Webdesign som vanligt.

Samma tid samma dag. Alltid denna 3-timmars lektion som suger musten ur en. Funderar dock på att sticka en halv timme tidigare för att åka till Hobbymagasinet och leta reda på lite negrofärg (hoppas att ingen tar illa upp av detta vulgära ordval).

Idag är det Petra som kör (Petra nummer 2 då. Även kallad Plan B i folkmun) och som tur är har hon fått låna sin moders bil. Eftersom hennes bil är något opålitlig. Till och med värre än min. Den kan stanna mitt under en biltur utan någon som helst anledning. Ganska fjantigt om du frågar mig.

Får väl ta tag i mitt liv och försöka göra klart mina bilder. Idag ska vi göra loggor. Orden som ska vara med är Station, Co2 och Fudge. Tydligen så tycker Fredrik att det ska vara spännande att se hur vi använder dessa bokstäver. Jag är något mer tveksam men vi får väl se hur det blir. Lägger väl upp något litet resultat senare kan jag tänka mig.


Over and Out!


För övrigt.

Kört runt i halva staden och hela omnejden idag för att leta efter black kroppsfärg. Tyvärr så fanns det ingen satans affär som kunde hjälpa oss med detta. Så om vi inte hittar något på det flyttade Havanna magasinet som nu heter Hobbymagasinet eller något liknande tjafs. 
 Denna rundturen i staden fick minsann fröken Hessbo stå för eftersom hon numer är en mogen quinna med körkort. Congrats igen! Jag får erkänna att jag var lite nervis hälften av tiden och det gick ju faktiskt över förväntan. Fast lokalsinnet kunde vara en aning bättre. HA!

Nu ska vi snart köra till stallet så att frida kan mocka bajs. Sen bege oss in till staden igen för att kolla på lilla Sofia och även Henke när de hårmodellar. Ganska fräsigt faktiskt.

Jag hittade också en bild på min balklänning. färgen på bilden var ganska gräslig så jag vet inte om jag lägger upp den. Tror nog att ni får hålla er till tåls tills jag hämtar den :) Sminkningen är iallafall fixad nu! Klockan elva på hälsa och helhet. Härligt värre. Sen frisyren fixas på klipp och kryll. Usch jag är nervös. Tänk om allt blir helt fel och fult? Hoppas på det bästa helt enkelt!

Nu ska vi nog snart köra igen. Om frida kan sluta babbla i telefonen någon gång. Bla.

Svart Ansiktsfärg/Kroppsfärg Efterlyses!

Okej, nu kommer faktiskt dagens sista inlägg. Promise. Eller iallafall förmiddagens.

3:3 djungeltema på fredag som alla säkert vet om. Vi ska vara infödingar. Som alla andra tydligen också ska vara.

Men problemet kvarstår,. Vi köpte sista tuben med svart ansiktsfärg på BR leksaker. Och havanna magasinet har ju fjantat sig och stängt hur som helst. Ge mig svart färg nu!

Balklänning för tjuttsingen!

Har helt glömt bort att tala om att jag har hittat min balklänning nu! Till min stora förvåning valde jag icke en orginell balklänning med massa extra features. Utan jag blev fullkommligt förälskad i en enkel klänning. Men oj så fin! Ska tydligen hämta den samma vecka som vi befinner oss utomlands. så dirr efter en partyveckamed magen full av alkoholska jag tydligen hämta och prova min balklänning. Känns lagom bra det dära.

Hursomhelt så är den wunderbar men dessvärre hittar jag ingen bild på den. Men jag ska fixa. Snart,

Congrats!

Idag har äntligen min favorit-Frida klarat uppkörningen och jag ör massa happy för hennes skull!

Så snart kommer lilla lurvbollen hit och hämtar mig och sen ska vi köra lite. Och som omväxlingsskull kommer jag numera få shootgun! Känns bra i muttan kan jag tala om.


Tjintjongtjesta!

En liten påpekning.

Bilden som numer florerar upp brevid mitt namn blir absolut inte långvarig. Jag ska bara försöka vara lite kreativ, någon dag..

Äntligen en uppdatering!

Tack vare dödshot (nästan) från mina vänner och bekanta får jag väl ta och skriva ner några rader.

Och jag vet exakt hur jag ska kunna förklara denna tystnad från min bloggs sida. Jag har helt enkelt mina perioder. Vissa perioder kan jag sitta framför datorn flera timmar i sträck utan att egentligen göra något. Och ibland struntar jag helt enkelt i datorn i en vecka eller två. Det kan vara oerhört befriande men samtidigt ganska jobbigt när man måste(!?) ta tag i allt som har hänt under tiden man var borta.


Eftersom jag känner mig ganska snäll idag (Och på grnd av mitt oerhört korta minne) så tänker jag bespara er en lång uppsats om vad som har hänt i mitt liv.

Imorrn blir det iallafall att åka till vinslöv och prova balklänning! Börjar bli ganska nervös, tänk om jag inte hittar någon?! Jag har inte hur mycket tid som helst att lägga på det här med balklänning. Hoppas att det löser sig imorrn.


Take care!


Under konstruktion

Mobba inte min blogg just nu, den är under en aning konstruktion. Men tyvärr tog engelska lektionenn slut nu så att jag inte kan fortsätta. får ta tag i det närt jag kommer hem helt enkelt :)

Engelska C

Sitter just nu och har engelska c och meningen är att vi ska börja skriva till vår redovisning om ireland. Men eftersom vi inte riktigt har hajat vad vi ska göra så känns det bra att mysa rundor på internet. Läsa bloggar är som sagt massa mys men jag vill ha en ny blogg att bli beroende av. Ganska trött på Blondinbella och homosexuella tjockisar.

Frittan har färgat håret idag och fått snyggve ögonbryn. höhö. Eller det kan nog bli snyggt om ett tag. Måste få en liten bild på henne sen så att jag kan visa hennes vackra Nuna.


Fixade pass innan, sur tant på polisen. Jag kan väl inte hjälpa att mitt pass är gone with the wind (eller helt enkelt ligger hemma i röran.)

Nu slutar vi och som vanligt har vi inte åstakommit ett dugg på den här lektionen.


Puss och pill!

Trötter.

Idag är jag minsann massa trött! har knappt sovit denna helgen känns det som.
 
I fredags blev det utgång med mysig girlförfest med lots of singstar. Sen blev det bussen till biljard där vi mös rundor. Fjantigaste var att Ida och Emilia inte kom in först, det var fullt, sen när har biljard börjat bli fullt? Töntigt!
Fast huvudsaken är ju ändå att de faktiskt kom in till slut. Fullt med trevligt folk på biljard men vi bestämde ändå oss för att dra vidare in till hessle och se vilka mysare vi kunde hitta där. Fick följe med Daniel som jag inte träffad på år och dar och hans vän, eftersom Anna och co av någon anledning försvann.
 Tyvärr var Hessle en besvikelse, vad har hänt med stället?! Jag blev helt deprimerad och tog mig därifrån. Träffade Stoffe och vi begav oss till pasta för att få något i magarna. Anna och Sofia kom lite senare och joinade, wohoo!
Vandringen till bussen blev senare rolig och jag kände mig hög på livet. Gestaltade både Bond och Superman och jag kände mig riktigt grym! Träffade lite folk som jag kände men det ärväl göddigt att någon kan bjuda på sig själv!
Bussturen hem var också mys och vi träffade Nick Carter, WOW LIXOM!

Igår blev det nyktert eftersom jag skulle vara taxi till mina parenteser. Men utgång kändes inte som ett aternativ ändå så jag åkte hem till Stoff för att titta på film. Det blev American Pie (Den senaste), Simpsons the movie och någon urdålig uppföljare till en dålig film som Emil hyrde. illailla.
Hämtade mina något berusade föräldrar vid halv två tiden, men av någon anledning körde vi inte från Färlöv förren två. Kortspel kan dra ut på tiden har jag hört.-Ikväll bio
-IMorrn fixa nytt pass


Återigen, lista!

10 favoriter

Färg:  Svart
Mat:  Tacos

Band/artist:  Ac/Dc

Film:  Forrest Gump

Bok: Korpens Sång-Per Nilsson

Sport: Fotboll

Årstid: Sommar

Veckodag: Fredag

Glassmak: Saltlakrits med saltlakritsflakes

Tid på dygnet: Natten


9 för tillfället:

Humör: Övertrött
Smak: Kaffe

Kläder: Jeans, tröjklänning, hoodtröja

Bakgrund: Skolans

Nagellack: rött avskavt

Tid:  15.07

Omgivning: Skolans datasal vid el-sidan

Irritationsobjekt: Webdesignen


8 första:

Bästa vän: Carro
Husdjur: Ozzy (Katt)

Piercing: 4 öronen och naveln

Förälskelse: Sune

Musik: Nrj, hit music only.

Bil: Min lilla peugot

Kyss: Linus


7 senaste:

Cigarett: halvtimme sen
Mat: halv klemis

Dryck: kaffe

Biltur: Igår, hem från skolan

Kyss: Nyår.

Spelad låt: på ipoden, Smokie-wrong reasons

TV- program: dunno


6 har du någonsin:

Dejtat någon av dina bästa vänner:  ja, vändejt.
Brutit mot lagen: jo

Blivit arresterad: nix

Badat naken: Absolut

Varit med på TV:  Lokaltv, höhö

Kysst någon du inte känner: haha, har väl hänt.


5 nej tack:

Kläder: Skinnkläder
Mat: Levergryta

Musik: gangstaraaap

Dryck: Whisky

Personlighetsdrag: Lögnare, dryga personer.


4 saker:

Du gjorde igår kväll: Kollade film, läste
Du kan höra just nu: Knapp på tangenter, massa röster från mina kära klasskamrater. 

Du inte kan leva utan: Mobil, ipod, vänner och familj

Du gör när du har tråkigt: Sover, sitter vid datorn, pratar i telefon


3 personer:

Du kan berätta allt för: Hessbo
Du tycker om:  Anna

Du inte gillar: Bror, för tillfället. haha


2 val:

Kaffe eller te: Kaffe
Vår eller höst: vår


1 önskan: Att Usa blir bra!


Jag gillar män i uniform.

Det blev branövning nyss, lite omoget när det regnar ute och vi är på andra sidan skolan. Fick bli en snabbvisit till skåpen och hämta jacka och varma kläder. Sen kom männen, myterna, legenderna. Brandmännen.

Oh ge mig en man i uniform. Sexxy.


Men sluta hata mig!

Jag och Anna har väldans mycket problem med vår julsida. Webdesign gillar inte oss. Just nu skulle jag måla en polkagris. Sen ville jag göra massa polkagrisar som skulle haka i varandra. Men anna såg bara massa snoppar, och jag såg en ond gubbe som ville äta upp mig. Och mina polkagrisar.

Vill ni se en bild? jag tror nog att jag ska dela med mig av min utomordentliga  konstnärsskills!

image57

Skrattanfall, internt.

Inte så mycket Crossroads.

Okej jag ger upp. Det är fortfrande den sämsta film som någonsin har gjort och jag fick absolut ingen nostalgitripp. Attans också, jag som var inne på en sådan! Funderar nästan på att sätta mig och titta igenom gamla bilder. Fast har enbart festbilder på datorn och då får jag helglängtan istället.

Oj vad jobbigt allting blev. lalala.

Jag behöver nog inte mer kaffe, kommer absolut inte kunna sova ikväll heller.

Kan någn snälla vända tillbaka dygnet till mig? det är massa jobb med att göra det själv har jag märkt!

Punkt. P

Crossroads.

Jag blev lite härligt nostalgisk när jag zappade genom tv-kanalerna och fick se att Crossroads börjar nu på tv4 film.
Jag har alltid sagt att det kan vara den sämsta filmen genom tiderna och just därför måste jag se den! Vet inte vad felet är, men jag tyckte att det känndes bra.

Så nu ska jag bara strunta i allt det dumma som finns runtomkring mig just nu och bara mysa.


Yours sincerly

Oärligheten finns överallt.

Jag orkar inte mer all oärlighet längre. Vem man än pratar med så kan man aldrig vara helt säker på att denna personer pratar 100% sanning. Detta gör en hela tiden skeptisk mot nya människor, man tar fram en försvarsmur och vågar inte helt lita på någon. Vågar aldrig släppa in någon på djupet.
 Tänk sen när du träffar någon, och denna personen är helt ärlig på dig, hur ska du då någonsin kunna lite på det?

Fuck it,


I am not me on Saturday night.

Somebody ordered too many drinks last night
Somebody reckoned dancing on the bar's all right
Somebody woke up next to someone else, thinking
Some people thought about killing off themselves

Oh, Lord! Forgive me them Saturday nights
They'll make you do things you'll regret for the rest of your life
And Lord! Forbid them glimmering Saturday lights
And tell me I am not me on Saturday nights

Who was that girl who shouted "This one's on me!"?
Who was that girl who dropped her drink on a celebrity?
Who was that girl who fell asleep under a tree, singing
Who was that girl, I know for sure it wasn't me

Oh, Lord! Forgive me them Saturday nights
They'll make you do things you'll regret for the rest of your life
And Lord! Forbid them glimmering Saturday lights
And tell me I am not me on Saturday nights

On Saturday nights, on Saturday nights
On Saturday nights

Somebody promised she would stay in the next week
Somebody dropped out of the house just to take a peak and
Somebody reckoned well just one drink that'll do
Somebody's evil twin said: well, let's make it two

Oh, Lord! Forgive me them Saturday nights
They'll make you do things you'll regret for the rest of your life
And Lord! Forbid them glimmering Saturday lights
And tell me I am not me on Saturday nights


Hello Saferide-Saturday Nights

Grattis, Du är antagen till STS au-pair!

Hej Petra!

Grattis du har nu blivit antagen!

Hej blivande au pair. Jag vet att du just har varit på intervju och din intervjuare har skrivit mycket goda ord om dig. Jag hoppas du fick svar på alla dina frågor under intervjun samt en god förståelse för hur det är att vara au pair.

Det är oerhört viktigt att du sätter igång med alla ansökningshandlingar som vi har skickat till dig. Bokar en hälsoundersökning samt beställ ett polisregisterutdrag redan IDAG om du inte redan har gjort det. Var vänlig att informera mig om hur det går samt om du behöver någon hjälp. De flesta familjerna som vill ha en au pair i vår och sommar är ute och söker efter an au pair just nu och utan dina ansökningshandlingar kan dom inte få möjligheten att se just dig.

Följande handlingar vill jag att du skickar in till mig omgående.

* Foton på dig och barn (minst 4)
* 2 referenser från barnerfarenhet
* 1 personlig referens
* Certificate of Health
Viktigt att din läkare fyller i skin-test datum samt stämplar och signerar
* Au Pair Agreement 2007/2008 (Kontraktet, signerat på båda sidor)
* Passkopia
* Polisregister utdrag
* Körkortskopia (om du har körkort)
* Kopia på ditt slutbetyg från gymnasiet
Nu känns det så mycket närmre ::D

Första Skoldagen på allra Sista Terminen.

Kändes lite sorligt att börja skolan idag av två anledningar. Den första är rätt självklar och det är för att Lovet är slut. Den andra känns kanske lite mer oväntad, men det är tanken på att det är sista terminen. Sista terminen med en helt underbar klass, sista terminen med Österäng och sista terminen med mys i Gayhörnan. Detta är otroligt sorligt och jag vill inte mer. Jag gillar min skola! Österäng är mys på hög nivå, jag hade lätt kunnat bosätta mig nere i Studdekommitens rum (Trots den skumma lukten).

Men jag ska absolut se till att njuta av den här terminen till fullo, om man bortser från allt det jobbiga som läxor och prov. Snart är det 3:3 igen och jag längtar massor, var lite snack idag om att vi skulle slänga ihop en klassförfest då och det tycker jag låter greeeat!

Får inte glömma att Frittan kommer hem på fredag. Jag och min kära vän Gustav kom nyss fram till att hon borde skjutas, eller iallafall få lite stryk. Hon kommer att åka direkt till skolan på morgonen från flygplatsen trots att hon får vänta någon timme på första lektionen. Hon kommer att vara negerbrun och super jetlaggad från sin 3 veckors thailandsresa. jetlaggad kan hon vara i massor, men det där med solbrännan kan hon gärna skippa på vägen tycker jag. adhaidhahihdikhdawk. punkt.Sjukdag och Denise Rudberg.

Huvudvärk och feber förstörde hela min dagsplanering. Var meningen att jag och Hannah skulle till bibblan, fika och därefter simma. Men tack vare dum sjukdom så fick jag snällt hoppa över detta. Huvudvärket har som tur är försvunnit nu men febern kvarstår, blir skola imorrn ändå. Kan absolut inte missa första dagen, det känns ganska sunkigt.

 Men eftersom det enda jag gör nu är att ligga i sängen och lata mig så tänkte jag att jag skulle börja läsa om alla Denise Rudbergs böcker. Eftersom de är en riktig Energikick och jag blir bara så happy när jag läser de. Började med "Vänninan" igår och den var färdigläst inatt någon gång och nu har jag precis börjat med "Storlek 37". Kommer nog bli ganska mycket sträckläsning nu i någon vecka känner jag på mig, har trots allt tre till av hennes böker att plöja igenom. Hennes nya bok "Åse" skulle komma ut i oktober 2007 men jag hittar inte den någonstans!
 Någon som vet?


   

            

msn-snusk på hög nivå!

Allt handlar bara om snusk och sex när det kommer till mina vänner. Men det är väl antagligen därför jag gillar de.
 Gustaf är just nu snuskigast på msn, måste vara enbart för att han alltid drömmer massa erotiska drömmar om mig. Sen hur mycket som är sant är en annan femma!

Nej, nu ska jag nog slita mig från allt snusk och börja ta tag i mitt liv. Typ äta mat.


Och sen återuppstod den.

Måste faktiskt tala om att min mobil har återuppstått igen. Så ni behöver inte vara oroliga längre. Det visade sig att det inte hade mått bra av att laddas i datorn. Men efter ett välbehövligt besök hos Hannah där jag skrapade ihop resterna av mitt liv, däribland laddaren så löste sig allt! Åkte hem till Wanja och testade och jag blev massa lycklig när den levde igen! :)

När vi hade konstaterad att den mådde bra igen så körde vi in till stan för att äta en liten mumsbit. Fast det blev inte så mumsigt eftersom vi fick slänga i oss maten, mor min var orolig att jag skulle råka ut för halkan och dö. Därför beordrade hon mig att köra hem meddetsamma! Och eftersom jag är en god dotter så gjorde jag som jag blev tillsagd, efter ett tag iallafall.

Promisen på stranden var också väldigt uppskattad, trots att vi blåste bort ett antal gånger. Men sånt gillar vi!

Just nu är jag dock mest klorinförgiftad så jag skulle nog behöva en promis. Håller på att tvätta taket så att jag äntligen kan ta tag i målningen någon gång!

Nu ska jag msn-snuska mig ett tag till sen blir det fortsatt tvätt!

Helvetesskit!

Mobiljävlen har gått i sönder. Heja mig som teknade abonnemang på 2 år och trodde på allvar att jag skulle klara det. Oddsen var emot mig redan från början eftersom längsta livstid för mina mobiler är ett år. Och så länge klarade den inte ens sig denna gången. helvete!
 Jag tror på allvar att det var Wanjas eller Stoffes massa miljoner fylle-sms som gjorde att min mobil blev alkoholiserad och dog. Eller något i den stilen iallafall, det är jag helt säker på.
Annars kan det ha varit att min laptop låg och sög ut livsglädjen ur den som en dementor. Eller? Någon som har någon bättre idé att komma med då?
Fan, detta är jobbigt. Min mobil är mitt liv, jag panikade sist när min mobil dödde och alla mina nummer försvann eftersom jag så smidigt inte hade sparat de på sim-kortet. Men med betydligt mindre nummer på mobilen så har jag faktiskt gjort det denna gången. Så lite plus i kanten iallafall.

Nu blir det till att ladda Börjes utomlands mobil till tegelsten och se glad ut.


Sen ner till stranden och ta en promis med Annuska efter det leka med Wanja och sen ikväll kanske kolla film med Stoffe. Beror helt på hur mycket jag känner att ja hinner och orkar med. Och det beror även på hur mycket det blåser, eftersom min mobil är lite skrutt och kaputt.


 Hoppas att allas mobiler mår bra och att de kan komma på begravningen om inte telenorkan fixa skiten.

So long suckers.


Fika är kärlek.

Var inne i stan en sväng innan för att fika med favvis-Anna. Vi myste på Bagels och pratade och framtiden och vår stundande resa. Resan var trevligast och prata om eftersom tanken på framtiden mest gav oss gåshud och ångest. Jag vill nog gå kvar på gymnasiet några år till. varför inte köra i några kurser? Nej, det känns nog inte så bra förresten. Framtiden får nog komma ändå. Men inte så snart bara!

Att köra in till stan med min lilla miniatyr bil i detta blåsväder var en aning obehagligt, och jag måste verkligen sluta med att köra för fort. Det är inte bra, ajjabajja på mig.

Nu är iallafall Magda här hemma, eftersom hon nuförtiden umgås mer med min familj än sin egen. Men det är väl helt okej antar jag. Hon säger även att hon ska ta över mitt rum efter att jag åker till usa. Vilken kusin, bara hon dammar och bäddar sängen kan jag gå med på det.

nintendo wii är iallafall hela familjen sysselsatt med, och nu är det min tur! Oj vad jag ska slå alla i baseboll för det är jag bra på.

Tjöss!


Jag är kär..

I Jude Law, på riktigt. Jag trodde att jag var botad från den förälskelsen men det sket sig igårnär jag spenderade natten med the Holiday. Jag säger bara ge mig Jude Law!
Finns det någon snyggare människa än honom? Knappast. Om jag bara hade hittat en man som såg ut som Jude Law och var lika charmig som han är i alla filmer ochom han hade varit kär i mig. Så lovar jag att jag skulle satsa på denna killen, jag skulle aldrig mer komma med dumma bortförklaringar eller hitta på ursäkter för att slippa ett seriöst förhållande. För en gång skull hade jag försökt att få någonting mer än bara sex. Detta är ett löfte.

 Så om någon känner någon Jude Law kopia någonstans och känner för att dela med sig så finns jag här.
Måste även Påpekas att jag faktiskt hittade en Jude Law kopia en gång, fast tyvärr bara till utseendet. Engelska Dane hade passat som handen i handsken om det inta hade visat sig att han var en pundare. Men man kan inte få allt man vill ha antar jag.

Nu ska jag ta och läsa lite granne tror jag. Min säng är varm och jag vill bara krypa ner igen. Och ikväll vill jag leka med någon. Blir Wanja eller Anna har jag bestämmt. Kanske utgång om vissa får som de vill. Vi får låta tiden utvisa vad som händer.

Fast nu ska jag läsa "Mina Hemligheter" en gång till, helt underbar bok! jag sträckläste den till sex på morgonen rekommenderas skarpt! I klass med Denise Rudbergs alla böcker, och då ärdet bra!


Tjing!

Jag hänvisar till Idan.

Eftersom jag absolut inte vill tröttaut mina fingrar innan dagens wii-spelande så hänvisar jag  till IDANS BLOGG. Där det står allt om hur nyår egentligen var, så enjoy!


Listan,.

2007 (ännu en onödig lista)

(x)Varit full
(x)Varit nykter på en fest
( )Varit i slagsmål
(x)Badat naken
( )Varit otrogen
( )Blivit dumpad
( )Dumpat någon
(x)Haft sex med mer än en person
(x)Inlett något du inte avslutat
(x)Skolkat
(x)Däckat
( )Haft ett one night stand
( )Varit i mer än två förhållanden
(x)Gjort något oväntat
(x)Varit på festival
(x)Varit på konsert
(x)Fått nya vänner
( )Förlorat vänner
( )Piercat mig
(x)Blottat mig
( )Haft sex utomhus
( )Tagit någons oskuld
(x)Tagit någon form av droger (cigaretter och alkohol)
( )Försökt ta livet av mig
( )Rymt hemifrån
( )Torskat med att vara full
( )Varit kär
( )Blivit slagen
( )Fått IG i ett ämne
( )Fått MVG i ett ämne
(x)Varit utomland
(x)Haft ångest över något
( )Blivit gravid
( )Haft någon könssjukdom
( )Flyttat hemifrån
(x)Badat i havet
(x)Tjänat pengar
( )Ätit skräpmat en vecka i sträck
(x)Jobbat
( )Fått sparken
(x)Färgat håret
( )Brutit något
(x)Sovit bort en hel dag
( )Opererat mig
(x)Varit vaken i 24 timmar eller mer
(x)Haft fest hemma
(x)Slösat pengar på något helt onödigt
(x)Kört rattfull
( )Blivit arresterad
(x)Gråtit mig till sömn
(x)Skrattat av lycka
(x)Njutit av detta åretAnna är snygg och jag är bara full.


2oo8


Jag försöker smälla miniraketer.


Kärlek var det gott om denna kväll.


Som sagt, fast jag alltid förstör med mina miner.


-"Titta, jag lovar att jag kan vara seriös på ett foto iallafall."
Gott nytt år och tacl för en toppenkväll! Nyår blev lyckat men lite mindre missöden. Att inte förvänta sig så mycket av nyår är nog det bästa. Då blir allt så mycket bättre.


Peace out!

RSS 2.0