La Fiesta!

Ikväll är det party som fan och jag trivs som firren i vattnet.

Förlåt mor men jag höll upp i en månad iallafall.

ÄLSKAR ER.

La Fiesta!

Ikväll är det party som fan och jag trivs som firren i vattnet.

Förlåt mor men jag höll upp i en månad iallafall.

ÄLSKAR ER.

Som en fortsättning på föregående inlägg..

Igår när vi skulle äta lite subway innan bion blev vi totalt utfrågade av snubben som fixade våra mackor varför vi hade övergett Sverige för Colorado. Hallå, ganska mycket skillnad kanske?
 Och hur i helvete vi kunde välja Colorado av alla stället och när den repliken kom la sig tjejen i kassan också i. Hon undrade hur han kunde säga så eftersom colorado var så great.
Snacka om att bli påhoppad, vi ville mest bara äta mat..

Sen inne på bion så hade vi världens sliskigaste par några rader bakom som tydligen hade förspel. Härligt. Sköt sådant på hemmaplan tack!
När de efter bions slut började knäppa skjortor och jeans blev det för mycket. Örk.



På tal om ingenting så hittade vi några flickscouter som sålde kakor utanför Wal-Mart häromdagen.
Är inte det Amerikanskt så säg!


Yes Man för 14 kronor är inte fy skam

Igår blev det Yes Man på bio. Att se den litegranne efter alla andra var det helt klart värt när det bara kostade 14 kronor för en biljett. Perfekt för fattiga au pairer. Och på tisdagar efter klockan sex kostar det bara 50 cent att se en film så med andra ord ca 4 kronor. Jag trivs. Nästa på listan är "The Curious Case Of Benjamin Buttons", "Twilight", "Bride Wars" och någon till som jag inte minns namnet på.

Skypade nyss med familjen, det var trevligt tycker jag minsann. Dock är de alltd otrevliga och lämnar mig för att äta middag. Idag skulle de ha torskfilé med potatis holandaisås (stavning?) och rivna morötter. Något säger mig att det absolut inte är vad jag kommer äta ikväll..
 Tänkte mer köpa med mig lite mat och  sällskapa med Emma ikväll. Och egentligen försöka spara lite pengar. Hoppas verkligen att mitt amerikanska bankkort med mina pengar ligger i postfacket idag!

Nu när ni ändå är här och läser tänkte jag bjussa på lite bilder i vanlig ordning.


Ett stycke snäll unge!


Ett stycke jättesvettig petra och lite mindre svettig Emma.


Usa har inte längre några kompisar, så går det när man lägger sig i allting!



Igår amnade vi i en bilkö. Inte kul att köra i 20 km i timmen på en motorväg kan jag tala om.


Åhh, en annan sak! När vi kom till bion igår var där värsta kön utanför en affär. Nyfiken som jag är frågade jag killen inne på bion vad som egentligen  var på gång. Och tydligen var Tools sångare där och signerade någon speciell vinflaska. Där blev jag något arg och förbannad och allt på en gång att jag inte får lov att köpa alkohol här.
Tänk Tool!

1 dollars biograf. MUMS

Idag skulle jag fixa mitt körkort men det gick mindre bra. Fixade körprovet som varade i sisådär 8 minuter inte ett endaste fel eller misstag. Heja mig!
 Men när jag sen skulle få mitt körkort utfärdat började problemen komma. En hemsk kärring fick jag rent ut sagt, hon klagade bara på allt. Att mina pappersuppgifter inte stämde var bara bullshit, för brevet från au pair organisationen jag åker med kom samtidigt som mitt uppehållstillstånd och allt. Och ja det var utfärdat den 26e januari men om kärringjäveln hade tagit sig tid och läsa det och kanske lyssna på mig litegranne hade hon sett att det i texten stod att det gällde för ett år. Och inte i 30 dagar som det vanligtvis gör.
 När jag gjorde teoriprovet hade nämligen Stacey skrivit ett brev att jag var deras au pair osv. Och det blev godkänt och allt var frid och fröjd. Sen säger subban där jag gjorde körprovet att det inte är giltligt när värdfamiljen skriver under, WHAT THE FUCK?!
Hur kan två organisationer som gör exakt samma saker ha så olika regler? Båda två är staten ägda och drivs på exakt samma sätt. Idioter.
 Hursomhelt så ringde jag min AD Lisa Benko och hon skulle skicka ett auktoriserat brev till mig idag som förhoppningsvis når mig imorrn eller på lördag. Sen får jag åka tillbaka till körkortsgrejen som är ca en halvtimme från var jag bor men det är motorväg i princip hela vägen så räkna själva ut hur långt det är egentligen. Och sen får jag itta där med en idiotisk kölapp och vänta för att De har gjort fel.
 Ursäkta om jag är lite aggressiv men jag var tvungen att avreagera mig. TACK.

Men ikväll blir det iallafall att köra iväg till endollars bion. Jag och Emma kom fram till att vi nog kunde vänta tills filmerna var lite äldre och betala en dollar för att se de istället för att se de på premiären för tio. Ganska logiskt.

Speciellt med tanke på att jag kommer bli fullkommligt ruinerad när jag nästa helg åker upp till aspen för att hälsa på emma. Och det är kristianstad-Emma jag pratar om nu. Har inte träffat henne sen i somras när hon åkte iväg till det förtrollade landet så det ska bli kulkulkul!

Dock ska jag inte åka skidor, jag tror att jag sparar det till Vailresan. Känns lite dumt att slösa bort en väldigt kort Aspenresa (kommer dit fredagnatt och åker hem söndageftermiddag) när man faktiskt kan sysselsätta sig med kändisspaning och öldrickande. Förhopningsvis har jag och emma (som bor här, vad krångligt detta blev) fixat våra olagliga leg då eller så hade Kstad-Emma ett körkort från georgia på en blond tjej som var 25. Så det är bara att hålla tummarna att något av de funkar!


Och Lotta! Jag tycker visst då att du ska skaffa blogg, jag hjälper dig gärna hur mycket du vill. Jag har några timmar varje
dag där jag i princip aldrig gör någonting så jag har tid :)

Vi kan kalla de:

              GAMLA EMMA FRÅN KRSTAD                                                    NYA EMMA FRÅN SIMRISHAMN



Mest så att mor min hänger med i svängarna eftersom hon blir lika förvirrad varje gång jag pratar om någon av Emmorna.


Saltlakrits!

Idag fick jag minsann mitt älsade paket av familjen i Sverige. Innehållande saltlakrits och blå band såser. Mumma.
Så Emma vad säger du, ska vi gå på jakt efter vitpeppar och sen göra kötbullar med potatis och brunsås alt. gräddsås?
Jag är väldigt sugen kan jag tala om!

Sen fick jag ett brev av gollis Frida idag. Det som du skrev gjorde mig fullkomligt chockerad! Eller själva incidenten kanske inte var så chockerande, tredje gången gillt? Men att jag inte har fått höra något innan är hemskt.
Har du fått mitt brev med paket än förresten? Hoppas att det hittar fram fastän jag gjorde kuvertet själv och tejpade ihopa det..




TACK!


Fiffel.

Försökte fiffla lite med min blogg. Ni får väl bilda en egen uppfattning om den. Jag önskade mest att jag var mycket bättre på sådant där med bloggdesign..

Iallafall så blev det Downtown igår, middag med Emma och en finsk tjej som heter Hanna. Mycket trevligt skulle jag vilja påstå och vi spanade in minst tre snyggingar igår, tror att de endast vågar sig fram på kvällen.

Sen lovade jag att visa en bild på det läskiga nässprayet som jag tvingades köpa här. Tog en halv evighet innan vi förstod att det faktiskt var spray, man ska liksom trycka mitt på flaskan för att få till sprayet. Lustigt.
De ligger lite efter i utvecklingen de där amerikanerna..



Golla



HAHAHAHAHHAAHHAHHAA JAG DÖR!

Du borde dock skaffa bättre cam bror lilla..

Just nu

 
Jag började gråta litegranne precis. För mormor skrev ett sånt fint brev och jag älskar och saknar henne så mycket och jag vill att du ska skickas hit i ett paket på min födelsedag mormor! Du är så liten att man säkerligen kan posta dig i en vanlig brevlåda.


Sitter och läser igenom kurser som börjar på College denna våren. Babymonitorn är såklart också med. Alltid.


Jag organiserade min ena hylla litegranne. Kolla vilka färgglada kuvert! Nu ska jag bara lägga i mina brev däri också och hinna ta mig till posten någon dag!

Så det kan se ut,

Då vet jag alltså att nio stycken läser min blogg. Vad hände med de andra 61 st undrar jag..

Igår var jag en idiot. Bytte väska igår för att jag nte orkade ha med mig den stora. Tror ni inte att jag glömmer kameran?Jag tror att Svenja tog lite bilder så jag kan se om jag kan få de senare.
 Iallafal så gjorde jag en söt liten brandmansbjörn. Ska följa med till Ronald McDonald huset och lämna över den till något litet sjukt barn nästa lördag.

Sen har det mest planerats resor denna helgen. Eller iallafall pratats om.
Sen besökt vi Wal-Mart igår också. Det var ett måste tyckte jag. Blev lite besviken men fick ändå med mig lite brevpapper med moln på och olikfärgade kuvert, 3 filmer, glitterlim och nål och sytråd. Jajamensan.

Nu ska jag ta tag i mitt liv och kanske gå till posten och posta alla mina vykort och paket. Om jag orkar. Annars ligger jag bara kvar i sängen och kollar på "Samatha Who" så sjukt rolig serie. Jag är trots allt sjuk..

Build a Bear

Sådär ja, nu ska jag åka iväg och bygga en björn. Det låter väl spännande?

Har med mig kameran så att jag kan visa hur det gick till sen, för jag förstår faktiskt inte riktigt.


Jag har ca 70 besökare om dagen men enbart ca en om dagen kommenterar. Det hade varit kul att veta vilka som läser min blogg. Och hur många som är anonyma snorsnokare.

It.

Idag var jag och öppnade ett bankkonto. Fick en iPod shuffle på köpet, det där borde ni ta efter svenska banker! wohoo. Tänkte skicka den till bror min om han vill ha den. Dock är det bara en gig men bättre än inget right?

Var även och shoppade på bästa stället. Ett helt köpcentrum med bara outlet butiker. Toppen! Handlade en bolero från Levi's för endast 100 svenska kronor och en klänning och en kofta från GAP som låg på sisådär 200 kronor stycket. Ganska fint tycker jag. Hittade även massa billiga jeans inne på Levi's eller vad sägs om jeans för 300 spänn? Precis likadana som hemma bara Billigare. Hoppas att jag hittar min brors baggybyxor där, saknar de. Vill du skicka hit de bror?

Sen har jag blivit riktigt besviken idag också. Jag och Emma skulle hyra film ikväll (igen) denna gången behövde vi inte ens säga våra namn för de kommer ihåg oss. Vi fick lära en liten påg svenska ord och vi fick även en liten serenad tillägnad oss från Mr. Mike. Jag älskar BlockBusters. Nya favvostället.
Men det jag blev besviken på var It, ni vet clownen Det. Såg att den fanns på dvd och ville självklart visa emma detta underbara eftersom hon aldrig har sett den.
Vet ni vad de har gjort?!
De har tagt bort alla bra scener i filmen, man får knappt se någonting av de som barn endast när de är vuxna. Man får inte se Stan i badkaret, ingen clown som hoppar ur ett fotoalbum, ingen duschskräck, ingen hemsk pappa. Ingenting. Extremt besviken. Ska fråga Mr. Mike vad som egentligen har hänt nästa gång vi besöker Blockbusters. Hur kan de klippa bort allt bra i en film?
 Jag som var så extremt sugen på att se den eftersom min kära lillebror var så rädd för fodralet att han gömde vhs utgåvan som vi hade hemma. Och nu minns han inte var. Och trots flytten finns den inte. Värdelöst.

Jag vill ha min clown!!

Dagen

-Åka iväg till banken med Doug och fixa ett bankkonto + bankkort.
-Få tre veckors lön och pengar för bensin luncher mm.
-Bli upphämtad av Svenja och Miriam.
-Åka till Outlet mallen.
-Träffa Line.
-SHOPPA.


Sen får vi se hur kvällen blir. Kanske skäckis med Emma ikväll igen. PÅ tal om det. WANJA! Jag efterlyser en skräckfilm som du berättade för mig om som var äckligast i hela världen. MInns du det?
Eller någon annan som har något tips? Filmen vi såg igår var ganska värdelös, one missed call. Ptss, rena barnleken.

Nu kommer Doug och Charlotte och hämtar mig. Måste gå!

Puss

Idag fick jag mitt första brev! Oj vad jag älskar brev och oj vad jag älskar Sofia som var författaren. Hon var även en gullifjunis som skickade med två bilder som får pryda min vägg.
Så nu kommer "tavlan" som jag fick ärva av Anna väl till pass!




Sen idag så lunchade jag och Charlotte med Emma, Brady och Kinsley. Såhär såg det ut.



Och igår var vi som sagt och bowlade. Hade kunnat varit roligare om inte hälften hade varit tyskar. Men jag vann och det är huvudsaken!


Emmas bowlingstil var typ roligast i hela världen. Men hon kom trots allt tvåa så jag antar att det inte var allt för pjåkig :)



Simone, en av alla miljoner tyskar och Emma.

DAZBOG coffee

Stället som jag skulle vilja påstå konkurrerar ut Starbucks iallafall gällande varma drycker.

Efter att ha lämnat C i skolan tog jag drive inen (haha va?!) och köpte mig en Hazelnut Latte och en Blueberry scone. Mest för att jag aldrig hade hunnit göra någon havregrynsgröt innan familjen ringer på skype.
Ja ni hörde rätt, havregrynsgröt! HIttade riktiga havregryn, fanns de med massa socker och sirap och trams men jag hittade riktiga i djungeln av gryn. Och nu består vaje morgon av havregrynsgröt. Mumma. Ingen som känner ett starkt behov av att skicka äppelmos till mig?

Nu, Skyyype!

Let's Bowl!

Ikväll blir det bowling för hela slanten. ska göra mitt bästa för att inte upprepa Åhus-incidenten. Som tur är kommer jag inte ha någon alkohol i kroppen så vi får hoppas att det går bättre!

Mamma, jag är nog inne innan du åker hem från jobbet. Annars får du ta och skriva ett mail vavava. Jag vill ha skvaller, yummie.


Förresten åt jag och Charlotte lunch på Mimis caf'e med emma och brady. Det var väldigt uppskattat för barnen uppförde sig oklanderligt i varandras sällskap. Vi får nog fixa till en playdate snart. Rätt kul att Charlotte ser Brady som en bäbis och vill ta han om honom fast han faktiskt bara är ett år yngre. Dessa barnen va.

Godmorgon tidsskillnad

Sådärja, då var klockan halv sju och om en halvtimmebörjar en ny arbetsdag. Jag blir snart galen på att vara instängd i huset med C. Jag tycker att han kan bli frisk någon gång så att jag kan få tiden när hon är i skolan ledig. Den tiden är toppen. För då hinner man tvätta sina kläder, äta frukost, ta en promenad och skype med familj och vänner.
 Detta har jag inte kunnat göra på en halv evighet på grund av den dumma tidsskillnaden.

Igårkväll var jag hemma hos Emma och kollade på Changeling. Den kom ut på dvd här i tisdags vet dock inte om den har gjort det hemma än. Men om ni tillhör den skaran som inte såg den på bio, hyr dvdn! Riktigt riktigtbra film, blir fortfarande arg när jag tänker på att den är baserad på en sann historia. Men ja se den bara!


Nu ska jag vila några minuter till innan det är dags att gå upp.

So long suckers.

Lillördag

Om detta hade varit en onsdag som alla andra och om jag hade befunnit mig i kalla Kristianstad vet jag nog vad som hade utspelat sig denna lillördag.
 Och det är faktiskt ganska skönt att slippa det trots att jag någonstans i bakhuvudet saknar det litegranne. Egentligen saknar jag nog festen. Jag har snart varit här i en månad nu och fortfarande inte festat. Men har man fullt upp så har man.
Hursomhelst har vi planerat att ta tag i det nästa helg. Mest för att se om utelivet här är något att räkna med. Om det är som hemma blir jag bara ledsen. För det enda som var bra med att gå ut hemma var mina kompisar och nu har jag inte de längre. Mina nya kompisar har inte riktigt nått den nivån än. Men snart någon dag..


Hej vänner, saknar ni min snygga nuna?




Goddag.

Idag fick jag mitt tillfälliga körkort. Det var lustigt för det var vänt på andra hållet. Bara för att de ska se att jag är under 21. helt värdelöst.

I helgen blir det nog mest mys igen.


Skulle vilja festa faktiskt, men vi får väl se hur det blir med det..

Skype

Pratade nyss med Bög på skype. Gollis.



Jag älskar dig! fast ditt hår är så mörkt att det inte syns på denna bilden.

Hold my hand

Dagen har änsålänge varit oerhört bra. Inga vredesutbrott från C.s sida, inte ens när jag skulle lägga henne för att sova middag. Jag är lycklig.

Dock har jag ett litet ångestmoln över mitt huvud. Jag vet inte riktigt var det kommer ifrån eller vad det betyder men det känns inte bra.
Förhoppningsvis kan Emma bota mig lite ikväll. När molnet visar sig brukar lite svenska hjälpa. Och skånskan klagar jag inte heller på trots att jag inte riktigt förstår henne alltid. Viss ord börjar tillochmed låta som mormor. Och då blir jag mest ledsen och saknar min världens bästa mormor.




Så här kan minsann Charlotte se ut när hon är på bra humör och tramsar sig. Jag tackar gud för att det finns sådana dagar!


Kjydaboullar och Flavoured beer

Jomenvisst. Idag blev det minsann till att laga lite swedish meatballs med mashed potatoes. Tyvärr smakade de mer som amerikaniserade köttbullar pga att jag fick kompromissa ganksa mycket. Hittade inget skorpmjöl, ingen vitpeppar och ingen lök. Så som ni förstår blev det liite annorlunda. Men de blev väldigt uppskattade och det var väl tur!
Och i kylskåpet hittade jag lite lingonsylt från felix som anna antagligen hade lämnat kvar. Vad ska du med det till tänker ni säkert. Men hör och häpna, jag kände ett konstigt sug efter lingonsylt. Jag som aldrig har gillat det innan formligen dränkte min potatismos i det. Man får konstiga cravings här helt enkelt. Det skulle inte förvåna mig om jag snart kräver tillbaka kaviarn som vi gav till emma. Eller nej örk. Så långt hoppas jag verkligen inte att det går.

Förresten, berättade jag att C skrek och grät i 45 minuter idag? Och då menar jag konstant gråtande och skrikande. Doug sa att jag bara skulle ignorerade henne så slutade hon så småningom och det gjorde hon ju efter 45 MINUTER.
Tinnutus lär inte vara helt omöjligt att utveckla här.


Mm, sitter just nu och avnjuter en Smirnoff ICE Green apple bite. Godaste jag har smakat på länge! Doug tyckte att jag skulle testa den till maten för han trodde att jag skulle gilla den. Och visst hade han rätt!
 Det humoristiska i denna situationen är att alkoläsk här kallas Flavoured beer. Lustigt.

Nu ska jag lägga mig och sova lite eftersom morgondagen säkert blir lika utmattande med tanke på att C måste vara hemma från skolan. Jippie. Är hon tvungen att få lunginflammation just när jag är här?!

16 Februari

Jag känner redan nu att det kan bli en jobbig dag. Förkylningen gör sig påminnd och jag börjar jobba om 24 minuter. Fast jag har fortfarande inte höt någon på ovanvåningen, undrar om de åkte iväg till sjukhuset ändå. C sa att hon hade ont i sitt hjärta och att det slog snabbt varje gång hon hostade. Så de kanske åkte iväg inatt eller imorse. Får väl upp och kolla läget.
 C har ingen skola idag heller, så om hon är frisk får jag väl försöka hitta på något att göra. Med tanke på hur hon mådde igår blir det nog mest vila dock..

Tror att jag måste ta tag i skolgrejen idag kanske, ska maila hon värdelösa Liza area directorn och fråga ur jag ska göra. Kan väl förvänta mig svar om sisådär 3 veckor.
 Till posten idag också! Lite vykort att posta och paket att skicka.

 Fake Smile.


Downtown

Idag var jag minsann i Downtown Denver för första gången. Det var en otroligt gemytlig stad men jag blev genast lite skeptisk när jag kom fram till att Kristianstad är ett miniformat av Denver. Inte lika kul att upptäcka det men jag tog det som en man och njöt av dagen.

Är helt slut så orkar egentligen inte riktigt skriva därför tänkte jag visa lite av min dag i bilder istället.

 

Söt kossa i souvenir butiken,



Vi åt en gemytlig lunch på Hard Rock Café. Det är förövrigt där och i tre affärer på Park Meadows som alla snygga killar gömmer sig. Stamställen!

              

Jag är nog i himmelriket. Skorna var kör ett par få andra paret för halva priset. Och detta var redan reducerade priser. Tydligen är det för att ekonomin är dålig. Så då gäller det att passa på tycker jag, den kanske blir bra snart..
Och sen undrar jag vem som kommer få det snyggaste vykortet.
Jag vet, men vet ni?


Riktig inföding. hohoho.

Köpte en snygg hellokitty pyjamas också för sisådär 70 svenska kronor, shortsen är de som syns på bilden sen ett linne till.


Valentine

Med en del ändrade planer..

Egentligen var det tänkt att jag och Line skulle åka skridskor idag men hon ligger fortfarande i influensa så inte speciellt kul.
Men planerna fixade sig snabbt och Emma kommer snart hit. Hon fick sin bil igår så nu ska minsann hon få ta och köra lite. Blir nog en sväng till Park Meadows för att shoppa lite eller så kanske vi beger oss in till Denver. Vi får helt enkelt se vad som händer.

Hade lite skypedejt med halva familjen och släkten imorse. Bror min fyller år idag så släktkalas var på shemat. Som tur är fick han mitt paket igår och han blev väldigt glad för paketen. Varsågod bror!

Igår var jag och Emma och kollade på "Confession of an Shopoholic". Blev ganska besviken som jag alltid blir när jag har läst boken innan filmatisering kommer ut.
 Håller faktiskt på att läsa en annan Sophie Kinsella bok nu

An undometic godess". Riktigt bra änsålänge, får ta och läsa de böckerna som ännu inte finns på svenska (eller som jag kanske inte har hittat) nu när jag är här.


Nu får jag väl ta och göra vid mig lite.


Monkey Business

Stacey ringde nyss från Australien, hon hade det jättebra där och varmt framförallt!
Hon hade redan handlat lite presenter till mig sa hon och sen frågade hon vilken skostorlek jag hade. Ihh. undrar om hon har hittat några snygga high heels. Då kanske mina cravings efter skor kan ge sig lite.
Dock är mina skor lite lustiga, kollade igenom mina skor nu för att se vilka us storlekar jag hade. 7,5   8 och 8,5 hey problem?

Imorgon är C ledig från skolan så vi ska nog ta vårt pick och pack och bege oss till Monkey Business. Ett ställe för ungar att springa omkring och klättra och leka. Förhoppningsvis förbränner hon lite energi där. Hämtar antagligen upp Emma (som är ledig imorron, lyx!) så att hon och jag kan sitta i fiket och glo. Eftersom vi tydligen är för gamla för att komma in. Ganska taskigt..


Björn Gustavsson

Västerås, Sverige, Skåne.

Haha så klockrent. Tack för lånet Emma. Lite svensk humor piggade minsann upp min dag :)


Tack

Kollade brevlådan idag igen. Inga brev från Sverige. Hoppas iallafall att paketet har kommit fram till bror än. Det är faktiskt lördag och hans födelsedag snart!


Jag trodde att ni skulle göra det svårare men tydligen inte.




Tack för att ni inte bryr er.

Heja mig!

Dagen med Charlotte har gått otroligt bra och jag tror nästan att hon börjar gilla mig nu. Hon gnällde bara lite när vi var tvungna att köra till Hobby Lobby efter skolan. (Var tvungen att köpa lite extra papper till hennes Valentines kort som måste göras till skolan och halva släkten)
Hon plockade snällt upp sina leksaker när hon hade blivit arg efter ett förlorat memoryspel oc därför slängt allt överallt.
När jag skulle "natta" henne när hon skulle sova middag tror jag att det tog en halvtimme allt som allt. Och då är sagosunden inräknat. Jag börjar känna mig sjukt stolt.

Ledig hela helgen så lördagdag blir det Shopping i Denver med Emma och på kvällen något med Line, Svenja och Miriam. Kul!

Snow

Igår snöade det lite minsann. Så när vi skulle köra C till skolan fick vi köra värsta omvägen för att det var olyckor lite överallt. Amerikaner kan inte köra i snö.

Det blev inga köttbullar igår. Jag körde lite vilse i snökaoset när jag skulle hämta emma så det fick bli lite spagetti och köttfärssås istället. Den svenska versionen av Köttfärssås var minsann uppskattat! Inte minst av C som åt som en häst.
 Jag och Emma tyckte däremot att det smakade lite lustigt. Antagligen för att det inte smakade som hemma.


Åhh, jag vill ha brunås järpar och potatis. Eller så vill jag ha Ikea..


Nu ska jag iväg till posten och posta Alecs paket. Hoppas att den kommer fram med tanke på att jag har pressat ner hennes presenter i ett vanligt kuvert.. Hoppas!

Swedish Meatballs

Just nu har Charlotte lite "quiet time". Eftersom hon på tisdagar inte hinner med att sova middag innan simmningen.

Idag har jag minsann fått lov att närvara på kalas på C:s skola. Jag fick dela ut kakor och sjunga Happy Birthday på svenska. Ungarna bombaderade mig med tusen frågor och de flesta ungarna var inte speciellt söta.

Efter simmningen ska jag och C hämta upp Emma. Sen ska vi minsann vara duktiga och laga lite svenska köttbullar med potatismos. Mums. Hoppas att det uppskattas också. Kommer nog att smaka lite annorlunda tack vare ingredienserna. Men hej, färs och lök är iallafall detsamma och potatis också hoppas jag..

Nu får jag gå upp och säga til henne att hon faktskt inte behöver sitta på rummet och bläddra i böcker längre.

Kul för henne, tråkigt för mig. HAHA. Lite avkoppling är väl aldrig fel..

Brevskriveri.

Sitter och skriver lite brev just nu. Eller några är redan postade men de överblivna ska jag posta idag,
Lite trist att presenterna inte riktigt får plats i kuverten så jag måste bege mig till posten och skicka de med kartong och allt. nedrans dumt.

Idag var jag en trafikfara igen och fotade lite från nedförsbacken..







To cool to know you

Har ni någonsin sett Disney Channel filmen "Camp Rock"?
Jag har och den där jävla låten har satt sig på huvudet.
-'Cus I'm to cool (I'm to cool), I'm to cool to know you.   Banka ut den snälla någon!

Detta är min lilla bil förrsten, nästan lika liten som min sverige bil...

          

Och såhär ser vägen ut hem från C:s skola
   Och sen därnere i "dalen" där alla miljoner hus ligger där bor jag minsann! och ser ni bergen? Varför blir saker aldrig lika fina på kort som i verkligheten?


 'Cus I'm to COOOL.   hrrm. godnatt.

Jag klarade det!

YES! Jag kom nyss hem efter min första solokörning utan någon vägvisare framför mig. Jag hittade helt strålande trots kluriga vägar. Och jag förstår inte riktigt hur det funkar.
 Sen när har jag fått ett lokalsinne? Jag hittade inte hem till Alec förren 20 gången jag var där. Något är fel.

Jag tror helt klart att det är luften som påverkar mig.


Nu ska jag bara vänta på mitt social security number sen kan jag göra körprovet också. Allt ska vara så himla invecklat. Så fram till dess får jag se till att inte råka ut för någon olycka eftersom försökringen inte gäller med enbart mitt internationella körkort. Heja.

Dagens

Positiva:
En toppen trevlig shoppingtur på Park Meadows med Emma. Jag inhandlade presenter till massa vänner men nu blev jag kluven vem som ska få vilken till sin födelsedag. Alecs är iallafall bestämd och jag hoppas att hon blir glad!
 Sen svullade vi mest. Åt kinamat på "panda" som var oerhört gott och inte så amerikanskt. (Förövrigt åt vi kinamat igårkväll så dubbelt upp!)
Kinamaten gjorde oss otroligt extremt mätta, trots att jag inte hade ätit frukost. Men när vi sen skulle gå vidare fick vi syn på en festlig godisbutik. Hej, jag är inte den som är den!
Vi köpte massa lustiga godissorter såsom, candy corn och burned mashmellow plutt. Lustigt men candy corn var oväntat smarrigt!
Sen hittade jag Big Red. Tuggumminas tuggummi och nu orginalet. Inget fusk som vi har i sverige med halva smaken. Detta var äkta prima vara smask.
Som om inte godis och kinamat var nog fick vi för oss att en Ben&Jerrys milkshake har väl ingen dött av. Yeah right. Har aldrig varit med att choklad har fått en att må så dåligt. Emma tvingades knäppa upp knappen i byxorna medans jag mest rapade i tid och otid.

Ett stycke nästan kräkande Emma till er tjänst! Har jag förresten berättat att hon bor i Simrishamn, hur sjukt är inte det egentligen?


 Sen fick jag lite cravings efter skor. Måste åtgärda det snarast!

Negativa:
Att natta Charlotte.
Doug och Stacey ville gå ut och äta med några kompisar ikväll och självklart ställde jag upp med att passa C.
Eftersom hon inte riktigt har anset att jag har varit redo att natta henne fick hon frågan flera gånger om det var okej. Och enligt hennes snälla jag var det okej.
 När det sedan var dags för hennes bad brast allt. Jag tror att jag har fått tinnitus av allt hennes skrikande och gråtande. Inte ens time outer gjorde denna situation bättre. Men tillslut (läs en timme efter bad) var hon iallafall tyst i sitt sovrum. Tills hon hörde garagedörre gå igen och hon började skrika efter mamma. Som tur är lugnade hon sig ganska snabbt när de varit uppe och sagt godnatt.

Hoppas att dessa två veckorna utan Stacey kommer att gå bra.



Ps. Imorgon ska jag köra bil helt själv till okända platser, lite småläskigt såhär när jag tänker på det. Men Dou tycker att mitt lokalsinne är ovanligt bra. Huh? När hände det egentligen?

Mitt nya boende.

Igår tog jag lite kort på resten av min källare också. Såhär ser den ut.
Usa och jag har blivit kompisar igen. Idag ska jag till mallen och shoppa med emma.



BADRUM




Mitt "sällskapsrum".



Mitt fina lilla kylskåp och vatten grejen :)


Omgivningen

Jag var precis ute och gick i en timme och passade på att ta lite kort på omgivningen.
Såklart valde jag att ta med kameran en dag när det är mulet, typiskt.
Men här har ni allafall Colorado!


Lite blå himmel iallafall.


Där har ni bergen, syns inte så bra idag tack vare vädret.


Baksidan på husen i området.


Titta, jag hittade lite snö!


Området jag bor i.


Husen framifrån.



"mitt" hus framifrån. Som egetligen borde vara bakifrån. Vem vill egentligen visa alla garageportar?
Fint från andra sidan iallafall, får ta kort på det någon dag.


Tradigt att allt är så brunt runtonkring nu bara, kan riktigt tänka mig hur fint och grönt allting kommer att vara i sommar!

Biopremiär




Igår kollade jag och Emma på He's not that into you.

Det var helt klart en upplevelse att kolla på bio i USA.
-Inga numrerade säten, det vill säga först till kvarn är det som gäller.
-Sätena var en klass för sig, tänk gugstol.
-Publiken sabbade alla moment. För så fort någonting hände utbrast all: ÅHH, AHHH, OHHHHH.
-Vissa tyckte tillochmed att det var passande att klappa när de ansåg att något var roligt.

Annars så var det en trevlig kväll, Svenskapratet var väldigt uppskattat och vi åt på en mysig, dyr och hälsosam Italiensk resturang. Pasta frutti de mare. Mums

Trumvirvel tack.

Nu hade jag minsann tänkt att avslöja den stora hemligheten. Det är fortfarande pinsamt men jag är så himla säker i min kvinnlighet att jag aldrig skäms för någonting. Hö.

Och nu börjar jag.
Andra dagen i CO berättade jag om att det hade blivit lite stopp och översvämmning när en av mina tyska vänner gick på toa. Eller gick gjorde hon inte, som tur var snöt hon bara sig och skulle spola ner pappret. Tydligen överanvände hon det blev stopp. Vi struntade i det för vi trodde såklart att vattnet skulle sjunka ner igen sådär som det gör ibland.
 Men när jag senare på kvällen skulle spola var översvämmningen ett faktum. Jag tog nästan alla handduka jag hade i mitt handduksskåp och la de på golvet. Torkade upp det som turligt nog bara var vatten, slängde handdukarna i duschen och låtsades som ingenting.

Dagen efter behövde jag verkligen gå på toa, det tryckte på i bakre delen om jag få vara lite finkänslig. Nu hade det gått och spola och allt var frid och fröjd. Tills jag ska spola efter mitt besök och vattnet stiger. HELVETE!
 Som tur var blev det ingen översvämmning denna gången men likväl stop och vatten upp till kanten. Och inte ville jag berätta detta för min värdfamilj när mitt allra heligaste ligger och flyter i toalettstolen.
Jag försökte med alla medel, som jag inte tänker gå igenom här för då får jag skrivkramp, att få bort detta nedrans stoppet men det lyckades minsann inte. Jag ringde mamma och var verkligen i upplösningstilstånd. Jag tror att jag var kapabel till att åka hem just då. För jag kan inte riktigt tänka mig att min hostfamilj bajsar..
 
Som ni förstår var jag ganska generad och ganska nödig efter att inte ha använt min egen toa på tre dagar. Jag ville absolut inte göra nummer två i något av de andra badrummen.
 Sen igår sitter jag och Charlotte i soffan när Doug såhär lite nonchalant i förbifarten säger.
-Jag märkte att du hade lite problem med din toalett så jag har fixat det nu.
Jag : Oj! hehe. trodde att jag hade fixat det. hehe. oj. visste inte riktigt. hehe
Doug: Det är lätt fixat, bara säg till om det händer igen.
Jag: hehe, okej. hehe. förlåt. hehe


Så där får ni den. Min första pinsamma historia som au pair. Hoppas att ni inte tycker att jag är äcklig nu.
Men det är på tiden att ni får veta att TJEJER BAJSAR.
Och där var det ur världen.

Godnatt för mig och Godmorgon för er!

Imorgon.

Okej, imorgon ska jag berätta för er om det jättehemska som jag inte vågade tala om för familjen. Problemet är iallafall fixat nu och jag slapp säga något. För Doug märkte det.. haha. Men imorgon ska ni få veta den stooora hemligheten :)

Lekskola

Okej, jag råkar ut för de konstigaste sakerna när jag är här.
-När vi bowlade kom en tant fram till Doug och sa att hans fru (det vill säga jag, heja lammkött!) inte skulle ta hennes bowlingklot hela tiden. För det första, det var exakt samma vikt och samma färg. Hur i helvete ska jag veta vilket som är mitt?! Och för det andra, varför inte bara säga det direkt till mig tanta?

-När jag och Stacey skulle hämta Charlotte efter skolan kom en annan tant fram och sa att jag minsann var tvungen att flytta mig för att jag blockerade hennes bil så att hon inte kunde komma ut. Och så är ligger det till, att när man hämtar baren på C:s skola står man i en lång bilkö. Man har en skylt med ungens namn på rutan och en lärare ropar ut de i walkie-talkie. Och jag var Tvungen att stå där. Jag var i en bilkö, man står där varenda dag /&#¤/&Q¤()!

-När vi var ute och åt pratade inte servitrisen med mig utan frågade Doug vad hans fru ville besälla. Vad är problemet liksom? Snubben är lika gammal som min mamma. Och jag finns faktiskt, det GÅR att prata med mig.

Komiskt såhär i efterhand, men ändå..

Idag klarade jag förresten mitt skriftliga körprov! Tjohoo. Man fick ett papper med typ 20 kryssfrågor med tre svarsalternativ på varje. Fick ställa sig i ett hörn och kryssa. Jag var klar efter fem minuter och det var det enklaste testet någonsin, och jag lärde mig ingenting. Jag hade ett fel och det var för att jag inte förstod vad ett ord betydde. Sorry va.
 Tyvärr får jag inte mitt social security number förren om en vecka eller så. Därför kan jag inte få göra körprovet (som varar i högst tio minuter) och få mitt körkort. Attans.
 Så nästa vecka kommer Doug jobba och Stacey kommer vara i Australien i två veckor. Så förhoppningsvis krockar jag inte med någon för då gäller inte deras bilförsäkring. Illa.

Svar.
Gualöv- Jag trivs toppenbra nu, det var lite kämpigt ett tag men det känns mycket bättre. Och nu när jag har lärt mig köra med den stora SUVen och har lärt mig lite vägar så blir det bara bättre och bättre. Freeedom!

Mamma- Du kan säkert få lov att följa med till Vegas, dock tror jag att ni får betala er tripp själva. ;)

Anna- Jag ska skicka hem lite solstrålar till dig, ska bara köpa nytt brevpapper. Och oroa inte dig för mina pengar, jag tror att jag måste vara 21 för att spela i Vegas. Tyvärr..

Nu ska jag lägga mig och glo på Teenchannel. Bästa kanalen någonsin, dygnet runt visas. "What I like about you", That's 70s show", "Fresh prince in Bel Air" och massa andra godingar.

  Och titta vilken festlig tröja jag köpte i NY. Så himla orginell minsann. Men jag gillar det!  Okej, mobba inte hur jag ser ut. Jag har faktiskt sovit..




Las Vegas Baby

Okej, antagligen sk vi åka till Las Vegas och fira min och mormoderns födelsedag,

Jag gillar det skarpt kan jag tala om!

Social Security Number.

Efter vi har hämtat Charlott i skolan ska vi åka iväg och fixa ett amerikanskt personnummer till mig. Sen blir det att göra teoriprovet till körkortet och förhopningsvis kan jag göra körprovet imorgon.
Det ade underlättat ganska mycket känner jag, om nu inte tyskarna följer med på bion. Emma har liksom inget körkort än..

I går åt vi på Chick-fil-A det är smaskigt där. Idag blir det nog lunch på noddles & co om C får bstämma.

Nu måste ja läsa klart min Colorado drivers handbook. Så att jag fixar teoriprovet vava.



Det blir bättre

Du är så himla uppmuntrande ibland mamma. På ditt eget lilla elaka sätt, men du menar säkert väl egentligen.

Jag pratade med Doug om vad som hände för jag blev verkligen ledsen, men som sagt berodde det på alla omständigheterna. Jag tror att verkligheten börjar komma ikapp mig nu och att jag verkligen börja förstå vad jag har gett mig in på.
 Hursomhelst så pratade han med Charlotte efter att hon hade sovit klart. Sen kom hon och sa förlåt och vi gick ut och åt middag (som de gör här mest hela tiden) för Stacey jobbade sent igen.
Och Doug berättade efteråt att hon verkade väldigt ångerfull och att han hade gett henne en varning och nästa gång måste jag ge henne en time out på trappsteget i tre minuter. En minut för varje år. Jag trodde helt seriöst att sådant endast användes på tv som "supernanny" och "nannyakuten" men tydligen inte.

Nu börjar huvudvärken göra sig påmind igen. Jag är iallafall glad att jag enbart reagerar på höjden så. Stacey berättade för mig idag att många tydligen kräks och mår riktigt riktigt dåligt. Men det ska jag slippa har jag redan bestämt.


Jag saknar dig Bögjävel.



Inte okej.

Detta är inte alls okej längre. jag tror helt klart att ungen är skickad direkt från helvetet för att plåga mig.
Jag har aldrig mött någon så bortskämd unge som tror att hon kan få precis som hon vill. Visst är hon jättesöt emellanåt men det andra överväger. Och idag har det varit en helvetesdag.

Jag vill bara boka flygbiljetter hem nu. Jag tror fan inte att jag pallar detta.

Hur fan kunde jag tro att detta skulle bli bra?

Telefonkontakt.

Ringde nyss hem till familjen min i Sverige. Det var skönt att prata lite svenska fast jag erkänner att det emellanåt slinker in lite svenska ord när jag pratar engelska.
Speciellt när man är trött och inte riktigt känner för att prata det är då good ändras till bra och or blir eller. Men som tur är har värdfamiljen överseende med detta och skrattar mest åt mina snedsteg.
 Det gör inte saken bättre att lilla Charlotte svänger sig med svenska ord och fraser. Jag tror att deras gamla au pair Anna har lite skuld till detta. Men vadå liksom, det är väl alltid bra att kunna världsspråket svenska, eller?

På fredag blir det nog en hel del svenskprat. Ska gå på bio med en svensk au pair som bor i närheten av mig, förhoppningsvis har jag tagit mitt körkort då och kan köra oss till bion. Emma har inte fått sin bil än, kommer om sisådär 3 veckor. Annars får jag väl tigga lite skjuts, men det är minsann och dar inga problem på detta stället.

Har fortfarande ett stort problem och änsålänge är det ingen humoristisk anekdot som jag kan dela med mig av. Jag chansar på att jag kan bjuda på det nästa vecka om vi har tur. Jag är inte den som är den och ibland får man lov att skratta åt min klantighet.

Nu blev detta inlägg på tok för långt och några av er har säkert slutat läsa för längesen, eller så läser ni första meningen i varje stycke. Det är också en typ av skumläsning. Om ni inte vet det hade ni säkerligen inte Hasselblad som svenskalärare på gymnasiet.

Ska försöka planera en liten helgtripp till Atlanta och en till L.A måste minsnan ta och träffa mina andra skåningar. Inte ska vi väl låta Amerikas area hindra oss?

Over and Out.

Det blir bättre

Det är lite bättre idag.

Jag ska fösöka samla så mycket mod jag kan inför dagen. Jag har gjort allt du sa mamma men det funkade inte.
Jag kanske kan berätta för alla vad som har hänt lite senare. När det blir en sådan där kul anekdot som man kan skratta åt. Men just nu är det bara hemskt och jag vill sjunka under jorden.

USA är dock fortfarande bra om man har överseende med detta lilla missöde.

Ska nog träffa Tyskarna idag tror jag. Får se lite hur mycket jag orkar och hur mycket jag har tagit tag i innan kvällen..

hej

Fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan.








Jag börjar förstå det där med homesickness nu..

Shit

Jag mår bajs rent ut sagt. Huvudet vill sprängas och det är aldrig kul. Så nu ska jag se om de inte behöver mig mer där uppe sen ska jag faktiskt gå och lägga mig. Typ glo tv eller något.

Bio på fredag, tjohoo. Ny upplevelse.

Shit

Jag mår bajs rent ut sagt. Huvudet vill sprängas och det är aldrig kul. Så nu ska jag se om de inte behöver mig mer där uppe sen ska jag faktiskt gå och lägga mig. Typ glo tv eller något.

Bio på fredag, tjohoo. Ny upplevelse.

Jag klagar inte..

Okej, för att först svara på lite frågor. Nej de har inte saltlakrits! Sverige är i princip det enda landet som har det, inte det enda kanske men låt oss säga nordeuropa för säkerhets skull. Tänk själv när ni åker på solsemester, finns det saltlakrits då? nä minsann.

Idag ska jag köra och hämta Charlotte i skolan helt själv. GAH. LIte pirrigt minsann men jag tror att jag fixar det. Visst körde jag "ensam" igår men jag hade ju ändå Doug och Charlotte i bilen framför, det ingav ändå en viss trygghet.


Men håll tummarna för mig så går det nog bra!


Förresten så var jag på Starbucks igår. Mmmmm Fattar icke varför vi inte har det i Sverige. Kanske är bra iochförsig för om vi hade haft det hade jag varit ruinerad. Och då menar jag mer än vanligt..


Hazelnut latte.. mummma.


Mamma

Jag svarar som en kommentar hädanefter för detta börjar bli jobbigt. Ni får ta och fixa skype snart okej?
KOlla kommentarerna!

Mamma!

Vad tror du egentligen att du ska skicka?

SALTLAKRITS! Jag behöver saltlakrits. Detta är ren tortyr. Som tur är hade min tyska vän Svenja ett litet lager hemma. Det tackar vi för! Men jag kan liksom inte åka hem till henne för att äta lakrits hela tiden.

Åh! Idag körde jag helt själv förresten, nananana you can't touch this.

Sjukt stolt, och jag älskar att köra här nu.
Charlotte, Doug och jag var ute och åt middag för Stacey jobbade sent. Så här så det ut.



Så nu fick ni minsann en bild, nu ska jag bara fixa bild på Stacey och var det något mer ni tjatade om?



Fylle

Ja, titta vad man kan missa när man inte är hemma.
Alec har varit full och galen som vanligt.


haha, Tack för uppdateringen om allt där hemma Alec alcesa :)

Amerikanska Brev på väg!

Idag postade jag paketet till min bror. Dyrt var det minsann, tänk på det bror, jag gillar paket! men inte speciellt svårt och krångligt.

Sen köpte jag lite frimärken också så jag tror minsann att jag ska lägga mig i sängen och knåpa ihop lite brev, mest till mormor och Gert och sen morfar eftersom de inte är speciellt snabba när det gäller msn..
Jag har till klockan fem på mig för då vaknar Charlotte.
Och jag känner att jag vill spendera så mycket tid som möjlig med henne nu i början så att det inte blir något problem sen. Hon vill till exempel fortfarande att mamma och pappa nattar henne, så hon måste nog känna att hon kan lita på mig helt först.

Nu brevskriveri. håhåjaja.


Stringcheese

I USA kretsar allt runt ost har jag kommit fram till. Allt inehåller extra ost och saker som du i din viladste fantasi hade kunnat para ihop med ost finns.

Just nu sitter jag och smaskar på lite stringcheese. Typ en ostpinne som man drar av oststrängar från. Kul uppfinning. haha.
Och på hotellet fick jag överdos av ost för all framtid. För sista kvällen beställde jag och Jenny en ostpizza med extra ost, mozzarellasticks med ostdipp och vitlöksbröd med ost. Heja oss, finnig och fet.

Okej, jag kan inte bädda sängar, speciellt inte sådana med massa volanger och stora fjädermadrasser.

 Min lilla datorhörna.

 Gagagarderob.

 HAHA klockrent!




Och här har vi sötis ungen.


Kan inte ta kort på mitt "sällskapsrum" just nu för Doug är där inne och jobbar. Men det kommer så småningom. Och jag ska ta kort på hela familjen också :)




Mamma! jag har skickat adressen till Pontus!

Hej, Hi, Hola.

Igår fick jag en ny mobil eftersom den andra hde gått i sönder litegranne. Ganska dumt eftersom den andra mobilen var mycket fräsigare, jag förstår mig inte på den nya. Dauligt.

Snart ska jag köra Charlotte till skolan, med Stacey såklart. Men jag måste försöka lära mig hitta vägen någon gång.

Mamma och mormor efterlyste massa bilder. Jag måste säga att jag har varit etremt dålig med kameran. Tog med mig den igår när vi bowlade men så glömdes den i väskan. Jag ska absolut göra mitt bästa för att komma ihåg det!

På torsdag blir det nog till att bowla igen, men med lite andra au pairer. Kul!

Nu blir det upp och äta lite frukost. Det är lika bra, fast jag inte är det minsta hungrig..

Superbowl and Beer.

Egentligen fattade jag inte så mycket av Superbowl. Enligt Stacey och Doug bryr sig människorna mest om de speciella reklamerna. Lustigt. Eftersom man i vanliga fall vill slippa alla dumma reklampauser.

Men ölen var desto bättre, den satt minsann där den skulle! Doug har en jättecool öltunna i ett superkallt kylskåp ute i garaget. Tänk typ American Pie öltunnor. coolt.

Och deras gamla a pair Anna hade minsann lämnat lite godsaker till mig i min kyl härnere. Det tackar vi för :)

Nu ska jag sova (igen) och försöka bli av med min trötthet. Pratade precis med danska line och hon hade tydligen känt sig "jetlaggad" i två veckor. Toppen.
 Jag hoppas att det blir som Stacey säger att man vänjer sig vid luften och tidsskillnaden när det har gått sisådär en vecka. Hoppas.

Driving

Okej, idag har jag kört för första gången.

Jag var riktigt duktig fick jag höra men det gjorde inte det mindre läskigt. Alla kör som dårar och reglerna är konstiga. Som om du svänger till höger får du lov att svänga trots att det är rött ljus. WHAT?!

Och en sak till är att jag antagligen aldrig kommer lära mig att hitta här, för lokalsinne och jag hör inte riktigt ihop. Och i denna stad funkar det ännu sämre. Vi får väl se hur det går. Jag behöver iallafall inte köra sjäv på en vecka så det är bara att hoppas på det bästa! Typ ett mirakel.

Nu ska jag lägga mig och glo lite tv med mina twizzlers. Är fortfarande helt seg i huvudet om dagarna.

Tidsbrist.

På grund av tidsbrist lite hela tiden svarar jag inte på era frågor och hit och dit i era bloggar.

Men Görel undrade iallafall hur varmt här är, och då menar jag varmt! Sisådär 15 grader på morgonen och sen så stiger det upp till 20 25 på eftermiddagen. Men tydligen är det ovanligt att det är så varmt i januari. De sa att det skulle bli kallare idag för att det skulle snöa. Så vi får väl se vad som väntar när jag går utanför dörren.

Ja Ida, en hamburgertelefon!! Jag ska bara fråga min värdmamma om hon tror att det funkar med samma uttag i sverige. Isåfall inhandlar jag den snarast :D


Nu är det bowling som gäller, ska bara klä på mig litegranne först.

TyskShopping

Idag så har jag varit med på Charlottes tennis och kollat lite där hur det går till. Sen träffade jag två tyskar som bor i närheten av mig. De visade mig shoppingcentret och vi strosade rundor där ett tag. Tyvärr är jag fortfarande helt seg i huvudet och hade absolut ingen ork till att prova något.
 Men däremot köpte jag riktigt snygga grejer till min käre bror som faktiskt fyller år snart. Så imorgon ska Stacey följa med mig till posten och visa hur jag gör när jag vill posta paket.

Och bara så att ni vet det därhemma så förväntar jag mig paket och kort och brev! Så jag vill inte direkt skriva ut adressen här, men fråga för tusan!
Sen har jag massa ramar att fylla, så jag blir jätteglad för foton som gör att jag kännermig mer hemma. Mitt fina fotoalbum funkar inte så bra..

Efter shoppingrundan åkte vi hem till Svenja och sen till Miriam så att jag fick se hur de bodde. Jag har nog haft väldigt med tur i frågan om familj iallafall!
 Sen åkte vi "hem" till mig och kollade på film, som vi förövrigt hyrde genom en automat sjukt coolt.
De åkte precis hem och jag är mest bara trött.

Saker som jag lyckades med idag.
-Sabba displayen på min amerikanska mobil.
-Orsaka översvämmning på toaletten.

Jag tror att de skickar hem mig snart.


VET NI VAD FÖRRESTEN!?!?
Idag inne på Urban Outfitters hittade jag, vänta TRUMVIRVEL.
En Hamburgertelefon och en Pussmun/läpp/whatever telefon. Jag är kär jag är såld-  Så nu vet ni vad jag kommer komma hem med ! :D Min kära banan ska få kompisar!


Imorronbitti ska vi åka och bowla, yeah!

RSS 2.0