the end är början på allt bra

Och så var första arbetsveckan avklarad. Jag trivs lika bra som förra året trots att jag har drabbats av kebabslicern några pass. Mer kotletter och fetttrimmande åt folket!

Imorgon är det midsommar åter igen.
Midsommar brukar bestå av regn, fylla, bråk, hångel, dans, snusksill, jordgubbsdrömmar och massa fest.
Fast denna midsommar blir det andra potatisbullar!
Ingen fest för min del, bara mys med matlagning och filmtittande.

Känns ganska bra att få lite varation. Studenten och Hultsfred har sugit musten ur mig och en vit helg är precis vad jag behöver, vila levern är bra har jag hört.Och imorgonkväll kommer också favoritTilda så toppenkväll är vad det kommer att bli.

Nu ska jag leta lite recept på internet och överbevisa allt och alla att jag kan laga mer än nudlar. Sen blir det till att ringa Johanna som är på besök från Höör och ta en liten dejt med henne.


Over and out.

work work

Men först blir det minsann fotboll idag. Jag har skadat mitt finger så jag kan knappt skriva på datorn, jag kommer åt caps lock konstant. Ni skulle bara se hur det ser ut innan jag suddar och trixar.

Helt ointressant fakta men vad gör man inte för att fördriva tiden.MIdsommar detta året blir en nykter tillställning med god mat och hundvaktning. Jag gillar läget, min lever behöver abolut vila upp sig. Mycket.

vi ska på hultsfredsfestivalen.

Idag bär det av till hultan för tredje året i rad. Och jag älskar det fortfarande lika mycket.

Ska ta bussen till frida klockan tolv, kanske skulle börja packa nu. Som vanligt är jag alltid ute i sista minuten. hejaheja!
Over and Out

Och till alla er suckers som inte följde med oss. Ånger.


Walk of fame

Sista kvällen med gänget, balen överträffade förväntningar. Kvällen och festen varade till sju imorse och jag har aldrig mått så bra.

Jag skrattade, dansade, kramades, pussades, grät, myste och hade the time of my life.
We will still be friends forever.


STUDENTEN

För imorgon tar vi studenten fy fan vad vi är bra!


Karnevalen igår. Väldans mumsig med efterfest på banken, guldfläckar på hela kroppen och smaskiga norrmän.

Fast nu måste jag egentligen ta tag i mitt liv, ganska mycket måste fixas och trixas innan studenten har jag märkt. Ögonbrynen blev vaxade idag iallafall så nu ser jag inte längre ut som en man. Ohyeah! Nagelfix, bodyfix och hårfix på kalendern.
JAG ÖNSKAR ALLA MINA KÄRA VÄNNER EN ÜBERNICE STUDENTDAG!

RSS 2.0