jag vet..

jag vet att jag är sjukligt deprimerad nuförtiden. Men ingenting går min väg.
Jag har fått reda på så fruktansvärt mycket skit att ni nog inte kan förstå omfattningen av det. De jag trodde var mina vänner.
Varför ska jag alltid råka ut för sådant? Varför kan jag inte bara få vara lycklig någon jävla gång?
Inget halloween firande heller. Festerna som vi skulle på både idag och imorrn var såklart bara förfester som sedan skulle leda till utgång. Men eftersom bror är här hos mig sket det sig..
 Just nu vill jag bara lägga mig i fosterställning och ligga så tills allt blir bra igen.
Jag har ingen aning om någonting och därför kan jag inte göra något heller. Jag kan inte åka hem för jag har inga planer alls vad jag ska göra men jag vill absolut inte stanna här.

Jag vill ha min mamma nu. Låt mig vara barn igen. Jag vill inte växa upp. Detta gör för ont.

Sverige

Semestrn hemma i svealand var toppen och jag vill bara tillbaka. Jag har aldrig någonsin haft hemlängtan på mina 9 månader här innan men nu har jag. Gråter mest hela tiden. Mycket kan kan väl också bero på att denver inte är alls som det var när jag lämnade det. Nu har jag helt plötsligt inga vänner längre så min och brors veckor här tillsammans kommer väl inte bli så kul. Alla planer är skrotade på halloween och dylikt. Det är riktigt jävla tråkigt men vissa verkar ha väldigt kul över att få mig till skurken.
Strunt samma, men någon förlängning blir det nog inte längre, eller jag får se. Inte mer än sex månader iallafall. Jag trivs jättebra med familjen och så men det finns annat man måste trivas med också.

Fan, jag vill hem. Saknar er alla jättemycket!

Fyfan

Ångest upp över öronen.
Detta är inte kul.Ge mig en spark i röven, NU!

Tears Don't Fall,

Jodå, en hel dag har gått sen mina töser lämnade mig och jag har överlevt. Dock var jag jävligt nära att råka ringa Helena efter det att min arbetsdag var slut. Blev lite så av ren vana. haha
 Helgen blir för mig väldigt lugn, tro det eller ej! Eller det är vad jag säger nu iallafall..
Känner att jag behöver spara lite pengar och att jag måste ta det lite lugnt för förkylningen börjar krypa sig på igen. Så imorrn blir det nog middag och lite vin med Jess och Jessica och kanske Susana. Lördagen är ännu ganska obestämd men det blir nog Boulder, har några kära vänner jag inte har träffat på ett tag. Och på söndag blir det lite aupairmöte tror jag nog nu när jag väl har gått på ett så varför inte liksom. Och så ska vi göra pumpor, det tycker jag kan bli väldans lajbans eller så.
 
 Ändrade planer. Precis i skrivandes stund fick jag ett mail av min area director. Det blir inget aupairmöte med pumpor hemma hos henne på söndag. Vi ska träffas på starbucks istället. (wohoo?) Tydligen har så många familjer fått svininfluensan nu att hon inte vill ha för många som har blivit utsatta för det i sitt hus. Jag hatar denna jävla svininfensan, eller fläskhostan som vissa vill kalla den HAHA, det är inte så farligt. En vanlig influensa och människor urartar. Trams.

Nu ska jag iallafall sova, somnade redan vid nio igår. Jag var helt utmattad av allt gråtande och stressande. Och imorrn börjar jag oturligt nog klockan 8. Bara en sovmorgon denna veckan! Skärpning.


Gud vad jag ska införa beer-pong som standard på alla fester när jag någon gång återvänder till svearike!


Helena och Tess

Idag är en otroligt sorlig dag.
Glöm aldrig att jag älskar er.
Ni är bäst,Heja Sverige Friskt Humör

Först och främst måste jag börja detta inlägg med att vara lite förbannad på Idol och tv4.
Hur idiotiska är de som sätter någon jävla spärr på programen så att vi utanför svriges gränser inte längre kan se det på internet?! Jag hatar de iallafall. Det är absolut inte samma sak att se lite klipp härochvar. SKÄRPNING!

Iallafall så fick jag inte riktigt lov att jobba idag. Jag var febrig och hostade ut mina lungor och nyste ut halva hjärnan (inte riktigt kanske men vi kan ju låtsas).
Hur sanningen nu än lyder så tyckte min värdpappa att jag skulle hålla mig i sängen. Det tyckte inte jag. Eller jag låg och vilade i några timmar sen blev det väldans tråkigt så jag gav upp. Istället städade jag hela rummet. Jag putsade rutor och tog disinfecting wipes i hela rummet, tak och lister och hela faderullan. Och jag kan tala om att det inte hade städats på de ställena sen huset byggdes, minst. Undrar vad fan städerskorna håller på med varje fredag?!
 
Imorrn flyttar förhoppningsvis Helena hit, det beror väl på hur jag känner mig. Nu är jag frisk som bara den och tror att jag kommer att vara det imorrn med. Men man vet ju aldrig. Och tydligen vet alla andra på detta stället bättre när jag är sjuk än jag själv. Trams.


Varsågod mamma, såhär söt blev Charlotte i sina lagom stora kläder.. Hon älskar iallafall de och springer runder med de mest varje dag.

 


RSS 2.0