Saknar jobbet.

jag saknar jobbet, det är nog det sjukaste som någonsin har hänt mig. Är det inte meningen att man ska ha ångest över att gå till jobbet? Tycka att jobet är det värsta som finns och sitta och spy elaka kommentarer om det för sina vänner dagarna i ända? Jag antar att jag inte är som alla andra helt enkelt, för jag gillar mitt jobb. Att ta beslutet att jobba natt på scan hela sommaren är nog det bästa som har hänt. I'm loving it <3
 Alla människor där är helt underbara Speciellt Malin och alla våra tyskar/ryssar/polaker, you name it! Dock längtar jag inte så mycet till söndagnatt, nu är det mest måndagnatt som lockar eftersom johan kommer tillbaka då. grrr, yummie. Jag säger bara Ge Mig!

Hur som helst så var gårdagen trevlig :)
Först så var jag hemma hos morfar och firade hans 61-årsdag, väldans god mat med ännu godare drinkar. me like! Sen var det dags att åka hem vid halv tolv tiden när Malin ringer och undrar om jag har lust att träffa henne och hennes Ryss (De hade haft en romatisk dejt på rose garden hela kvällen^^) Så mamma släppte av mig inne i staden och så gick vi till kaspersmed sergei och sergei. (HAHAHA) dock var han ena ryss och han andra från lettland, men jag och Malin kom fram till att alla heter Sergei ändå :P
Sjukt nice att de betalade drickan och skjutsade mig ända hem sen, sånt gillar vi. Trots att Sergei från lettland satt och tåflörtade med mig hela tiden och han var 32, örk. Jag tror nog inte att han fattade vinken när jag talade om för honom att han bara var fem år yngre än min mamma ^^ haha.

Vaknade för en liten stund sen och sitter just nu och funderar på vilken låt jag ska sjunga på mamma och Börjes bröllop. Har inte helt bestämmt mig om jag ska sjunga och skämma ut mig än men mamma vill det så det blr nog så :)

Men nu ska jag nog ta och gräva nermig i soffan och avnjuta en bra film.

Ha det fett!

Lista snodd av Anna

I brist på annat att göra så lägger jag upp den femtielfte listan på denna bloggen. men jag trivs med livet :D



1.Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Haha, absolut inte!

2. Har du sett din bästa vän gråta?
Ja

3. Vilka vitaminer tog du när du var liten?
I dunno.

4. Vad åt du senast?
Popcorn :)

5. Har du fått någon komplimang idag?
Japp, och den gillade jag :D

6. Har du varit med i en rättegång?
Nope

7. Är du polare med grannarna?
Ett par stycken.

8. Vilka språk pratar din mamma?
Svenska och lite engelska.

9. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
Imorse när jag åkte hem från jobbet.

10. Har du däckat/spytt för att du druckit?
Ja

11. Har du täckt någons hus med toalettpapper?
Haha, nej! men nu fick jag ideer i huvudet.

12. Suger det här?
Jag gillar det

13. Har du varit på stranden?
Jodå, det har väl hänt^^

14. Minns du dina/din musiklärares namn?
Ingrid Hane, härlig kvinna den dära :P

15. Hur bra är din syn?
Enligt optikern, Som en örns.

16. Har du varit på en fest?
Haha, japp.

17. Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Absolut

18. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
Stackare!

19. Har du varit utomlands?
Yesbox

20. Har du sett din bästa vän naken?
ja.

21. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
Ja, de skulle nog inte bli glada iallafall

22. Var är dina syskon just nu?
Pontus står framför mig och beter sig som en idiot, inget ovanligt.

23. Vad var den senaste drömmen som du minns?
Haha, att mitt rum snurrade så att sakerna hamnade upp och ner, så gjorde det så några varv. och min mobil gick isönder :P

24. Vem ringde dig senast?
Magda :)

25. Vilken tid gick du upp imorse?
jag jobbar på morgonen, men jag gick upp halv tre på eftermiddagen :)

26. Vad ska du göra i helgen?
På fredag ska jag på kalas hos min morfar och på lördag blir det nog lite festligheter.

27. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
Hessan- "men va? skulle du dejta honom? vad skulle ni göra om jag får fråga? puss (HAHAHA)

30. Vad finns i din bakficka?
Ingenting.

31. Har du färglinser?
Japp, men längesen jag använde de.

32. Vad gjorde du klockan 2 inatt?
Jag jobbade minsann.

33. Vad är det första du gör på morgonen?
Åker hem från jobbet.

34. Vad ska du göra efter det här?
Åka in till jobbet :P



Varför känns det som om hela mitt liv styrs av mitt jobb just nu? :S   fast jag gillar mitt jobb så det gör inget :D

Segare än farfars gamla skosula.

Ungefär så känner jag mig efter några nätters jobbande. Klarar inte riktigt av detta med att sova direkt när jag kommer hem från jobbet så först blir det några timmars tevetittande och sen sömn..

Det är kul iallafall, och imorrn ska jag nog på dejt. haha. Måste bara bestämma mig litegrann först :p

Bara för att jag har hjrnsläpp och inte kommer på något fyndigt att skriva whatsoever-

1. Your name:
Petra Andersson

2. YOUR GANGSTA NAME: (first 3 letters of real name plus izzle.)
Petizzle

3. YOUR DETECTIVE NAME: (fav color and fav animal)

black dog

4. YOUR SOAP OPERA NAME: (middle name, and current street name)
Sofia kärleks

5. YOUR STAR WARS NAME: (the first 3 letters of your last name, first 2 letters of your first name, first 3 letters of mom's maiden name)
Andpethu

6. YOUR SUPERHERO NAME: (2nd favorite color, favorite drink).
Redbeer

7. YOUR IRAQI NAME: (2nd letter of your first name, 3rd letter of your last name, any letter of your middle name, 2nd letter of your moms maiden name, 3rd letter of you dads middle name, 1st letter of a siblings first name, last letter of your moms middle name)
Pdohgca

8. YOUR WITNESS PROTECTION NAME: (mothers middle name)
Kristina


9. YOUR GOTH NAME: (black, and the name of one your pets)
Black Spock


Snodd av Alec alcesa btw!

Sommarlov?

Gårkvällen var lyckad trots att det inte blev någon utgång pågrundav ovilja att stå i kö men parken var trevligt de få timmarna vi var där. LIte jobbigt att man alltid blir av med alla i parken. Det säger bara tjoff så är man helt själv. fast det positiva är ju att man träffar trevligt och känt folk hela tiden :)
 Det allra jobbigaste var nog att jag och Svea råkade förväxla våra pass, eller nej! Det jobbigaste var att sista bussen till åhus var propfull och jag kom inte hem så jag fick ringa till mamma och snällt be henne hämta mig i åhus. Fast inget ont som inte har något gott med sig (elelr hur man nu säger) Fick en trevlig liten Anna med mig ibilen hem och det var väldans trevligt att träffa henne efter så lång tid. Sen var ju inte sällskapet i busskön helt fel heller, grrrr. Riktigt unerbar känsla att träffas så, saknaden har varit stor efter dig och det vet du. Sjukligt oväntat eftersom jag tänker på dig allt som oftast. Men vi får väl helt enkelt se hur det blir framöver, jag vill inte att det ska bli som det blev sist. Det gör för ont att tycka om någon så mycket på avstånd..

Sjukt slapp dag idag, legat vid poolen hela dagen och chillat i min fina nya brassestol. (Jag har även invigt min wunderbara vattensprutare som jag ska ha till hultis :D) Så lite färg har jag också lyckats få och det ska jag fotsätta fixa sålänge jag kan :)

men nu vill jag nog snart sova och drömma mysdrömmar om minnen ;)

Världens mest långsamma kollaps

Dagen börjades med en försovning och spring till bussen, som Nästan körde ifrån mig. Och efter det lite spring genom björket till skolan så att jag inte skulle komma allt för sent till Hazels lektion. Jag lyckades komma med undan med en kvarts försening, lökar och en blåsa under foten. Så det var väl inte helt illa pinkat.
  Efter en extremt onödig dag med 5 minuterslektioner innehållande betygssnack blev det lunch med nypotäter gräddfil gräslök och matjessill, fast jag dumpade sillen rätt fett och höll mig till falafel. Det är grajor det! Sen serverades det även rädisor vilket kan vara det godaste som finns, fastjag gillade inte riktigt Annas recept. Rädisor ska varken ha smör eller salt på sig för att smaka gott. Måste bara inflika att jag råkade salta min majs idag, ingen höjdare.
 
Efter lunchen så blev det fika-mys-avslutning med klassen och käsa Masse och Hazel. Hela klassen hade så generöst offrat varsin GuldTia till våra kära mentorer vilket ledde till att vi kunde köpa de vin, choklad och jordgubbar. Dock fick de vars en av alla ovannämnda saker så att de slapp sitta och slafsa tillsammans. Thank god.
 Vissa ambitiösa elever hade även bakat kakor som smakade mums, speciellt Blocks och Jessikas kaga var toppen! Tyvärr kom inte jag anna och busk så långt. Men vi Hade faktikst planerat att baka kakor, Det är väl alltid nåt :)

 Så när vi hade kioskat färdigt bar det av till staden för inhandling av studentpresenter. Jag har varit duktig och gjort min hemläxa så jag hade bara en halv studentpresent kvar att köpa (Heja mig!) Annat är det med kära fröken Hessbo. Efter timmars springande inne i stan blev hennes inköt tillslut lyckade dock efter många om och men. Med trötta fötter (Aj på blåsan igen!) så slöt vi upp med Anna och Idan på Zeke's där de satt och avnjöt en kackling med cola. Men eftersom jag är panikpank så kunde jag inte delta i trevligheterna utan fick gå och köpa mig en festis (vattenmelon och passionsfrukt, MUMMA!) vilken jag senare blev ombedd att lägga ner i väskan. Hrmpft.

 Sen köpte Ida värsta snygga glittriga skorna till morgondagen! Och efter det inköpet så fanns det inte så mycket mer för oss att göra än att bege oss till körskolan. Först hade jag körlektion och var tvungen att tvärbromsa massa gånger för att jag skulle känna hur det kändes, läskigt som faen men jag överlever :) efter denna härliga landsvägskörning i Fjälkinge så blev det till att springa upp på körskolan igen och delta i den sista Teorilektionen. Sen var jag och Ida lite busiga men City Livs är dumma och Ida fick inte visa leg.

NU blir det till att hoppa in i duschen och försöka bestämma vad fan jag ska göra med mitt hår inför morgondagen..

PEACE OUT!


För att jag älskar listor och vill göra denna igen :)

1. Sätt din musik på blanda.
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.
4. Fuska inte.


1. Hur mår du idag? Cursed     -Såpass..
2. Kommer du komma långt i livet? Round midnight     -Attans då gäller det att sätta fart.
3. Hur ser dina vänner dej? Beach Balls       -EY!
4. Kommer du gifta dej? En gång är ingen gång       -haha, heja mig.
5. Vad är ditt livs themesong? lollipop        -Oh my god.
6. Vad är ditt livs historia? jailbreak        -Vilket sorligt liv jag kommer få :P
7. Hur är skolan för dej? Klättergroda       -hmm, tolkning tack.
8. Hur kan du komma framåt i livet? Up song        -uppåt? det låter lite bra.
9. Hur kommer imorgon vara? Crazy                 -SÅ HIMLA CRAZY!
10. Vad är det bästa med dina vänner? True love        -Kärlek till er.
11. Vad finns i lager för nästa vecka? Boys boys boys     -Ohyeah.
12. Vilken låt beskriver dig bäst? Hands clean          -haha what?
13. Hur är det med ditt liv? Run to the hills
14. Vilken sång kommer spelas på din begravning? Öppna din dörr
15. Hur ser världen dig som? Ufokuken   -HAHAHAHAHAHAHA
16. Kommer du ha ett lyckligt liv? Jag är dåligt på allt    -tack för den du!
17. Vad tycker dina vänner om dig? Nasty naughty boy     -Ursäkta?! boy? :
18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av? Would you love a monsterman     -njaeee.
19. Vad skulle du vilja säga till nästa generation? If i could fly     -den du!
20. Har du en djup och mörk hemlighet? Wake me when september ends     -jävlr vad hemligt..
21. Brukar folk i hemlighet fantisera om mig? My name is golden   -höhöhö
22. Hur kan jag göra mig själv glad? Only when I'm drunk      -absolut!
23. Kommer jag någonsin ha barn? I väntan på vadå      -hujedamig!
24. Vad är några bra tips till mej? Rough boy      -hur sa?
25. Hur kommer jag att bli igenkänd? Sha la la la la    -JippiE!
26. Vad är min danssång? Violent pornography      -Hmm, danssång eller dans...


Dålig stil

Jag vet att jag har varit sämst i hela världen på att uppdatera min blogg på sistone. Men nu ska det minsann bli ändring på det.
Fast inte nu, för nu ska jag snart sova minsann :D


Imorrn blir det att fira Svenska Flaggans Dag på bästa sätt.


Endast en vecka kvar, Hultan-Please take me back!

RSS 2.0