Kvällspromenad

Kom nyss hem från en timmes kvällspromenad. Kändes som en riktig svensk sommarkväll och det är kanske inte så konstigt med tanke på att det var 30 grader ut idag.
Behövde komma ut och rensa tankarna lite och det hjälpte verkligen. Känner mig mycket bättre nu, fast det fortfarande gör väldigt ont.

Nu blir det lite tv och sen sängen.

Saknar promenaderna med min lilla Sputte <3

Sad day.

Är fortfarande väldigt ledsen. Min värdpappa undrade om jag ville få ledigt idag, men jag tyckte att det var bättre att jobba. Slippa tänka på det. Han köpte en Ben&Jerrys till mig istället, märks att de verkligen känner mig här nu.

Iallfall så lyssnar jag på min fina vän Travis musik, det hjälper mig lite.
Han är så duktig och jag är så stolt, för han håller på att spela in en skiva på riktigt nu. Duktiga lilla påg.

Klicka in här och lyssna på honom.
http://www.myspace.com/travismcclearen



Nils Einar Svensson

Önskar att jag hade varit där för dig.
Kommer sakna dig så otroligt mycket.
Livet ar så jävla orättvist.




I haven't slept in two days.

Jo det har jag visst, men inte så väldans bra. Jag ligger och tänker på Nisse hela tiden, hoppas bara att han blir bättre..

Iallafall så har det varit toppenväder idag, var ute och lekte hela dagen och hade det bra. Men nu ska jag snart jobba igenörhoppningsvis kommer Andrew hit och håller mig lite sällskap men man vet aldrig. Tydligen hade han jättemassa att plugga och så slutade han inte förrän 9 ikväll. Annars får jag väl underhålla mig med mitt inspelade Desperate Housewives och lite data. wihoo.

Nej men nu ska jag lyssna på sommarmusik och må bra. Mest bara för att livet är så fruktansvärt underbart ändå!








Åhh,sötingar. Ge mig sommar!

You make me Smile

Snackade nyss med mor och far på telefjonken, trevligt värre. Kan inte förstå att de kommer att vara här hos mig om bara en månad. Det kommer att vara så overkligt och så bra.
Och jag är en sån nörd. Jag har redan fixat en extrasäng som jag ska sova på och så har jag fixat en överaskning som de kommer få på flygplatsen. Vill bara att tiden ska gå snabbare än snabbast nu!

Ikväll blir det lite middag med mina fina flickor och efter det så ska jag nog gå och kolla på bio med Andrew. Den där roliga filmen när hot tuben är en tidsmaskin eller något sådant. Verkar vara en perfekt film för oss båda med vår humor. haha

Annars har jag inget mer att rapportera tror jag. Skulle tagit massa bilder i helgen men märkte att min kamera var död när jag kom fram. Lyckat Petra, lyckat..

Förresten fick jag en fin kommentar från Stefanie, jag hade ju nästan glömt bort att det "snart" är min födelsedag. Eller egentligen inte, men det enda jag kan tänka på när det gäller min födelsedag är Vegas just nu.
 Så för er få som älskar mig. Önskelista.

- Pengar
- Solpuder från H&M
- Försvarets Hudsalva
- Jättemånga fina grattis kort
- Torrshampoo
- Saltlakrits.


Det var nog det enda just nu. Märks verkligen att jag inte bor i Sverige. haha


Såhär såg det ut när jag fyllde 20 i detta land.



Hungover

Idag mår jag inte allt för bra. Men fyför vad kul vi hade det igår, helt klart värd baksmällan idag.


Gårdagens sämsta: Jag bröt två naglar och helvete vad ont det gjorde. Kanske ska börja bita på naglarna igen..

Naptime!

Sådärja,
Gick och la mig vid 4 igårnatt/morse, började jobba klockan 8 imorse. Den sved.
Kom nyss hem från min värdmamma så nu blir det till att ta mig en liten lur. Vilket roligt uttryck det där förresten, ta mig en lur. Svenska språket, jag säger då det.

Sen ikväll blir det fiesta hemma hos min favvo-afrikan. Köpte ett nytt spel kvällen till ära, "The game of Things". Spelade det hemma hos min värdmamma på julafton och fy sjuttsingen vad roligt det var!

                                   
Focus people, focus..


Been there done that messed around, I'm having fun don't put me down

MITT NÄSSPRAY ÄR UPPHITTAT!!
Ursäkta caps lock men jag är så jävla lycklig. Detta var det bästa på länge, skojar inte riktig lycka.

Det blev aldrig någon kareoke ikväll för baren där det hölls tyckte att jag skulle visa id det tyckte inte jag. Så vi gick till cb & potts istället, snackade och hade någon öl. För där var de snälla minsann, jag blev jätteglad för servitrisen gav mig en komplimang om mitt nagellack och var jätte impad att det var mina egna naglar. YES! Ni kan inte förstå hur mycket det värmde i hjärtat. Jag som varit nagelbitare hela mitt liv och aldrig och då menar jag aldrig lyckats kleta på nagellack. Men nu efter mycket blod, svett och tårar så har jag både naglar och förmågan att använda nagellack utan att man tror jag låtit en 2åring måla mina naglar.
Happyface

Nu ska jag sova minsann. Trodde att jag var ledig imorgon men tydligen måste jag jobba 8-12, inte så farligt ändå.
Sen blir det till att hämta upp Grete och köra till Boulder. Tjejkväll med vin och rockband, massa massa mys.

Hoppas att ni är belåtna med min ökade uppdatering i bloggen.



Singstar?

Idag ska jag tydligen på dejt. Vi ska till en kareokebar, kan bli intressant detta. Får nog sänka några öl om man ska upp på scenen och kraxa. Det känns ju inte direkt bättre när killen jag ska ut med faktiskt kan sjunga, vafan. Och här sitter jag med en stundande förkylning, igen.
Tror ni inte att mitt nässpray har försvunnit?! Jag använde det en gång, vände upp och ner på hela rummet igår men det fanns ingenstans. Vet att jag hade det i väskan sist, det har väl trillat ut någonstans och fy för vad ledsen jag är just nu. Jag som blev så överlycklig när det svenska nässprayet kom på posten. Får väl bege mig till Walgrens och köpa ett ruttet amerikanskt. fyyyyy.



Inget att rekomendera.


Försvarets

Mitt fina lager av försvarets hudsalva som jag hade med mig hit har nu tagit slut. Efter många tårar så tröstade jag mig med att mina föräldrar kan ta med sig det hit när de kommer i april. Men april, det är ju jätte länge till dess. Så långt ifrån men ändå så nära.
Mina läppar kommer dö.

Någon vänlig själ som vill skicka hit lite försvarets, snälla snälla snälla snälla.



Idag åkte vi pulka förresten. Igår var vi ute och hoppade studsmatta i shorts och thisha. Idag åkte vi pulka i halvmeterhög snö. Men kul var det, fy för vad det gick undan!

Blir inte alltid som man tänkt sig.

Jag hade tagit upp blogg.se sidan och hade precis börjat skriva på ett inlägg när jag såg ett mail från mamma. Ringde henne och fick väldigt tråkiga nyheter. De var helt klart bättre än de hade kunnat vara men ändå. Det är så jobbigt att vara på andra sidan jorden när saker som detta händer, jag vill bara vara hemma just nu.

Sen jag pratade med mamma när de kom hem från resan har jag känt på mig att något har varit fel. Jag har sovit dåligt och varit allmänt nere och orolig, nu vet jag varför.



Så ingen rolig uppdatering från mig idag. Var i rätten igår för att betala min speeding ticket, hur det gick tar vi en annan dag.


N♥

Drama

Gud, när ska det sluta. Jag tyckte att jag gjorde ett klokt beslut att byta ut tjejer mot killar. Men killar i detta landet kan vara mer drama än brudar.

Leave Petra alone!

hjalp kanske?

Sa ar det nagon som vet nar mina foraldrar kommer hem kanske?
jag har forsokt fa tag pa de men de svarar inte mig. Jag behover planera lite grejer infor deras besok och da hade det varit bra att prata litegranne med de kanske.
Jag ringde Sandra marklund innan, jag var kanske liiite onykter men ett valdigt givande samtal iallafall. Sugerdaddys och jag vet inte vad. Men jag sager bara Vegas baby, dar kan vi nog hitta sugardaddys sa att det racker och blir over alla i Denver ar snoskiga. Men det struntar jag i just nu.
Sitter hemma hos en god van och fortar lite alkohol, Brandon ringde mig innan. Han ar ju sa valdans sot. Varfor ar jag sa dum, eller nej jag ar javligt smart faktiskt.
Jag snackade med min kusse pa skype innan. Hon ar sa sot och jag trodde aldrig att jag skulle saga detta men jag saknar nog henne lite faktiskt. Varfor vet jag inte for hon ar ju ganska dum i huvudet, men nagonting har hon iallafall.
Nu ska vi glo pa ngn dalig film och fortsatta dricka, jag rostar pa the hangover men ingen lyssnar pa mig som vanligt. Dessa javla amerikanare.

Njuta.

Sådärja, lämnat ungen inne hos grannen för en playdate och nu sitter jag här och slappar lite.
Känns dock ganska olustigt när städerskorna är igång för fullt runt omkring mig. Men aldrig att jag ger mig ut i detta vädret just nu.
Jag blir så less ibland.
 Igår så gick jag runt med shorts, linne och flipflops. Det var ca 22 grader varmt och helt underbart. Vad vaknar jag upp till idag? - Jo, full jävla snöstorm. Denna jävla staten, att den aldrig kan bestämma sig för ett väder (då helst sol och stekigt).
Så med tanke på hur dåliga mina däck är på bilen så blir det till att stanna hemma ikväll. Eller kanske.
Just nu försöker jag övertala Craig till att komma och hämta mig efter jobbet. Hade varit najs att spendera helgen i hans lägenhet och bara spela wii och dricka öl.

På måndag ska jag till rätten och se om de kan vara så jävla vänliga och reducera min speeding ticket.
Jag har inte råd att betala 190dollar just nu. Och på julafton med, jävla jänkare!




Idag saknar jag att ligga i Tivoliparken efter skolan. Äta vattenmelon och må bra.

driftstöringar in my ass.

Här ska jag ladda upp värsta långa inlägget med bilder och allt när allt hänger sig.
Jaja, tänkte jag inlägget sparas ju ändå alltid i utkast. Men tji fick jag, inte denna gången nej.

Nu ska jag äta middag.
Hörs sen.

Dauligt.

Jag tycker att ni är väldans dåliga på att kommentera faktiskt.
Eller kan det vara så att ingen har märkt att jag börjat uppdatera igen måtro?

Idag är en tråkig dag, snart börjar jag jobba och när jag slutat jobb ska jag städa mitt rum och tvätta. Ett nödvändigt ont..

Countdown.

46 dagar till mina fina föräldrar kommer hit!
65 dagar till Veeegas!


Ps. Jag har inte bitit på mina naglar på över en månad. Sjuktligt stolt!

She's out of my league

Var och kollade på bio med Grete, Chris och Shawn idag. Vi såg "She's out of my league" och den var väldans rolig kan jag tala om. Oj vad jag skrattade och hade mig.

Helgen har varit fullspäckad och extremt rolig. Lite sömn men bra sällskap, sådant gillar vi!
Fredagen bjöd på utgång, vi gick till den gamla hederliga 18/21 klubben The Church och fy vad kul vi hade.
Jag Grete, Berfin och Lisa. Det blev shottande i massvis men trots detta en ganska hyfsat nykter tillställning. Jag har nog aldrig dansat så mycket (4 timmar i sträck) på så lite alkohol. Men jag antar att jag får se det som lite träning, haha.
 Efter stängning begav jag och Grete oss iväg på efterfest hem till Matt. Tyvärr blev det inte så mycket till efterfest eftersom alla som skulle komma däckade i partybussen. HAHA. Men vi var fyra tappra själar som kämpade in i det sista.

Lördagen skulle bjuda på St. Patricks day Parade, men eftersom vi inte kom i säng förrän 7 på morgonen blev det inte riktigt som planerat.
Jag och Grete gick downtown vid tolv tiden, såg kanske 5 minuter av paraden och mötte senare upp några av hennes amerikanska kompisar för lunch. Riktigt sköna människor. Där satt vi klockan ett på dagen och blev fulla och glada, och mamma oroa inte dig. Jag spenderade inte en endaste krona i lördags, så jag är väldigt nöjd.
 Men sen blev det dags för mig att sluta dricka och börja tänka på refrängen. Skulle ju trots allt jobba extra för en annan familj senare på kvällen.
Det var kul men jag var trött så efter ungarna hade gått och lagt sig så slumrade jag till lite i soffan tills föräldrarna kom hem vid midnatt.

Sen så sov jag. Jag vaknade vid 3 och märkte att jag hade sovit bort hela min dag. Sen hann jag inte med mycket mer än en dusch innnan jag begav mig till bion. Gud vilken produktiv dag, verkligen.


Sen så en sak till som gjorde mig väldigtväldigt glad! När jag kom hem i lördags natt så stod där ett paket från Sverige på köksbordet. Min fina lilla mor hade skickat 5 paket á la 8 påsar i varje med varma koppen och även lite nässpray. Och min kära mamma fick mig även att skratta högt för mig själv när jag satt nere på mitt rum, för vad hade on skrivit på innehållsdeklerationen? Jo- 5 soap. HAHAHA. Jag förstår inte hur de ska lyckas prata alls när de är här, antar att jag får leka tolk för fulla muggar.
Men vad gör det egentligen när de faktiskt kommer hit och hälsar på mig!! Åhh, vad jag längtar.

Där fick ni en lång uppdatering minsann, känner mig stolt för jag har minsann uppdaterat flitigt nu i minst 2 dagar.


Min fina Grete visar sina moooves. haha

(jag är ledsen men det tog typ en kvart att ladda upp enbart denna bild. Så fler bilder från helgen kommr vid ett senare tillfälle. kanske)


Over and out.

booooog

jag pratade nyss med min kusinvitamin pa skype. det var roliiiigt kan jag tala om.
masssa roligt minsann.

men jag ar full och nu ska jag hem till grete och sova, sa efterfesten ar slut sager de., det suger.
men lika glad for det ar jag men gladast ar nog raven.



Jag är rock.

Förresten.
Killen vars familj ägde resturangen vi var på är grek. Och vet ni vad Petra betyder på grekiska? Det betyder rock, jag tycker att det känns ganska fint.


My name is Petra but you can call me Rock, HAHA.


Vegas Baby, VEGAS!



Bara så att ni vet så kommer jag att bo här på min födelsedag, hur najs är inte det på en skala?
Det jobbiga är att vi inte åker förrän 20e maj, och jag längtar redan ihjäl mig. Det kommer bli så galet!
Sen kommer det ju faktiskt en kristianstadbo också minsann, ingen mindre än den legendariska Sandra Marklund (och för att svara på hennes kommentar i föregående inlägg, riktigt så dramatiskt var det inte!). Som sagt, kommer bli galet.





Ikväll var en rolig kväll förövrigt. Jag, Matt och Priscila åkte till Charlie Browns och hade lite middag och öl med några av matts kompisar. Det var skoj som fan om man utesluter hans kompis Dave från Boston. Ni säger att jag pratar mycket, jag är inte ens i närheten av den här killen. Han hade konversationer med sig själv, ställde frågor men svarade sedan själv på de. Men visst, en kille som bjuder på sig själv är väl kul och så.
Och som vanligt var Petra yngst i gruppen igen. Den som var närmast min ålder denna gången var 26. Jag känner mig inte alls som en liten plutt, inte alls..




Bööö, jag ursäktar alla miljoner meningsbyggnads fel i ovanstående text. Men jag är trött, och lite salongsberusad sådär. Men det är bara fint.


PS, Snart kommer mina parenteser hit och hilsar på mig. Längtar längtar längtar!

Galet.

Jag vet att ni älskar att höra om det galna vädret här. Igår var just en sådan lustig dag.
På förmiddagen gick jag runt med sandaler, leggins och linne. Sen vid tre tiden så hade det börjat snöa ute. Tur att jag har en hel garderob i bilen då, för oväntat väder.

Igår var en trevlig dag minsann, jag och Matt var och bowlade sen åkte vi till en vattenpipe bar. Väldans kul, synd att resten dumpade oss bara.





Sen så har jag gjot något dumt, som nog egentligen är bra. Fast just nu känns det mest dumt..
Han är ju så söt.

Nödvändigt.

Jag har haft fullt upp här va så inte riktigt hunnit uppdatera.

Men hur som helst!
Jag skulle nyss laga lite middag till mig själv och insåg att jag är inne på min sista pulversoppa.
Finns det någon därute som älskar mig?
Om så är fallet, ber jag vänligast om lite:

-Pulversoppor (blomkål&broccoli, venezia, sparris, klar grönsakssoppa)
-Saltlakrits (lösgodis med skallar och flaskor gärna någon lakrisal också)
-Solpuder från H&M (förklaring överflödig, jag klarar mig inte längre)
-Nässpray


TACK PÅ FÖRHAND!







RSS 2.0