-Nej men fy vad ful du var!

Godkvall kara vanner!
Nu har jag nyss kommit hem fran bion minsann och kande att det var dags for en liten uppdatering. Jag och Lina gick och sag 2012 och ni som kanner mig vet att jag inte direkt ar nagot fan av s.k katastrof filmer. Men denna var faktiskt otroligt bra! Jag gillade verkligen den men kommer val att bli sjukt nojjig nu i nagra dagar precis som jag blev efter att ha sett The Day After Tomorrow (halla, det kom faktiskt en sjuk onaturligt stor fagelflock i high speed pa himlen bara ngn dag efter!!)
Vad jag egentligen vill saga med detta ar val att jag rekommenderar den, konstigt nog..

Sen ar det jattefint har overallt, juleljus i varenda trad och runt varje hus. Downtown var valdans vackert utsmyckat fast dar fick jag inte se sa mycket. Jag korde och horde mest Lina -"AHHH, KOLLA DAR KOLLA DAR! ohhh, dar borta ar nagonting, kollakollakolla ser du Petra?!"
Men vissa maste ju faktiskt halla ogonen pa vagen. Nagot som inte Lina riktigt forstar eftersom hon inte har korkort. (hohoho)

Nu ska jag iallafall krypa till kojs for imorrnbitti ska jag minsann ringa Jessica har jag bestamt! Ar valdigt dumt och tomt har nu utan henne. Tycker att det var lite fjantigt att hon lamnade mig efter bara en manad eller sa. Men jag antar att detta livet inte ar for alla. Inte mig heller egentligen. Om jag hade haft mer an en unge och inte haft ledigt varje helg hade jag nog dott. Eller inte dott kanske, men iallafall svimmat av litegranne..


Nu hoppas jag verkligen att min hostdad kan lappa ihopa min dator snart sa att ni slipper sitta och lasa igenom milslanga inlagg utan nagra bilder och sa att jag slipper skriva utan 3 valdigt viktiga bokstaver i det svenska spraket.

Pa aterseende, kara vanner.

Lazy Day

Jag borjar komma igang med detta bloggandet nu. H'o'h'o'!
Valdans lat dag idag, eller det har den iallafall varit fram till nu. Nu blir det till att ta tag i mitt liv och hoppa in i duschen for att sen bege mig hem till Lina. Som sagt ska jag klippa henne, sen har jag lovat henne att vi ska ata pa tacobell. Vad ar grejen? Bror min var ocksa helt sald pa det..
Efter det (eller kanske innan vem vet) blir det nog sa att vi moter upp Susana for lite bio och sadant som hor till. Tyvarr ar jag urfattig, det var Black friday i fredags.. Det ar typ som mellandagsrea bara betydligt mycket sjukare. Affarerna oppnar klockan fyra pa morgonen, vissa tillochmed direkt efter midnatt, och manniskor koar verkligen langt innan dess. Jag var lite mer "normal" och befann mig pa Target vid fem pa morgonen. HAHA. Men jag har iallafall alla julklappar till Charlotte fixade sa det kanns bra. Julklapp till min vardpappa, Borje och mamma och sa till Pontus och Lina. Puh, men kul var det! Manniskor var helt galna, sprang och slogs och drog. Ganska mycket av tiden stod jag mest och gapade och glodde pa alla. Till mig sjalv kopte jag aven tva jackor, Desperate Housewives s.5 och en sadan grej sa att man kan lyssna pa ipoden i bilen. En sjukt high tech sak som soker efter lediga kanaler till mig sa att man slipper sjalv.

Forresten! Har jag sagt att mitt falskleg blev stulet? Det var ganska kul.. haha eller inte. Far val fixa ett nytt kanner jag, snarast! tack vare detta missade jag Looptroop igar, sjukt trist.


Men nu, Duschen!

Uppdate!

Usch vad jag kanner mig hemsk som aldrig uppdaterar langre. Nu blir det aven lite jobbigt att lasa for min data har lagt av litegranne sa lanar min vardpappas tills min ar fixad (vilket jag hoppas blir snart!)
Ni maste ju tro att jag fortfraande ar helt deppig och sjalvmordsbenagen men sa ar det minsannochdar inte! Jag tror att det var min lilla sverigetrip som gjorde mig sa deppig. Det var svart att traffa alla en san kort stund for att sen lamna er igen. Men jag angrar absolut inte att jag akte hem.
Mycket har hant har sen jag uppdaterade sist. Jag har inte festat sa jatte mycket (grattis till mig!) har mest tagit det lite lugn sadara och bara umgatts med folk.

Anledningen till att jag uppdaterar nu ar for att jag ringde Helena igar. Hon tyckte minsann att det var pa tiden med en uppdatering (trots att hon fick uppdateringen genom telen istallet).
Jag saknar faktiskt min Helena har, hon var liksom alltid beredd att hitta pa grejer. Ge mig lite fler spontana manniskor tack! Jag borjar bli less pa alla superplanerande manniskor, boooring.
Eller nu ska jag inte vara san, for jag har faktiskt Lina. Hon ar valdans spontan. Tillochmed sa spontan att hon nu helt plotsligt bestamt att jag ska klippa av hela hennes langa har nar hon kommer hem fran bergen pa sondag. Jag forstar inte hur det kom sig att jag blev den nya aupair frisoren? Kanske borde jag borja plugga till frisor? naaae, tror inte det va.

Vet ni vad forresten! Jag var pa en jatteskojig dejt haromdagen. Med en jattelacker amerikanare minsann, det blev en riktigt amerikansk movie dejt. Dock kande jag mig lite malplacerad nar vi gar ur bilen och resturangen ar sketafin. Sa kommer jag dar med jeans och sneakers.. Heja Petra!
Men annars sa var det great, fancy mat, fancy resturang, fancy (och snygg) kille. Tyvarr sa var han val lite val fancy for mig, eller vi kanske skulle kunna saga snobbig?
Men kul att det finns vissa gentleman har i varlden. hoho.

Nej nu blev detta allt for mycket text kande jag. Stackare. Men en uppdaering iallafall och jag lovar (kanske) att jag ska uppdatera liite flitigare i framtiden.
Tyvarr kan jag inte bjussa pa nagra bilder eftersom jag inte har min data. Men i sinom tid sa kommer det bilder fram nar bror min var har och lite annat smatt och gott.

Ha det fint mina kara vanner!

Ps. Jag har nu varit i usa i 10 manader, galet! Forlangde nyss med 6 manader i samma familj och ska antagligen spendera mina sista 6 manader andra aret med en annan familj i en annan delstad. Katjing!

Suprisesuprise!

Jag vet att ni har väntat och här kommer de.


Först när jag överraskar Sofia, Alec och Ida.



Och sen när jag överraskar bror, mor, far, kusin 1&2 och moster.





Jag vet att jag lovade att filma fler supriser men jag blev helt enkelt så exalterad själv att det glömdes bort. Sorry för den.
Ni får helt enkelt klara er med detta.

RSS 2.0