jag göra om! Gud vad roligt vi hade, top3 usa-moments!



På återseende mina kära vänner (och fiender)

Nicke Nyfiken

Jag blir så nyfiken ibland, det vet alla ni som känner mig. Och nu är det såhär att jag börjar bli nyfiken på vilka alla ni läsare är egentligen. För läsarantalet har helt plötsligt höjts drastiskt och jag vet minsann inte varför.

Men det hade varit kul om Du bara med en kommentar hade talat om vem Du är. Vare sig du älskar mig eller hatar mig hade det ändå varit lite spännande att veta.
 Eller var anonym om berätta bara varför du följer min blogg?


Titta vilken gammal bild jag hittade förresten. KUL!


Done Deal.

Sådärja. Då var det bestämt var julafton ska firas! Ringde tillbaka till Eva och sa att jag gärna firade julafton med de. Det blir till att kolla Kalle Anka här hemma och sen bege mig iväg till deras hus för glögg och julmat. Längtar.
 Jag blir så glad av sådana här oväntade saker. Att människor man bara känner litegranne bjuder in mig till sitt hus för att fira den högtid som är mest präglad av familjen av alla.
Alex som jag bara träffat på fester några gånger, Eva som jag bara har sjungit i kör tillsammans med.
Det är detta som får mig att tro på mänskligheten igen. Fina människor finns där ute, jag har bara haft problem med att finna de. Jag är allt för blåögd när det kommer till sådant, tror gott om de flesta. Men det är iallafall skönt att veta att man inte blir lurad varje gång.
 Oh, vad jag älskar alla ni underbart fina människor som alltid finns där för mig.
Jag älskar er, och ni vet precis vilka ni är!


Svensk Jul

Jaha, då var det dags för mig att bestämma vart jag vill fira min svenska jul. När jag firade jul hemma förra året var jag helt säker på att det var sista svenska julen för mig på ett tag iallafall ett år.
 Men inte är det det inte! I skrivande stund har jag två svenska julaftnar att besöka. En uppe hos Alex farbror i Evergreen, där kommer 9 från sverige att flyga ut bara för att fira jul och enligt Alex är julaftnarna där helt galna. Sen så ringde Eva från kören mig nyss och bjöd in mig till hennes familj på julafton. Hon och hennes man och deras barn. Det kan låta ganska trevligt det med. Kanske bäst att ta det i liten utsträckning så att det inte blir så mycket hemlängtan och trams. Jag  fäller hellre en tår framför Eva än Alex om man säger så. Alex är ju söt. haha.

Nej men idag ska jag minsann ta ett beslut ska överväga lite för och nackdelar. För julmat kommer finnas på båda ställena, precis som det är hemma. Kalle Anka finns inspelat och kommer kollas på. Dans runt granen kommer finnas på båda ställena. (Hos Alex farbror inehåller det tydligen också massa snapsvisor och det låter minsann kul! haha)
 Detta handlar alltså om julafton som vi känner till den den 24e December. 25e December ska jag givetvis fira med min värdfamilj. Några timmar med Staceys familj och några timmar med Dougs. Detta med att vara skiljsmässobarn är minsann inte enkelt!

Nu ska jag ut och springa.

Ringpop och Pushpop

Titta vad jag hittade på Wal-mart idag!



Jag trodde minsann att de gamla godingarna var ett utdöende fenomen. Men tydligen inte i usa..
I Sverige har jag iallafall inte sett de sen jag var 10 eller så, är det bara jag som har varit blind?
Jag var iallafall tvungen att köpa de av lite nostalgiska skäl sådär :)

Har haft en väldans trevlig dag med min alldeles egna sydafrikan Chris. Massa skratt shoppning (mest för Chris) och god lunch. Det är så trist att jag inte träffar mina kära Boulder-vänner oftare men så bor de ju en bit iväg.
 Nu ska jag minsann ta och glo på tv i en halvtimme innan jag ska köra hem till min värdmamma och jobba lite. Första helgen (och kvällen) någonsin i mitt aupair liv.. Kan bli spännande, haha.

På återseende!

What's cookin' good-lookin'

Sådär ja, återigen hemma efter en shoppingrunda. Jag skulle egentligen inte shoppa någonting men det blev som det brukar bli.
Gick in på Body Shop och de hade värsta rean, helt galet. Så jag köpte nytt bodybutter, bodyscrub och så nattkräm. Allt detta gick på endast 46 dollar och jag känner att jag har gjort ett väldans kap!
Sen så köpte jag även likadan skjorta som bror min.. När han var här på besök så köpte han världens finaste skjorta, som jag mest använde hela veckan. Iallafall så gick jag in på Vans idag för att se om den fanns kvar, och visst fanns den kvar. Inte nog med det den var även nedsatt från 40 till 30 dollar, katjing!
 Men nu får det vara slut på shopping ett tag. För jag måste verkligen börja spara till Vegas-resan nu, eller mer till biljetten. OM jag nu är kvar här då och om staten inte skickar hem mig i januari, får väl se hur förlängningsproceduren går.

Nu ska jag städa mitt rum lite för att senare göra vid mig. Kände egentligen för att stanna hemma men det får väl bli fest istället. Inte riktigt på humör så jag håller mig nog nykter så att jag kan köra hem när jag känner för det :)



HELENA! Ledsen att jag inte ringde dig idag. Blev helt galet, vi gick Lucia idag igen fast på hans företag så blev lite fel med tiden. Fast jag ringer dig i helgen!



Denna bilden är mest bara för att studenten var en sådan fin tid.

Väldigt kort..

Sådärja, nu var jag tillbaka igen!
Min värdpappa hade glömt att säga till mig att han hade ställt in sitt möte. Men han hade så dåligt samvete över det så mig gör det inget. haha.
 De skulle iväg på bio nu den nya disneyfilmen "The prinsess and the Frog", de ville att jag skulle följa med och jag hade gärna gjort det. Men jag har helt enkelt allt för mycket att göra idag. Presenter ska slås in, några ska skickas. De sista julkorten (glömde några här hemma när jag postade resten) ska postas.

Så jag får väl ta tag i mitt liv, föna håret och kleta på lite mascara.

kort jobb

Sådärja. Nu ska jag jobba 1,5 timmar sen så blir det shopping och Lucia (igen..)


Hörs sen mina kära vänner

My Wish

1 vecka innan jag åkte till usa åkte Wanja till Berlin, innan hon lämnade mig fick jag ett häfte av henne.
En liten minihistoria om vår tid tillsammans, och hur man kan gå från bittra fiender till de bästa vänner. Igår så var jag bara helt slut på allt. Ovissheten om min framtid gjorde mig galen. Och då tänkte jag också att tänk nu om jag blir hemskickad i januari. Det betyder att jag inte kommer träffa Wanja på en evighet igen. Eftersom hon åker till L.A i januari för att plugga. Förhoppningsvis kommer jag också kunna börja plugga där till januari 2011.
 Men iallafall när jag satt där igår och tänkte på detta så tog jag fram mitt fina häfte, satte på "My Wish" och fällde en liten tår. Varför vet jag egentligen inte, först trodde jag att det var en släng av hemlängtan men jag tror att det var något helt annat.
Ovissheten. Att känna mig svag. Det är svårt.


                                

I hope the days come easy and the moments pass slow
And each road leads you where you want to go
And if you’re faced with the choice and you have to choose
I hope you choose the one that means the most to you
And if one door opens to another door closed
I hope you keep on walkin’ ‘til you find the window
If it’s cold outside, show the world the warmth of your smile
But more than anything, more than anything

My wish for you
Is that this life becomes all that you want it to
Your dreams stay big, your worries stay small
You never need to carry more than you can hold
And while you’re out there gettin’ where you’re gettin’ to
I hope you know somebody loves you
And wants the same things too
Yeah, this is my wish

I hope you never look back but you never forget
All the ones who love you 
And the place you left
I hope you always forgive and you never regret
And you help somebody every chance you get
Oh, you find God’s grace in every mistake
And always give more than you take
But more than anything, yeah more than anything







My wish for you Is that this life becomes all that you want it to Your dreams stay big, your worries stay small You never need to carry more than you can hold And while you’re out there gettin’ where you’re gettin’ to I hope you know somebody loves you And wants the same things too Yeah, this is my wish This is my wish I hope you know somebody loves you May all your dreams stay big

Rimér + Zytomierska = Kissie?

Jag har ju faktiskt varit ifrån sverige ett bra tag och läser inte direkt svenska tidningar eller tittar på svenska nyheter längre. Och en sak som är säker är den att jag absolut inte hänger med i svenskt "kändis" skvaller.
Hur som helst hade jag helt missat detta med att Bingo Rimér och Katrin Zytomierska (ni vet hon som är känd för att vara korkat i idols eftersnack) ska ha en liten bebis.

Är det bara jag som ser en ny Kissie framför mig? Pappa Bingo som fotar, photoshopar och fixar silikoninläggen för att sedan ta lite utvikningsbilder. Allt detta medan Mamma Katrin lär sitt kära barn allt om mobbning och kränkning.
 Visst låter det underbart?

    



                                                   
                                










Förlängning

Detta som jag har varit så frustread över sen i förrgår handlade om min förlängning. Jag hade verkligen sett fram emot att vara här ett halvår till. Åka till Wanja och Jamie i L.A, åka till Vegas på min 21-årsdag och att ta en liten tripp till MIchelle i Texas. Allt dessa planer såg jag flyga ut genom fönstret efter ett litet telefonsamtal.
 Jag och min värdpappa trodde båda två att fölängningspapperna skulle vara inne senast 26e december, det vill säga en månad innan mitt år officiellt är över. Tydligen har de ändrat dessa reglerna så om man kom i januari ska ansökningarna vara inne 1a december. Den enda som visste om detta var min värdmamma, men hon hade som med allt annat som handlar om pengar bara trängt undan det och hoppats på det bästa (det vill säga att min värdpappa skulle inse vad som pågick och betala de 3600 dollar som krävs för en förlängning).

Så igår fick jag ringa rundor till allt och alla och försöka fixa detta. Tillslut så fick jag veta att om jag faxade in alla papperna den dagen, om min värdfamilj fixade alla sina ansökningar hade jag kanske en chans.
 Sagt och gjort, efter många telefonsamtal till college och lärare så fick jag tillslut mitt sista certifikat. Fyllde i alla papper som behövdes fylla i och min värdpappa betalade som sagt förlängningssumman och fyllde i sina papper. Så nu kan vi helt enkelt bara hoppas att vi har gjort allting rätt annars är det kört.

Fick ett mail av han gubben som vi faxade skiten till att han hade fått allt och att de nu skulle gå igenom alla papper så att de stämde och efter det skicka det till det departement som har hand om visum och så vidare.

Trodde att jag skulle få klarbesked denna morgonen men tydligen så var det inte fallet. Nu gäller det bara att vänta och kanske försöka sova lite mer än de 2 timmar jag sov inatt.
 Jag funkar inte under stress.


Tack för att ni finns här för mig ♥

Insomnia

Kan verkligen inte sova, ligger mest och vrider och vänder. Det funkar helt enkelt inte. Men det beror absolut inte på att jag är pigg, jag är dödstrött egentligen. Men tankarna flyger rundor för mycket för sömn och något säger mig att jag inte kommer somna förrän jag har fått svar imorrnbitti någon gång.

Att jag inte bara kan ta min värdpappas råd och sluta stressa över något som jag ändå inte kan göra något åt.

Jag hatar att må såhär, jag är en glad människa! Och den som faktiskt fick mig att skratta mest idag var Wanja, utan att egentligen göra något alls. Det räckte att jag berättade några av våra historier för Berfin och Lina så blev jag lycklig. Även om lyckan bara varade för en liten stund så hjälpte det.

Tack för att du är du Wanja.






Happy face, happy face. Give me the happyface.

Dagen

Idag har jag inte gjort annat än att gråtit mig förstörd pga frustration och suttit i telefon. Jag tycker lite synd om stackars Charlotte som kom och kramade mig hela tiden och frågade mig varför jag var så ledsen. Jag är inte ledsen sa jag, jag är frustrerad. Och visst var väl det sannning.
 Jag är fortfarande jävligt frustrerad och så stressad att jag känner magsåren komma. Nu hoppas jag bara på det bästa och hoppas att världen kunde vara på min sida någon jävla gång.
Finns det inget gräns på hur mycket skit man kan vara med om på en och samma gång?

Och så frågar människor mig varför jag inte tror på Gud?



Jag fattar att detta inlägget inte ger er speciellt mycket. Men jag ska berätta. När allt är klart, himmel eller helvete det återstår att se. Jag vill inte jinxa något.

Uppe med tuppen..

Som sagt, sista dagen jag går upp såhär tidigt på ett bra tag iallafall!
Nu blir det till att köra hem till min värdmamma och äta lite frulle med Charlotte köra iväg henne till skolan och sen dags för mig att åka hem och vila igen.
Kanske ska till posten och köpa frimärken också, märkte igår att mina inte räckte till alla julkort. Jag är hemskt ledsen om ni inte får era julkort i tid. Men som sagt har jag skrivit omkring 50 julkort med mer eller mindre personliga hälsningar. Det var tidskrävande och jag kommer nog inte göra om det igen!

Så ha tålamod mina kära vänner.

Julledigt och nya tider.

Ja idag börjar min julledighet delvis. Det vill säga att jag är ledig de dagarna som jag skulle jobbat hemma hos min värdpappa ända till 4 januari. Ganska najs den ja. Jobbar ju dock fortfarande hemma hos min värdmamma och ska fira julen och sådant där men det blir ändå lite lediga dagar i veckan? Hur ska jag spendera de undrar jag, förutom att röra på fläsket så mycket som möjligt har jag inga planer. Alla andra jobbar tråkigt nog.
 Sen ska jag jobba på lördag?! Vad hände där undrar jag? Första helgen jag jobbar någonsin, vilken annan aupair kan säga det? (haha) Min värdmamma skulle iväg på något julgrejs på jobbet så ska jobba mellan 16.30-? kan bli en ganska sen kväll. Men det roliga var att hon inte skrev upp det på schemat, hon frågade om jag hade några planer eller om jag skulle kunna "sitta barnvakt" (märk väl, inte jobba) till Charlotte på lördagen. Antagligen för att min värdfamilj ser det som så att jag har ett vanligt måndag-fredag jobb. Helgerna är jag ledig på, alltså frågar min värdmamma inte mig om jag kan jobba utan sitta barnvakt. Ganska kul om ni frågar mig.

Nu måste jag ringa min mamma och fråga om en lustig sak. Fick nyss ett mail av henne där hon skrev att hon idag hade fått hem en fotoförstoring av mig i brevlådan. Ingen lapp, inget kort ingenting! Någon som vet vad detta rör sig om? Ganska obehagligt skulle jag vilja påstå.

Undrar vilken bild det är en förstoring på..
Denna kanske?


Det hade varit minst dagt intressant..

Nervös

Jag börjar bli nervös att jag inte kommer få in mina papper i tid. Några lärare är otroligt sega med att skicka mina certifikat och jag hoppas verkligen att de skulle kunna skynda på!
 Egentligen tror jag redan att min deadline är ute men det är väl inte riktigt mitt fel att lärarna inte kan ge mig certifikat för en klass som jag tog för en halv evighet sedan.

Nu ska jag vila lite sen börjar jag jobba igen klockan 11.

Toppenhelg!

Ledsen för dålig uppdatering men det har helt enkelt varit allt för mycket på gång denna helgen.
 I fredags så hade jag visserligen en ganska slapp kväll innehållande lite filmtittande med en kär vän. Inte så intressant kanske men jag var trött.
Sen i lördags så blev det massa julkalender tittande mest hela dagen. Massa mys och Jul i Kapernaum är fortfarande en favvis. På eftermiddagen begav jag mig hem till Lina, dit kom även Berfin och efter lite tv-tittande begav vi oss till Josh, Brittneys bror.
 Brittney hade ju minsann tagit examen på college så hon höll i en stor fest, väldans trevligt! Träffade massa gamla Evergreen-godingar och flera nya vänner. Det är det jag älskar med det folket, alla är verkligen trevliga! Till och med tjejerna, vilket vi svenska tjejer inte är så vana vid att de är. Såklart finns det alltid några bitchar med en pinne upp i röven. Fast det kommer man tyvärr aldrig ifrån.
 Hursomhelst blev det fest fram till 5 snåret på morgonen och jag fick lite välbehövlig sömn. Sen vid tolv på morgonen tog jag bilen hem och sov några timmar För senare den kvällen var det ju dags för lucia fest!
Jag Sandra och Lina gick ett litet minilucia tåg hemma hos en svensk som heter Rickard. Han hade massa folk hemma i huset, hörde att det rörde sig om ett 50-tal mixade amerikaner och svenskar.
 Vårt framträdande blev väldigt uppskattat så det var kul, att få betalt för det också var inte heller helt fel! Vi fick 20 dollar var vilket var väldans välbehövligt! Sen så hade de julbord och gud vad vi åt. Här var det ris á la malta, janssons, sill, lax, köttbullar, prinskorv och allt annat som hör till. Givetvis fanns där marabouchoklad också. MMMM!

Blev så mätt att efter det  var det hem och vila sig, och kolla på lite Sunes Jul :)

Nu ska jag äta en väldigt eftrlängtad hummer och räksoppa. Mamma, skicka massa fler soppor och varma koppen. Mina är snart slut :/

Och här följer lite bilder från denna helgen.


Lina, min favvo-Brittney och så jag.



Josh och Lina är bra på det ja!



Världens sötaste Rachel och så rumskompis nr. 3 som jag alltid glömmer namnet på..


mina fina flickor!

sen hade jag inte så många fler bilder. vet inte vart min kamera höll hus hel kvällen..


en lucia bild :) hahahaha




Just nu.

Sitter just nu och skriver julkort, hur nördig är inte jag på en skala?
Kvällens planer blev som såhär att jag dumpade allt vad sällskap heter. Nu ska jag fortsätta med mina otroligt vackra julkort och leka med mig själv.

Fast först tänkte jag bjussa på lite bilder från när bror min var här. Ni tjatar ju så!


Såhär kan man se ut när man äter sockervadd på en hockeymatch om man vill.


Det finns ju ni som tvivlar på om vädret verkligen är så galet här som jag säger. Här har ni beviset..

Vädret växlade från detta snökaos,



till detta lite mer gemytliga snöväder,



Till strålande solsken och stekigt varmt. Och detta är inom loppet av bara några dagar.









Ibland är hon väl för söt min lilla flicka. Tur för henne för jag har fan smällt nästan 100 dollar på julklappar till den lilla skiten. HAHA


Fler bilder kommer någon annan dag.


Glädje

Okej, jag skrev nyss ett jättelångt inlägg men hela internet dog och nu orkar jag inte mer.

Vad jag skrev om i korta drag:
-Shoppade på Cherry Creek idag, fattig men alla julklappar inhandlade plus lite grejs till mig själv.
-Har bestämt mig för vad jag vill göra efter att min tid här är slut.
-Nu är jag trött och ska mysa med min DH box.
-Efter det bestäma vad jag ska göra ikväll, massa intressanta förslag men mest av allt vill jag stanna hemma. Say what?!
-Lina är väldans brabrabrabra!



Cherry Creek ♥ Sverige

Shopping..

Tänkte visa vad jag fick i mitt forever 21 paket idag, mest på Linas begäran men ocksa för att ni borde se min nya kärlek.



Detta är min nya partykärlek- jag har aldrig sett så fina skor i hela mitt liv. Jag var tvungen att ha de. De är liite för stora men fanns inga i str 8 så vad gör man? Jo man köper str 9 och sätter i lite gel-sulor. Topps!



Detta är min nya myskärlek. Så fruktansvärt söta och helt genomvarma är de. Mina fötter svettas tillochmed lite emellanåt, men hellre det än att ha isbitstår!

Sen fick jag hem lite fina flätade hårband också men de orkade jag inte riktigt fot kände jag va.


Sen dessa godingarna köpte jag på walgrens för ett tag sen. Tåstrumpor i mitt hjärta och min mysfilt är också söt.


Nu ska jag kolla Paradise Hotel och imorrn så blir det tidig julklapps-shopping med Lina. För jag är ju faktiskt ledig imorrn, blir lite långhelg minsann!

På återseende mina kära vänner.

Ps. Är jag inte extremt duktig på att uppdatera min blogg förövrigt? Jag förtjänar ett pris, eller iallafall fina julklappar.


Viva Las Vegas

Egentligen har jag inget speciellt att skriva tror jag. Beställde lite mer saker på internet innan, dock nästan bara julklappar denna gången.
 Mest av allt nu försöker jag hålla mig vaken. Är egentligen jättetrött men ska snart ringa Wanja när hon kommer hem från jobbet. Det är viktigt att prata med henne nu, känner att jag behöver prata av mig och att jag behöver höra lite skvaller.

Så för att hålla ögonen öppna sitter jag på Vegas.com och drömmer mig bort.

Här slänger jag in en helt random bild eftersom min data n funkar.







Åka pulka är KUUUUUUL! :)

Fyfan

Vaknade idag upp till 25- helt galet. Jag mådde inte bra när jag vaknade kan jag tala om! Men nu så skiner solen och enligt vädret ska det minsann bli varmare under dagen, och det hoppas jag verkligen.

Sen så har jag väl inte så mycket mer att tillägga tror jag.
Sitter på toa just nu, tro det eller ej. Vet inte varför jag berättade det men varför inte liksom?

Hörs senare mina fina vänner!

It's Alive!

Äntligen lever min data igen! Är väldigt konstigt att gä tillbaka till detta tangentbordet igen och jag trycker hela tiden pa a istället för å och ä och pa o istallet för ö. Sjuktligt frustrerande.

Förresten så var jag inne på World Market idag och köpte mig en liten chokladtomte en flaska Saturnus Glögg och så en liten flaska med julmust. Vad hände där? Sen när började jag gilla julmst egentligen? Tror nog att det är samma fenomen som med lingonsylten. Har aldrig gillat det hemma men nu när man befinner sig i usa och det inte är så lätt att få tag på måste man givetvis ha det. Störda cravings som jag ligger inne med.

Nu ska jag iallafall sova för imorrnbitti ska jag ut och slire i snön igen, toppen. Förövrigt är det nu ca 20- här. Alla är galna, ingen går utanför dörrarna och ingen minns när det var såhär kallt.
För er som vill veta varför så har jag svaret, jag är här!
Colorado hade sin kallaste och regnigaste sommar på år och dar och nu blir det kallare än någon någonsin kan minnas att det har varit. Usa älskar mig så är det bara!


Ha det fint mina kära vänner!


Slitet.

Ar helt fruktansvart sliten idag, fattar egentligen inte varfor. Det maste vara denna nedrans forkylningen som vagrar ge sig. Jag ska iallafall ligga i sangen ett tag till och vila upp mig for att lite senare ikvall kora Downtown och kolla bio med Lina.


Godnatt!

Vegas Baby!

Sitter och kollar pa Vegasresor nu ocksa. Det bar ju av till Vegas pa min 21-ars dag, vilka mer ska med?
Helt galet att man kan boka en flashig suite for inga pengar alls. Funderar pa att forlanga resan till en vecka istallet for en helg men tror inte att mina medresenarer uppskattar det. Galet kul iallafall. Jag vill ha maj nunununu!

Men nejnej, ett halvar kvar..

Namen!

Sitter just nu med en burk majs och onlineshoppar lite. Jag vet att jag inte skulle men jag hittade finaste skorna fran Forever21 av en ren slump..

Mamma! Har har du en liten onskelista. (Och alla andra som kanner sig manade att ge mig julklappar ocksa for den delen)

Gronsakskrydda
Soppor och lite varma koppen
Torrshampoo (proffs)
Saltlakrits!
Lite flashiga leggins
Och resepengar i massor

Sen finns det sakerligen massa annat men jag tar detta till en borjan och bygger pa listan efterhand.
Jag vet att ni alskar mig!

Dygna

Nu har jag varit upp i ett dygn och lite till. Helt galet att jag inte ens ar trott, borde vara det efter denna dagen och kvallen. HAHA
Helt sjyyykt, vet inte ens vart jag ska borja. Men kvallen har iallafall varit sjukaste pa lange och jag fattar inte ens halften. Bara konstiga sammantraffande och lustiga incidenter hela kvallen.
Och narmre detaljer kan jag ta med vissa utvalda! Fast jag vet att jag kommer fa lite mixad respons.
Wanja, jag behover snart ringa dig igen for du ar en sadandara som man faktiskt kan ta sadana har saker med och du kommer anda inte tycka att det ar konstigt.
Men sa ar det ju Wanja, fattar inte att hon har fatt korkort. Galet glad att jag inte ar hemma i sverige just nu for ingen lar ju vara saker pa vagen langre! HAHA. Nej men det var ju kanske inte sa snallt men jag vet att det ar sant och att Wanjuu tar det med en klackspark.

Ringde nyss till min kara pappaBorje och grattade den gamle mannen pa 45-ars dagen. For nagon vecka sen blev ju mor min 40 och vi far val se hur hon klarar av sin kris. Borje klarade sig ratt sa smartfritt skulle jag vilja pasta, ingen major mid-life-cris dar inte!

Nu ska jag kolla pa den vardelosa julkalendern mest for att det maste goras och for att jag inte kan sova. Maste nog smalta kvallens handelser lite forst!
Sen blir det till att ringa hem till Svealand igen nar kalaset borjar dar hemma pa karleksgatan (the looove street) och prata lite skit med mormorn min och kanske lite andra slaktingar som star ut med mig.

Usch vad jag kanner mig jobbig, overtrott och inne pa 25e andningen. MINST!

Mumsfillibabba.

Egentligen skulle jag bege mig till Comedy Works idag, Dana som jobbar dar ringer fortfarande och ger mig gratisbiljetter sen den gangen jag vann. Inte helt fel kanner jag!
Men nu ar det sahar att jag kanner mig sjukt krasslig och trott. Denna javla forkylningen far fan ta och ge sig nu for jag borjar bli riktigt irriterad. Jag vill ut och springa igen!

Iallafall sa spenderar jag istallet kvallen hemma med lussebullar, ol och en viss man..



Ga in har och rosta pa min julgran forresten!

Snowday

Inte kul alls skulle jag vilja pasta. Korde forst till Stacey imorse, gjorde Charlotte klar for skolan och sen begav vi oss ivag. Traffiken var hemsk och manniskor korde som idioter. Undrar hur manga av de som ligger i diket nu?
Jag korde sakta och sakert men sladdade trots detta som fan, kan aven det bero pa att min bil behover nya dack da de knappt har nagot monster kvar. Men ar det fixat an? Kanske kravs att jag och Charlotte krockar eller kor av vagen innan han far tummarna ur roven.
Far se om det blir kaffe Downtown ikvall, for om vadret fortsatter sahar vill jag inte kora. Kanske kan ta lightrailen visserligen. Vi far val se hur det blir med det senare.
Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen innan det ar dags for mig att kora ivag igen, denna gangen for att hamta Charlotte i skolan..

Forresten, jag har lart mig att gora inbakade flator. Helt av mig sjalv, ganska stolt. Sa gar det nar man har en liten 4-aring att trana pa. haha.





Lina, du later stord i min blogg for att det ar sa du ar.

Jessica

Usch, jag blir sa ledsen nar jag laser detta har. Men pa samma gang far det mig verkligen att inse vilken toppenfamilj jag faktiskt har hamnat i. Fast vi har vara sma dispyter och kan vara irriterade pa varandra. Men det ar val helt enkelt sadant som hander nar man bor tillsammans i ett helt ar. Det blir ju nastan som en andra familj.
Mest ville jag ha sagt att jag saknar Jessica och ni borde verkligen ta er tiden att lasa hennes inlagg, hon har inte haft det latt.

Nu ar det snart dags for kor och sista repetitionen innan konserten. Idag ska jag se om jag kan lyckas byta bort mitt solo. Tror inte att jag fixar det langre. Eller jag vet att jag fixar det men jag vill nog inte.. Kanns inte ratt just nu bara.
Sa nu ska jag bara in och ta en snabbdusch innan jag beger mig.

Vet ni vad jag har gjort idag forresten? Jag har spelat lite golf sadar.. haha. Eller mest statt pa driving rangen (ingen aning om vad det heter pa svenska) och slatt bollar. Och jag var faktiskt ganska duktig kan jag be att fa tala om! Trodde nastan att lilla Charlotte skulle sla battre an mig men det gjorde hon minsann inte, Yes! haha. Nej men Doug gav mig lite instruktioner och sant och efter det gick det faktiskt riktigt bra. Men nagot sager mig att jag inte riktigt har talamodet som kravs for att lara mig att spela golf. Haller mig till minigolf! hoho


Hasta luego!

RSS 2.0