Sluta!

Jag blir så trött på alla människor som tar tag i sitt liv. De får mig att känna mig värdelös och dum.

Jag orkar inte ta tag i mitt liv, jag vill bara leva livet och glassa för alltid. Någon som skulle kunna hjälpa mig med det?


Fan.

Usa måste bli av annars kommer jag sitta instängd på mitt rum med ångest för alltid. Eller så kommer jag fastna på Scan som ett misslyckat iv-barn.


Helvete.

Kräftkalas med snörvel

Igår vankades det Kräftkalas hemma hos mormor minsann. Det var gemytligt och mysigt om man bortser från allt hostande och snörvlande som jag bidrog med.


Förresten vill jag åka till ullared och fynda massa smågrejs inför resan.
 
Vilka är med näst nästa helg?

Korvkvinnan

Häromdagen, närmare bestämt i torsdags, blev jag utlånad på jobbet. wow wow wow.

Spännande tänker ni säkert. Men icke då. Jag gick från att paketera julskinkor till att sortera bullens korv. Bandet som korven låg på gick i 190 och jag fick massvis med tvångstankar när jag skulle sortera korven. Det var faktiskt svårt att hänga med i svängarna kan jag tala om!
 Så utlånad vill jag helt inte bli, iallafall inte till Bullens korv-avdelningen. Där är varmt som en bastu och man luktar bara bullens när man väl kommer ut därifrån. usch.

 Då myser jag hellre men tunga och slibbiga julskinkor dagarna i ända.

Förresten så är jag sjuk just nu, var på apoteket innan idag och inhandlade Esberitox och Bafucin så nu måste jag minsann och dar bli frisk till måndag! Eller helst till ikväll, för jag vill också till mormor och äta kräftor.

Förövrigt reser Jag, Wanja, Anna och Petra2 till Turkiet och Alanya om 27 dagar. Heja!

     


Fantastic 4. Typ-

Varmare Breddgrader

Den 27e September kommer det kännas bra att byta ut julskinka mot solbränd skinka.


Solsemester

Var är det egentligen varmt och festligt i slutet av september?


Fick en veckas ledighet beviljad på jobbet och nu ska vi utomlands. Men var?!

Rasslar i äggstockarna

Just nu så känner jag absolut inte alls för att jobba fram tills 12 december. För jag vill ha sol och bad.

Blekfis.



Bara om ni undrade.






WANJA BLI FRISK NU FÖR VI SKA TILL MALMÖ IMORGON!

Tjongar in en sexig bild på henne så kanske hon frisknar till.








Everybody are laughing and we are listening to our favorite songs

När jag pratade med min kära vän Wanja igår skvallrade denna sköna dam om att hon möjligtvis kommer börja jobba med mig. Hoho.
Munter blev jag minsann av att jobbet nu kanske kommer att bli som i somras, fast bättre. Sämre jobb men bättre mysare. Emellanåt.

Skulle till Malmö idag egentligen. Men jobbet gjorde så att det inte fungerade sådärför känner jag att jag absolut inte behöver informera om vad jag egentligens kulle göra där.


Malmö på fredag istället antagligen och det gillas skarpt!

Detta blogginlägget känns just nu lite för mycket lunar för min del. Jag känner mig som när jag var 13 igen och försökte skriva ner något meningsfullt som bara blev skit.
 Jag ger upp.


"Fast man får egentligen inte pussas på jobbet."


Hej julskinka

Jag vet att min updatering har varit lite seg igen.
Men mitt nya jobb har lett till bytt dygnsrytm, nya vanor och nya intryck.

Dock är mitt jobb helt okej, en aning simpelt och drygt i längden men det blir vad man gör det till!


Nu har jag fastnat lite granne i en bok igen. Så när jag väl är ledig så läser jag. Det är mysigt. Och nu börjar det bli sånt där tråkigt väder igen.


The Dirt- Mötley Crüe     Måste läsas. Jag är såld.

Finally, the sky is blue

Finally färdigstädat!

Nu blir det en snabb dusch och sen får vi ta och köra till sturup.





Ångest inför morgondagen

Visserligen så städade vi upp ganska bra efter fredagens festligheter men jag käner ändå att imorgon kommer att bli en tung dag.

Huset ser fortfarande förjävligt ut och det klibbigt och klistrigt på alla fria golvytor. Toapapper ligger lite här och var efter någons desperata försök att torka upp vatten i badrummet men ja, toapapper. Uterummet vill jag inte ens tänka på, där chips och dip ihoprört med lite saft(?) bildar en miljövänlig matta.

Jag orkar inte fundera mer ens. Men om sex timmar ringer min klockan och då är det bäst att jag drar mitt feta arsle ur sängen och sätter fart. För idag har det varit slött, slöare än slöast.





Hoppas att mitt lokalsinne räcker till Sturup..

Sov förhelvete

Scan har sabbat min dygnsrytm totalt. Jag kan inte sova på nätterna längre.

Det kanske inte direkt gjorde saken bättre att jag gick och la mig vid sex på morgonen igår och i princip sov bort hela dagen. Heja!




Die bitch, die.






Sovsällskap.




Poolparty

Igår var det skoj trots vissa missöden (jag har fortfarande inte hittat nyckelskåpet).
Alla mina kära vänner var fulla, glada och galna. Och självklart är det så jag gillar de bäst.

Intriger, hångel och snusk hade vi också vår beskärda del av men det är sådant som hör våra fester till.

Blev väckt av mormor imorse(?!) när hon kom och skulle hämta lite saker. Kommer ner för trappan och märker att hälften som sov över (så mycket man nu kan sova med Wanja i huset) var borta. Kvar var dock Petra, Sofia och Magda som hade gjortett toppenjobb! De hade gått ut med hunden och plockat iordning det mesta. Tack så mycket vavava! Jag uppskattar verkligen er hjälp!

Nu ska bror komma hem så att vi kan köra till Åhus - Handla kebabrulle och hyra film. Mys! Hoppas bara att jag har nyktrat till från sista groggen 05.10

Hämta mor och far på sturup imorgon. Slut på friden.

På tal om ingenting.

om tio minuter ska jag köra till jobbet men först vill jag bara säga några ord.

-Mer saltvattenspray till folket. Mest för att håret blir så härligt mysrufsigt utan att bli stelt.

-Mer vattenmelon till folket. För att är sommar med melon, helt enkelt.


i wanna dance with somebody

Mest för att det börjar bli den dumma årstiden nu.

Torbo.

Sista natten på jobbet inatt. Kommer att kännas otroligt bra men samtidigt tråkigt. Man har ju vant sig att leva med det nu. Och denna sommaren har gått så otroligt mycket snabbare än förra. Jag kan inte riktigt förstå att det redan är slut. Men så är det minsann, det är jag ganska säker på.

Bara för detta så längtar jag massa mycket mer till imorrn och poolpartyt. Det var längesen jag mös till det med mina gamla mysare och jag ser fram emot det a lot!

Nu dags för lite sömn, hyfsat trött idag tack vare olika omständigheter som inte behöver nämnas i denna blogg.

Over and Out lovers.



Undrar om allas vår Jack Sparrow kommer tillbaka idag annars är han väldigt taskig som inte säger adjök eller någonting. Som tur är har vi hittat en ny söt en på Tysklinjen. Han är nog lite mer i vår egen ålder men kan även vara gay tillsammans med lillkillen. vem vet?

Egentligen.

Egentligen hade jag kunnat skriva om tusen olika saker idag. Med tanke på att vaje jubbe-natt är händelserik så finns det saker att berätta.

Men inte idag, för idag är det en speciell dag. Allas vår Snusk-Alec har ÄNTLIGEN tagit körkort och jag vore inte mer än människa om jag inte tillägnade min kära vän detta inlägget.

Så grattis Alec försjuttsingen!
En gammal bild på Alexandra som jag bjuder på och hoppas att hon gör detsamma :)

No men ever really dance like this


Bröllop med efterkänningar.

I lördags vankades det bröllop med pompa och ståt. Med mycket pirr i magen, illamående och irrnde blick klarade jag tillslut min stora uppgift. Att sjunga i kyrkan. Dock vet jag inte själv hur det lät eftersom det minnet är totalt bortblåst och kunde lika gärna ha varit en dröm. Fast det var det inte, för bröllopsgäster berättade minsann för mig att jag visst hade gjort det. Och det var ju lite tur, fast ändå inte. Men betyget blevklart godkänt och jag får känna mig otroligt nöjd med detta eftersom det är första gången i mitt jättegamla liv som jag utför någon sådan här akt.

Min mor var vaker somen prinsessa och jag började nästan gråta när jag såg henne. En riktig gräddklänning med långt släp hade hon såklart och det var nästan så att jag själv ville gifta mig ett tag. Ett litet tag.
 Festligheterna varade ända in på småtimmarna och kasedans (foxtrot för er värdelösa) stod högt upp på listan.
Efter bröllopsfesten blev det vin, chips och Guitar Hero hemma hos mig för oss som orkade lite mer. Det vill säga Jag Frida och Anna. Men jag är inte den som är den, utan jag inbjuder mitt hus även till den minsta skaran.

Somnade vid fem gick upp klockan tio för att hjälpa till med städningen klockan tio (eftersom mor och far så lämpligt åkte till Rhodos mitt i natten). Höll på med städningen till fyra sen hade inte jag någon ro att sova, det kändes som att så mycket behövde uträttas. Sen iväg till jobbet vid tio-tiden och väl där var jag död.
 Magen ville vänta sig ut och in samtidigt som kroppen ville svimma. Det var absolut ingen angenäm känsla och jag fick åka hem från jobbet för att sova.

 Detta känns absolut inte heller angenämt eftersom jag aldrig någonsin har varit sjukskriven från ett jobb, och då har jag ändå haft några stycken. Men någon gång ska väl vara den första antar jag.


Jag jobbade faktiskt inatt, vill jag bara påpeka.   Endast denna veckan kvar sen blir det till att jobba dagtid från och med måndag. Heja!

Hoppas att Festligheterna på fredag blir något utöver det vanliga så att jag fixar att jobba dagtid som en vanlig Svensson.





Fast just nu är jag mest förvirrad. Och detta långa inlägget gjorde inte saken bättre.


RSS 2.0