Ingen nakenchock detta året.

Nu sitter jag minsann hemma hos Ida och myser i mina sovshorts och det är värsta megaskönt! Var inne i stan innan och försökte hitta något nytt att ha på mig ikväll, heja mig. sista minuten.. Men inte hittade jag något Wow så det får bli tuttklänningen dock med linne under. Vi vill ju inte upprepa förra nyårets nakenchock. haha.

Men Ida fyndade i massor, eller nej kanske inte. Men hon fyndade lite. Och det är orättvist. Jag var inte på shoppinghumör idag och då blir allting bara fel. Punkt.

Smsade nyss med thailandslynan Hessbo, hatar henne. jag vill också bli negerbulle. men jag får vänta snällt till påsklovet som alla andra barn, eller iallafall de barnen som jag ska utomlands med.

Nu ska jag och Ida minsann dricka coffe och titta på Harry Potter. Vi kände att vi har ganska gott om tid på oss innan vi behöver fixa och trixa.


Puss på er mina kära vänner och spräng inte av för många fingrar ikväll. Raketer och alkohol är missmatch har jag hört.


De hann bara säga Wii sen blev jag beroende.

Nintendo wii är nog det bästa som har hänt mig på länge. Har suttit i några timmar och spelat Super mario galaxy och jag är fast. Fick lite huvudvärk nyss och förlorade massa liv, kom och tänka på att mat kanske hade varit bra.


Morgondagen är löst iallafall, ingen aning om vad jag ska ha på mig dock. köpt massor med klänningar senaste tiden men ingen känns rätt. Någon som vet om Kristianstad har öppet imorrn och isåfall hur länge?!  -Jag vill ha en ny klänning för tusingen!


Men nu blir det mat och sen ska jag återförenas med min mario!


Kärlek till er alla och ett Gott nytt år om jag inte hinner skriva imorrn :)

Tack och Adjö!

Okej, nu ger jag mig. Någon som vill komma hit och avnjuta lite film tillsammans med mig? Jag lovar att jag inte bits. Voff!

Varför inte plåga mig själv lite till.

2007

1. gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
   -Jag gick ut på krogen lagligt.
2. höll du några av dina nyårslöften?
   -Jag hade nog inga.
3. blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
   -
Nej
4. dog någon som stod dig nära?
   -Nope
5. vilka länder besökte du?
   -Danmark och Spanien
6. är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
   -Snö på julafton
7. vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
   -9 November när jag fick mitt körkort
8. vad är det bästa som hänt dig år 2007?
   -Gran Canaria resan/Hultan
9. största misstaget?
   -Att inte kunna bestämma mig.
10. har du varit sjuk eller skadat dig?
   -Känns som om jag har varit förkyld från och till hela året.
11. bästa köpet?
   -Absolut ingen aning.
12. vad spenderade du mest pengar på?
   -Kläder och fest
13. gjorde någonting dig riktigt glad?
  -Att se Ozzy live
14. vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
  -Kobojsarna-Sång om ingenting. Och Cha cha!
15. var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
  -Jag var nog snäppet gladare
16. vad önskar du att du gjort mer?
   -Träffat vissa människor mer.
17. vad önskar du att du gjort mindre?
   -Spenderat tid med M
18. hur tillbringade du julen?
   -
Hos kusinerna i Vinslöv med närmstasläkten
19. blev du kär i år?
   -Nej, jagkan inte bli kär.
20. hur många one night stands?
   -None
21. favoritprogram på tv?
   -Desperate Housewives
22. hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
   -Njae, hata är ett så starkt ord.
23. bästa boken du läste i år?
 
  -Mina Hemligheter
24. största musikaliska upptäckten?
   -Säkert! kanske.
25. något du önskade dig och fick?
   -massor :)
26. något du önskade dig men inte fick?
   -Kamera
27. årets bästa film?
   -Pirates
28. vad gjorde du på din födelsedag 2007?
   -Jag firade nog bara hemma med the family
29. finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
   -En man hade ju inte varit helt fel, eller jo. En man ibland när jag vill hade varit rätt!
30. hur skulle du beskriva din stil år 2007?
  
-Petra
31. vad fick dig att må bra?
   -Mina vänner
32. vilken kändis var du mest sugen på?
   -Alltid Jocke Berg (Hcss och inte Kent!)
33. vem saknade du?
   -Gammelmorfar och K.
34. de bästa nya människorna du träffade?
  -Kan inte välja, träffade massvis med toppenfolk detta året! riktiga stjärnor :)


Negativa klubben, heja på bara!

Jag känner mig sjuk, och när jag känner mig sjuk så är det inte ett så smart drag att följa med på bio.
 Jag vill också med och se Guldkompassen med mina vänner ikväll fast jag vill inte sitta och hosta på någon stackars tant framför mig. Så därför gör jag nog bäst i att stanna hemma!

 Hade lite mysigt prat på msn precis så jag är ju inte helt ensam. Men nu började jag sakna igen. Dumma msn.
Ska nog ge upp datorn nu och sätta mig och titta igenom alla pirates filmerna igen kanske och lite popcorn. mumma. Så får det bli!




Because I won't spend more tears on you, no more tears. Tears, leave me alone.


ångest.

är jag den enda i hela världen som börjar få lite smått ångest över balklänning och dylikt? Jag har fixat frisör till balen men det är också allt! Medans det känns som om alla andra i min omgivning hade kunnat ta balen imorrn.

AHH, jag panikar. panikar. köpa, sy upp?

Hjälp mig hjälp, hjälp mig hjälp!

Året som varit?

Jag tänker absolut inte sammanfatta året som gått vilket enbart är tidskrävande och så kommer ingen orka läsa det ändå.
 Lite minnesbilder har jag faktiskt lagt in och om någon känner för att kika på de så hänvisar jag till Min bilddagbok Så enjoy!

I det stora hela tycker jag ändå att 2007 har varit ett toppen år och jag har min familj och mina vänner att tacka för detta. Ni är de som gör att allting blir så bra! Fast livet känns skit så fixar ni det. Alltid.

Därför skänker jag nu en massa massa kärlek till alla mina nära och kära som gör livet värt att leva ♥



Hej snopp kanske?

Intervjun i Malmö gick nog hyfsat bra tror jag, blev lite nervöst och krystat närman ska prata engelska och man vet att hon skriver ner allt man säger och bedömmer hur engelskan är. Men överlag är jag helt klart nöjd :)

Innan intervjun så blev det lite snabbshopping inne på Gina. Jag fick panik av allt folket och norpade åt mig massa kläder utan att prova. Sen efter min lilla utsållning i en hörna så blev det en klänning ett par byxor 3 tröjor/linnen och en väska. Och allt passade som tur var när jag kom hem! Den ena tröjan var kanske inte så snygg märkte jag sen. Men hej, mysa i hemma funkar väl alltid :)
 
 Sen idag blev det också lite shopping inne i staden denna gång. Bror min skulle byta ett par skor som han fick i julklapp och jag passade på att följa med såklart. Så idag blev det 6 par trosor och 2 sovlinnen,  3 par skor, 2 tunikor, en fondation och bodylotion.
 Så även idag blev mina lustar tillfredställda. Dock är jag hyffsat pank nu om man ser till vad jag var innan. Men jag klarar mig väl som vanligt. Blir väl inga direkta utgifter nu förutom middagen till nyår och lite skumpa. Sen resten ska jag helt klart Försöka lägga undan till resan.

Nu ska jag minsann ta och städa mitt rum eftersom det verkligen behövs! Sen ska jag fortsätta njuta lite av Hardcore Superstars nya album eftersom att det är så mycket kärlek och jag mår braaa!


Hej hopp gummisnopp!


Detta var anledningen till att allt gick fel.

Måste alla vara så generösa och måstejag ha så svårt att säga nej tack? Tittade nyss på bilderna från juldagen, hela kvällen spenderades på biljard så inga spektakulära bilder direkt. Men jag mådde lite illa igen när jag såg de. Usch. Jag funderar nästan på att strunta i nyår. Helt ärligt. Om det inte dyker upp någon fest som jag verkligen vill gå på. Eftersom alla alternativ hittills är halvdana och med tanke på att nyår för det mesta är överskattat så känns de tveksamma. Middagen hemma hos Ida tänker jag dock inte missa, det är tradition och mys!

lite bilder från juldagen tänkte jag..


För fyllon är vi allihopa.

Nervis!

Okej, var ska jag egentligen börja? har inte skrivit på ett bra tag nu så jag får väl ta tag i mitt liv!

Julafton- Underbart jättemysigt och det enda dåliga var egentligen bara avsaknaden av snö. Annars trivde jag som firren i vattnet.
Jag fick väska och plånbok pirates box och Hcss nya album. Massa pengar till shopping och fullt med scrapbooking stuffs så att jag kan mysa rundor. Choklad i massor som jag redan mår illa av att kolla på. Toffsar, klämmor och fullt med nödvändiga saker som jag aldrig orkar köpa själv. Bror min fick nintendo wii och jag fick en egen kontroll så att jag också kunde vara med och leka. Me like me like!

Juldagen-Underbart roligt hela kvällen och jag mådde bäst! Ända tills bjudshotarna blev lite för många och vänner och bekanta var allt för givmilda denna afton! Så dessvärre slutade min juldag med att jag däckade utanför biljard. Men som tur är har jag två riktiga kalaspinglor vid namn Anna och Ida som räddade mig från alla dumma frågor och ringde min kära mor. Min kära mor hatar inte mig, detta fick jag klart för mig efter att ha upprepat mantrat   "Nu hatar ni mig, detta var en gång för mycket." hela bilresan hem.

Dagen efter var mindre lyckad och jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Och det blev ju inte direkt bättre av att min kära plastis gick och sa turkiskpeppar-shot i mitt öra hela dagen. Jag kunde inte få ner en endaste mumsbit på hela dagen inte förrens kvällen lyckades jag få i mig ettglas cola och en halv skål popcorn. Så  idag blev det en rejäl frulle!!

Snart ska jag och mor  åka till malmö för att genomföra min efterlängtade au-pair intervju. Jag är nervös till tusen och förstår inte hur jag ska kunna prata avslappnad engelska i en timme. men förhoppningsvis så löser det sig. Och jag hoppas även att jag ska hinna med liiite shopping.



Puss!

3:3

Torsdagens 3:3 var otroligt rolig! till och med så rolig att jag fortfarande var full klockan 8 när min mor kom och hämtade mig och så rolig att jag inte orkade dra ut igår. 
 Men ikväll blir det fest igen! Måste fira att det snart är julafton, sjukaste är att jag är helt klar med alla mina presenter. Kan interiktigt fatta det men det känns bra. Jag är stolt.

Nu ska jag minsann ta och ringa anna och se hur vi gör ikväll.


Ha det fint folk1

För jag är fri som en fågel!

Började historian tio över åtta med mig Anna och Mange i klassrummet, var tog resten av halva klassen som skulle dit vägen? Till slut kom även Jocke och Danne men fortfarande långt ifrån halva klassen. Skulle bara få veta vad han hade skrivit för omdömen om oss och jag låg på g-vg som vanligt. Så tjatade han som alltid om att jag har kapacitet för att få högre betyg men att jag är för lat. No shit! haha, men jag trivs med livet.

Nu ska jag och Anna nog sitta och mysa i skolan till elva iallafall så att vi kan få lite julagröt i magen. Mumsfilibabba!

Sen är det kyrkan som gäller klockan ett, trots allt sista julavslutningen i kyrkan ever. Lite smått sorligt faktiskt.



Men ikväll är det fieeesta! Och vi får absolut inte glömma kära Azen som fyller 20 idag, wohoo! Så nu tänker jag utnyttja henne massvis, bara för sakens skull liksom.


JulPuss! :D

Sovteknik?

Jag vill sova jag ska sova punkt.

Måste upp med tuppen imorrn för jag har fortfarande inte packat inför morgondagen, bussen går sju, jag kan inte köra för jag ska hem till Hannah sen innan 3:3. Ahh, Så somna nu med mig!

Bara det inte blir som igår för då urartar jag nog.


Religionsarbetet är iallfall klart och allt så nu blir det lov på riktigt :)


Godnatt folks!

Religionsarbete in my ass

Jävla Amishpeople, jag orkar inte läsa om er mer. Och jag orkar absolut inte reflektera och fundera över er mer. Nu får det vara slut. Nu ska jag skicka in mitt arbete och inte tänka på det mer. Jävla urkund, jag hatar urkund. Jag får alltid sådan ångest när jag ska skicka in arbeten dit. Fast jag vet om att jag inte har kopierat någon text. Men tänk om någon har Exakt samma tankar och funderingar som jag. är inte det mina då?




image36

Sömnlös i Skåne.

Kunde inte sova igårnatt heller, trodde att jag skulle kunna sova eftersom jag var uppe klockan sex men inte då. Somnade nog inte förren tre tiden inatt och detta ledde ju självklart till att jag försov mig och missade bussen. Och ingen bil hemma som jag kunde använda heller. Attans. eftersom vi bara har två lektioner idag tyckte jag att det kändes liite onödigt att ta nästa buss när jag ändå bara hade hunnit vara med på en halvtimme av lektionen eller något.
Nu får jag helt enelt sitta här och göra klart mitt religionsarbete så att mitt jullov också kan börja någongång!

Au-pair intervjun blir istället av den 27/12 klockan 17.00. Jag kände att jag kanske inte hade varit på topp dagen efter 3:3 så denna tiden passade betydligt bättre.

Nu ska jag försöka mig på att laga min ipod och om inte det gårför jag försöka hitta garantin någonstans. Och var är egentligen min svarta klänning, utan urringning, som jag tänkte ha på mig imorrn?! ahh, jag börjar få panik nu.

You're the reason I give when I break down and cry

Som ni märker är jag extremt uttråkad och det går bara inte att sova. Religionsuppriften ligger och gnager för mycket. Men jag är allt för trött för att orka ta tag i den. Så just nu fick Anna snällt bidra med en lista.

jag förväntar mig inte att någon ska läsa igenom den, men det fördriver tiden hyfsat brao.


1. Vad heter du? Petra Kristina Sofia Andersson
2. Vad skulle du vilja heta om du själv fick välja? Jag tycker faktikst om mitt namn numer.
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Kim, örk. haha
4. Vilket stjärntecken är du? Tvilling
5. Vilken årgång är du? 1989
6. Var bor du? (D)Yngsjö
7. Bott utomlands? Nej
8. Flyttat antal gånger? 2 med mor och 6 med han som en gång kallade sig pappa.
9. Vart skulle du vilja bo? Göteborg <3 eller utomlands för all del.
10. Vilken skolklass? Sp3b
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Åklagare, om sisådär femtioelva år.

Utseende:

1. Hur lång är du? 168cm
2. Hårfärg? Brunt just nu, måste ju matcha vintern.
3. Ögonfärg? Melerade
4. Mest nöjd med? Jag gillar mina ögon. 
5. Minst nöjd med? Mycket
6. Skostorlek? 38-39
7. Glasögon? Nej,
8. Har du några piercingar/tatueringar? En piercing och tre tatueringar.

Favoriter:

1. Filmer? just nu är jag sugen på komedier
2. Låtar? rock går alltid hem
3. Årstider? Summer
4. Mat/Dryck? Grillat och öl. manligt och bra. haha
5. Djur? Hund
6. Färg? Svart/rött
7. Parfym? Christian Dior- j'adore. Mummmmma.
8. TV-Program? Ugly Betty, Desperate hw
9. Ämne i skolan? Psykologi
10. Sysselsättning? Umgås, kalasa, mysa

Kläder:

1. Vad använder du just nu för jacka? Vid milt vinterväder en rutig jacka från Carlings och vid kyla svart Peak jacka.
2. Vad använder du just nu för skor? Skolan, svarta gympisar/stövlar. Fest, Mina nya kära pumps.
3. Favoritfärg på kläder? Svart
4. Favoritmaterial på kläder? Bomull
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Jag behöver nya jeans! 
6. Favoritaffärer? hmm, olika.
7. Hur mycket köper du kläder för i månaden? 200-500 beror på min ekonomi
8. Favoritmärke? inget
9. Vad har du för byxstorlek? det beror ju på vilken sorts byxor det är
10. Tröjstorlek? M

Ditt (sov) rum:

1. Stort, litet eller mitt emellan? Ganska stort.
2. Vilken färg på tapeterna? Gula, men jag håller på att ändra :)
3. Vilka färger går rummet i i övrigt? Nu går det inte i något men det ska bli grått/svart/vitt/rött.
4. Favoritmöbel i rummet och varför? Sängen, behöver jag säga mer?
5. Vad vill du ändra där inne? Vad vill jag inte ändra?
6. Vad har du där inne av följande?
a) tv? Ja
b) video/dvd? Ja
c) dator? laptop
d) stereo? Ja
e) telefon? Ja
7. Vad ser du om du tittar ut genom fönstret?  En äng och väg 118.
8. Vad gör du oftast i ditt rum? Sover, kollar på film.
9. Vem förutom du brukar sova i din säng? Den som vill.
10. Favoritpryl i rummet? Ps!

Blandat:

1. Vad heter din morfar? Jan
2. Vad har du i din..
a) jackficka just nu? tändare
b) skolväska just nu? allt som inte borde ligga däri.
c) handväska eller liknande? försvarets och pengapung innehåller den nog bara förtillfället. resten ligger i skolväskan. 
3. Vad är du beroende av? Försvarets hudsalva och sällskap. 
4. Vilket land kommer du ifrån? Sverige
5. Vilken sorts lypsyl använder du? Försvarets, väldans poppis idag.
6. Vad tror du på? Vänskap
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Kristendomen
8. Vad köpte du senast? kaffe?
9. Har du några husdjur? Hund+katt
10. Vad bor du i? Villa

Grejer:

1. Plånbok? Mörkblå och stor
2. Smycken? Alltid "det" halsbandet. Alltid mina ringar. ibland klocka
3. Solglasögon? Svartaoch stora
4. Underkläder? Underkläder? haha! bh, hotpants
5. Nagellack? hrmm, mina naglar ja..

I keep a journal of memories

JAG ÄR:
blyg; Det har väl hänt någon gång
smart; När jag orkar
långsam; njae, syftar på?
stressad; För det mesta
tålmodig; Oftast inte
djup; När jag känner mig filosofisk och på fyllan
öppen; Alltid
ärlig; Oftast
positiv; Ohja 
rolig; Ofrivilligt
ansvarsfull; Tvek på den, endast i nödsituationer isåfall

JAG HAR:
svikit en kompis;
Kanske
förlorat en bästa vän; Flera
sagt att jag älskar en kompis; Jo, men oftast på fyllan. Borde säga det oftare
sovit med en killkompis; Japp
sovit med en tjejkompis; Jaoo
pussat en av samma kön; Haha, det har väl hänt ^^
slagit en kompis; Ja
en kompis som vet allt; Min hund?
berättat hemligheter; Vissa

JAG HAR:
blivit sårad; mmm.
haft stadigt förhållande; Ja
krossat någons hjärta; Ja
gett någon ditt hjärta; Ångrar det bittert
"playat"; Jo, en sådan tid har ju funnits
sagt att jag älskar någon och menat det; Yes
sagt att jag älskar någon, och ljugit; Tyvärr det med, ja


FAVORIT:
låt just nu; Angel-Aerosmith
pryl just nu; Alltid ipodis
film just nu; Ciderhusreglerna
bok just nu; New York Triologin av Paul Auster
lärare i skolan; Psykologi-Peter Wallmark är alltid bäst.
plats; förstaplats


JAG HAR:
sytt; Nej, men tejpat
opererat mig; Ja
cyklat omkull; Massor med gånger, jag är en klant
sjungit i duschen; Haha, Alltid!
hoppat bungyjump; Nej, men jag villvillvill!
fobi för något; Spindlar, framtiden.  
varit på begravning; Jo
sagt att jag hatar någon; Det har väl hänt...


LIVET:
rött eller blått; Rött
skriva eller tala; Tala/Skriva
vatten eller cola; Vatten
nagelbitare; Ja
mobil eller mp3; Mp3
snygg eller charmig; Charmig, hoppas jag
lösgodis eller choklad; Choklad
frukt eller grönsak; Frukt
film eller serie; Film
festa eller softa; Festa/Softa
sommar eller vinter; Sommar!!
fredag eller lördag; Fredag är alltid göddigt.
ljus eller lampa; Huh?
kärlek eller vänskap; Vänskap, jag är trött på kärlek.
bio eller hemmakväll; Bio <3

Listan Snodd av scaredtodeath

Lucy Lou Who och alla andra Whoarna och plus lite Grinch.

3:3 biljetten inhandlades idag och efter många om och men så har även klädslen bestämts!
Jag och Alec kom fram till att Linus faktiskt är ganska hårig, och om han blir grön så hade han nog kunnat likna Grinchen lite. Sen kom vi även fram till att vi tyckte Lucy Lou Who har fräsiga frisyrer i filmen och vi har ju hår.

Så Grinchen it is!

Jag och Aleskandra åkte till Eko(hallen, hrrrmhrrm) idag för att inhandla en tomtecape. Tyvärr hittade vi ingen men kreativa som vi är så lyckades vi skapa vars en med en gnutta fantasi och en sax. Kanske inte världens snyggaste men som sagt -"Precis som om någon märker det när alla är fulla."  Så vi struntade helt enkelt i det och lekte med häftapparat, nåloch tråd och jag vet inte vad!

Sen blir det ju lite firande av Azen denna dag också, så självklart var vi tvunga att handla lite presenter! jag tror att vi urartade ganska mycket och jag vet inte om hon kommer gilla våra presenter. men kul var det!


Nu ska jag nog läsa lite religion så att jag vet vad jag ska skriva i mitt arbete imorrn.




Jungfru Maria fuktigt o våt skrek till Josef:
 -"Nu är jag kåt!"
 Ut i ladan sprang de o hade kul, detta är anledningen till att vi firar jul.


Snart ger jag upp.

Oj vad jag klagar och oj vad jag känner mig klen. Men det bjuder jag på. Jag är på klaghumör idag. Jag är arg, jag orkar inte plugga. Men tyvärr vet jag att jag måste.


See you on the flipside.


Skolan suger ut livsglädjen.

jag har egentligen inte tid att skriva blogg, jag borde ta tag i mina arbeten. fan! varför måste skolan packa på en allting i slutet, ser jag ut som någon jävla superkvinna eller?! Låt mig va, jag är trött. Ska inte slutet på terminen vara lite chill? det är iallafall så jag minns det.
Det enda jag vill göra nu är att klura mer på min, alec och linus perfa utklädnad till 3:3 på torsdag, vi kommer att bli grymma som fan. eller det hoppas jag iallafall.

Nej, nu ska jag ta(dra) mig i kragen och börja studera lite granne. Usch, fy, suck, pust och stön.



Nyår?! Nyår?! Nyår?!
 -För tusan! ge mig något skoj att göra på nyår. jag vill ha massa roligt folk, jag vill ha nytt folk, jag vill ha fest, jag vill ha spex!!

Jag är ständigt hatad av teknikens under.

  • Dumma datorer som förstör hela vår julsida.

  • Dumma ipod som bara lägger av helt utan anledning. Och var finns min garanti?! 

  • Dumma mobil som säkerligen har raderat alla mina sms helt själv.

  • Dumma dvd som inte vill fungera i mitt rum.


Dumma dumma dumma!


Nu ska jag lägga mig ner på golvet och spela död. undrar om min lärare märker något.


Idag är jag ganska duktig, trots lussevakan.

Iallafall lyckades jag ta mig från anna till skolan tio över åtta imorse för att avnjuta ett falsksjungande luciatåg med en extremt bakisHannah som lucia. Ett tag där trodde jag att hon sulle spy eller svimma, men tyvärr så blev det ett ganska smärtfritt luciatåg även detta året.
Sen var till att hälsa på hassel på historian och tala om att man var vaken sen blev det sömn. Religionen blev mest sömn och julkalender och överskattat skoljulbord. Så nu sitter jag här igen på min 3-timmars webdesign lektion och jag känner att ögonen känns väldigt tunga.
Mest mått dåligt hela dagen och druckit minst femtio liter vatten och nu är jag så kissignödig, men eftersom vi är i datasalen så är det långt till alla toaletter och jag orkar inte gå! Albin kom med det smarta förslaget att jag kunde kissa på mig, -Vi har ju ändå så lång lektion att det hinner torka. HAHA. tror nog att jag skippar det.

Hursomhaver så var det en otroligt lyckad lussevaka! Kvällen var såklart inte felfri, inte tillräckligt mång galjar och allt för många shots. Men jag överlevde. Fast mina fötter hatar mig idag, usch.

Nej, nu får jag minsann ta och göra lite nytta och försöka firra vår julsida. Som ska vara klar efter jul, lyckat! :)


Godnatt!

Sluta stressa folks!

Sitter och myser med massa Filippa Bark klipp. Hon kan verkligen göra en dålig dag bättre! eller iallafall en halvdålig.
Intervjun med Pierre Månsson gick iallafall hyfsat bra, vi fick svar på de frågor som vi ville ha svar på och samhällsrapporten kan nog bli ganska lyckad. Tyvärr så är folk på stan inte lika duktiga. Alla som blev tillfrågade var antingen stressade till tusen eller så ville de inte ställa upp. Vad är det med dagens samhälle egentligen? Vad kan det vara som är så viktigt att man inte kan undvara 5 minuter av sin tid?!
När jag och Anna stod där och försökte haffa folk i kylan så kom jag fram till en sak, Jag ska alltid ställa upp på intervjuer/enkäter. Hur stressad jag än är så kan jag faktiskt undvara 5 minuter av min dyrbara tid, det går jag lovar.

Imorrn ska jag iallafall inte köra bil, för nu har jag tankat för mina sista slantar så jag får hoppas att jag lyckas skrapa ihop till min lussevakabiljett på något sätt. Ingen som känner att sponsra? nahe, trodde väl det.
Men jag har tur! Hannah är en vänlig själ och kör från Rinkaby till Yngsjö för att hämta stackars mig (och lite Hessan i Åhus). Gött kött skulle jag vilja påstå!


Fast nu blir det kaffe och jag ska låta er njuta av lite härligheter av Barkan! :)

http://www.youtube.com/watch?v=Wfp2mowqZGc

Jag kommer att bli sönderköttad, helvete-

Snart köra till skolan, men jag kommer att bli mördad. Har ej lämnat in engelska boken och den ska vi ha test på nu. Kommer bara hinna sitta där en halvtimme sen måste vi bege oss till kvarnen för intervju. Så jag får väl hoppas att det räcker om jag gör det på onsdag. Alla kan ju omöjligt ha muntlig oral analys på boken sammadag. nej det blir nog uppdelat..

Nu föna håret!

Slutsnackat!

Blir intervju klockan 15.00 idag trots allt. Och det betyder att jag kommer bara kunna gå på halva engelskan idag, vilken även är min enda måndags lektion.  Och det leder till att jag säkerligen inte komma hinna att översätta boken klart. Och den där boken är enda anlednningen till varför jag är uppe såhär dags, för att köra till skolan och kopiera 50 första sidorna och sen lämna in de. Eftersom jag så duktigt glömde det förra veckan. Fast om vi nu ska ha intervjun kanske jag slipper köra till skolan nu. hmm, då kommer jag ju inte hinna göra redovisningen förren på onsdag. Smart jens! 

Men onsdag kan nog bli kuuuul! Bara lite ångest över vart jag ska ut, köpa förköp eller inte är ju frågan. Köpte (eller snarare fick) en jättefin kläninning i lördags och ett riktigt snyggt guldigt tublinne. Känns ganska bra att jag har 3 oanvända klänningar nu till julens fester. Måste bara införskaffa något till nyår också. Hoppas att nyår fixar sig så som jag vill :)


Jag har jätteont i mitt finger förresten. Jag har pillat av nageln för långt ner så hela fingret dunkar. ajajaj!


Pepparkaksbak!

Och även lite lussebullar står på scemat idag. Köpte massa roliga dekorationer till peppisarna så att det inte bara blir kristyr som vanligt. kan bli kul! Antagligen utgång imorrn om allting blir som det ska.



Idolfinal ikväll förtusan! Amanda Amanda Amanda!

                                                                                                         image34

Projektarbetsslut på bakisdag.

Nu är äntligen projektarbetet klart, yey! Hade vårt sista tillfälle med barnen idag och det blev mycket snusksnack från deras sida och en och annan pinsam situation. Vi kom fram till att det kanske inte var den bästa lösningen att slå ihop killarna och tjejerna som vi hade trott. Men som vanligt så gick den ena klassen mycket bättre än den andra.
 Eftersom alla fyra ,det vill säga. Jag, Frida, Mange och Gustav var hyfsat bakfulla och enormt sletna så blev det fika! Och då snackar vi fika! Övertrötta som vi var så urartade vi när vi kom in på kvantum, vi stoppade ner det mesta i korgarna och tillslut så blev det nog ganska bra.
Egentliga anledningen till att vi inte orkade så mycket var för att vi, eller iallafall jag, hade en riktigt toppenkväll igår! Alla och då menar jag verkligen alla mysare var på Banken och det var roligaste kvällen på länge. Det kändes som om halva stället var fyllt med Österängare och jag trivdes till tusen, jag kände mig som hemma.

Men nu ska jag nog ta och läsa lite i min svedish bok och lite i min englisccchh bok också.

Lördag?     -Maybe baby ;)



Tack och hej, Leverpastej


Nu kokar det!

Jag blir så fruktansvärt arg! Jag orkar inte med mer skola, engelskan tar kål på mig.
Kunde inte bara tanten pratat så att man förstod vad vi egentligen sysslar med?!   Läser ett tag till sen får det vara nog! Jag kan ju försöka intala mig själv att jag ska gå upptidigt imorrn innan jag kör till skolan och läsa resten. Men jag vet ju själv att jag aldrig kommer att göra det. Självdisiplin, Självdisiplin.



Jag orkar inte mer, vill inte vara kvar.

En påpekning.

Ikväll är det min snart min tv-kväll! och om någon ringer och stör denna tisdag också så blir det stryk!

(pauserna är ett undantag) haha.





Först Uggly Betty Följt Av Desperate Housewives
    

                     






Lussevaka, Juldagen, Nyår. Jag blir ruinerad.

Mycket att se fram emot nu! Trots att jag inte vet vart jag ska ta vägen hälften av gångerna, och så blir man fattig. Vad händer på Nyår egentligen? Någon mer än jag som tycker att nyår är riktigt överskattat? Man bygger upp så höga förväntningar inför varje nyår och allt som oftast krossas dessa.
 I år vill jag fira det nya året på hejdundrandes fest med mina nära och kära, en fest som såklart kommer att vara årets höjdpunkt! Men  antagligen så kommer det inte bli så detta året heller, jag gör nog bäst i att föreställa mig nyår hemma. Jag hoppas att jag får sitta själv och pimpla champange på min balkong på nyår. Någonting måste iallafall lyckas överträffa de förväntningarna, hoppas.

Men först och främst är det ju lussevaka! Kan bli fest kan bli pest. Hoppas iallafall att det slutar lyckligare än förra året. Utklädning kommer det nog bli på hög nivå! som ett hån mot studentkomiteérna (Dock inte Österäng) som vägrar ha 3:3 denna dag.
Just det, 3:3 äger ju rum på avslutningen. En fest till att se fram emot. är iochförsig lite velig om jag ska gå eller inte. "Movienight" låter inte så himla lockande.


Nu måste jag nog återgå till min Engelska-Streams of literatur bok så att jag klarar av att snacka om Edgar Allan Poe och massa andra fjantar.

Just det, jag köpte jättefina skor idag! 3 par, och ett par nya pumps eftersom min hund så snällt tuggade sönder de andra.

Balklänningar till tusen!

Eftersom frida så gärna ville se hur jag hade luskat och listat med balklänningar + tärnklänningar så tänkte jag lägga ut lite förslag här som han kan titta på. Dock så gillar jag ingen kläning helt. Utan jag gillar lite grann på varje..


Som den här är jag fullkomligt kär i, fast jag vet ju att det inte passar på balen. Men jag vill ha den ändå!!




Och denna är grymt fin däruppe fast kjolen blir en aning "too much". typ, -Men hej, jag vill leka prinsessa för en dag!



Samma sak här, överdelen är wunderbar. Men kjolen blir för mycket.. fast rätt fin ändå. men ändå för mycket.




Och denna är fin förutom kanten där uppe och den konstiga glipan där nere..




Och nu till bröllopet.. Tärnkläningen har jag faktiskt haft otroligt många förslag på hur den ska se ut. Och det är ju typiskt efter som bröllopet inte är förren i augusti men balen redan i juni.. hmm. Men såhär ser mina tankegångar ut när det gäller denna klänningen iallafall.



Själva grejen är att jag gillar bara det här uppe på denna, kjolen var extremful så jag kapade lite.




Och den här är jag riktigt riktigt kär i, kommer dock inte bli i rosa. På mors order så ska den vara blå! :) och absolut inte babyblå, det är vidrigt!



Och denna är också helt gudomlig söt!


men tänk nu på att färgerna inte stämmer någonstans, tärnklänningen ska vara blå och på balen vit jag inte riktigt än.

Men hjälp mig med lite förslag för sjuttsingen :D

Put the time on pause

Jag vet att jag ligger omänskligt långt fram i min planering nu. Men fikan på nostalgia med Anna fick mig på andra tankar. Snart tar vi studenten och alla vänner kommer att försvinna åt olika håll. Och jag känner bara att det finns så mycket som jag vill göra innan studenten och framför allt innan usa.

Så, vilka följer med oss utomlands i augusti? :) haha,. Känns som om man behöver en hejdundrande resa för att på något sätt säga hejdå till alla. Usch, nu blev det sorgligt igen. Jag är alldeles för känslosam för sånt här idag..



Ps! Jag har fått min första referens skriven och klar nu! wohoo, bara 2 kvar :)


Love me like you love the sun

Jag har kysst någon?
[x] 01. on the cheek.
[x] 02. on the lips.
[x] 03. on their hands or fingers.
[x] 04. in my room.
[x] 05. in their room.
[x] 06. of the same sex.
[x] 07. of the opposite sex.
[x] 09. younger than me.
[x] 10. older than me.
[x] 11. with jet black hair.
[x] 12. with curly hair.
[x] 13. with blonde hair & green eyes.
[ ] 14. with flamming red hair.
[x] 15. with straight hair.
[x] 16. smaller/shorter than me.
[x] 17. bigger/taller than me.
[x] 18. with a lip ring.
[x] 19. who I had just met.
[ ] 20. who was homosexual.
[x] 21. who I didn't really want to kiss.
[x] 22. on a holiday.
[ ] 23. who was going out with someone close to me.
[ ] 24. who was my good friend's brother or sister.
[ ] 25. who had been/is in jail.
[ ] 26. in a graveyard.  -Nää! men någn måtta får det väl vara.
[x] 27. at a show/concert
[x] 28. at the beach.
[x] 29. in a pool, jacuzzi, or some type of water.
[ ] 30. who was legally too young/old for me to have sex with.
[x] 31. with dyed hair.
[x] 32. with a shaved head.
[x] 33. who was/is my good friend.
[x] 34. who was/is in a band.
[x] 35. who has tattoos.
[ ] 36. who is of a completely different race than me.
[x] 37. in the rain.
[ ] 38. in another continent besides where I was born.
[x] 39. with an accent.
[ ] 40. with an std.  _jag säger nej för att jag inte vet vad det är, känns bäst så.
[x] 41. on a boat.
[x] 42. in a car/taxi/bus.
[ ] 43. on a plane.
[ ] 44. at the circus/carnival.
[ ] 45. with a missing body part.
[x] 46. in the movies

Au-pair!

Nu är snart hela ansökan ifylld! Bara de lite jobigare fälten kvar när man måste skriva jätte mycket. Känns faktiskt lite sjukt att man börja fylla i allt detta när det är tio månader till planerad resa. Men som de sa så gäller det att vara bra förberedd och det är ju bra att prata med familjen ganska mycket innan.

Om du skulle beskriva mig med fyra ord vad skulle du skriva då? Det var en fråga och jag är stuck. Hjälp kanske?

Nu så ska jag börja fila på mitt brev till familjen, .

Tack care!

Jag är massa stolt!

Jag tror nog att min hund börjar bli gammal och vis, han har iallafall kommit ifrån sitt unga och stimmiga liv verkar det som. För igår när vi var ute och gick så hade jag inte kopplet på honom, och för en månad sen så hade detta varit en omöjlighet. Doggis har alltid velat gå de vägar som han väljer och aldrig lyssnat på lydnad. Men nu hände det minsann! Han gick brevid mig som om det var den naturligaste saken i världen.
Jag förstår att det kanske inte är så kul att läsa om vad min hund gör, men jag är så chockerad bara :)

Nu sitter jag och Sofia och fyller i våra profiler till au-pair sidan och snackar samtidigt på msn för att hjälpa varandra. Måste boka möte med hon intervjuaren också!
Känns som om jag måste prata om detta med någon som verkligen har gjort detta innan.

men nu ska jag fortsätta att fylla i och kryssa.


Adjök!


mys hela kvällen

idag sitter jag hemma hos hessan och har det najs. vi åter ostbågar och hämtar fulla människor i vä. vi har också fått en massa läskiga sms som kommer från kåta människor som är kära i mig! för överigt är det frida som skriver men de spelar ju ingen roll.
hoppas vår översexuella vän hittar någon att ta ut sina lustar på annars kommer petra få en jobbig natt(tolka det som ni vill)
nu blir det mer ostbågar för de gillar jag!
jag vill knulla med petra/ stoffe

Jag är helt såld.

Jag har blivit en riktig idol sucker, och detta beror enbart på en människa. Amanda. Finns det någon coolare och mer självklar artist?
När hon sjöng Halleluja igår så gick det verkligen inte att hålla tillbaka tårarna. Och ja jag erkänner att jag grät, fast det kanske inte är något jag skulle gjort i vanliga fall.
Jag säger bara underbart!

Men nu ska jag titta över min au-pair ansökan lite grann. Känns bra att kömma igång meddet lite iallafall :)


Adjök!


RSS 2.0