Not complaining.

Nej för att det gör jag minsann och dar inte!
Jag erkänner att jag hade en liten svacka ett tag men nu är jag tillbaka med full styrka. Och livet går bara min väg och allt är så himskans bra.
Visst har jag ett litet (stort) problem, men det är lyxproblem så jag klagar inte.

Igår var verkligen en toppenkväll, så fint.

Idag är det fredag och det betyder helg! En helg fylld med spännande grejer.


Och jag är verkligen jätteledsen att jag inte kan berätta mer än såhär varför jag är så lycklig. Men vissa saker måste sägas personligt. Det går faktiskt inte bara att skriva om vissa saker här så att ni läser det innan jag hunnit berätta.



Såhär ser jag ut när jag är väldigtväldigt lycklig.

Förlåt.

Det är ganska mycket som pågår nu och jag har inte riktigt tid at uppdatera. Även om jag har tid så vill jag inte av risk för att försäga mig om något. Nu undrar ni säkert vad som pågår men det får ni minsann inte veta. Hemligheter är bra för själen har jag hört.


Såg shutter Island med min Grete igår.
säger bara en sak SE DEN!



happyface

Idag är en väldigt lycklig dag kan jag tala om för er. För vet ni vad som händer imorron?! Wanjababy kommer hit!
Jag är så lycklig att jag snart spricker, för jag har ju saknat henne så mycket. Bara att hon nu faktiskt bor i samma land som mig och att jag kan ringa henne utan att bestämma exakt tidpunkt innan är underbart.
 Allting är bara så fint i mitt liv just nu. Mamma och Börje kommer hit i maj och då ska vi till vegas och sen på en långtur till Grand Canyon. Sen blir det även lite Pikes Peak, Garden of the Gods och lite andra finurliga ställen här i CO.
Och en annan trip som snart ska bokas är Vegas-trip nummer två i maj. Fast denna gången kommer jag åka dit på min födelsedag med fina vänner och fira att jag äntligen är vuxen i detta land. Finally!


Jag förstår inte varför jag inte kan skriva längre. Lusten finns där men förmågan har nog gått och gömt sig.
Men vad gör väl det, ni älskar mig trots att jag skriver som en efterbliven åsna.




JAG ÄR SÅ GLAAAAAAAAAAD!

                               
                                                                   LOVE YOU!

sådärja

Nu har blogg.se varit jobbigt igen, det har med andra ord inte gått att logga in på hela dagen.
Iallafall inte för mig.

Och idag var en sådan dag när jag hade massor med tankar och funderingar på gång. Varför är det jämnt strul när jag faktiskt har tänk skriva något vettigt?

Jag antar att världen inte är redo för mig och min filosofi. Det är det enda rimliga svaret jag kan komma på.

Nu ska jag fortsätta med att spela tetris på tetrisfriends.com, för jag ska bestämt inte göra något alls denna veckan. Jag måste spara pengar, sen så snöar det massvis också. Ännu en bra anledning att hålla sig inomhus.

shop 'til u drop.

Idag ska jag gå efter principen att om du inte har något vettigt att säga kan du lika gärna hålla käften.

Egentligen har det varit en väldans händelserik helg, men jag tar det någon annan gång (läs: Aldrig).

Istället tänkte jag visa er några av mina inköp idag.



Världens finaste jacka som jag suktat efter ett bra tag.

 
Armbaaaand              o  Halsbaaaand

 
Dessa två godingar köpte jag visserligen för några veckor sen. Men ändå, ni har ju inte sett de :)


Sen lite smått och gott från VS




Notis

Okej, alla tjatar om att de hatar det nya utseendet på facebook.
Vilken ny design?

Min facebook ser ut precis som den har gjort sen de ändrade den för några månader sen..

Hmm,

Dear John

Sådär ja då var jag hemma igen, har blivit lite dåligt med uppdateringen på sistone men har varit busy ni vet.
Bestämde mig för en lugn fredag, det har varit en hektisk vecka minsann. Så jag, Grete, Alex och Malin åt sushi och kollade bio. Bion för kvällen var Dear John.
Jag skojar inte när jag säger att det var vi på bion med alla high school tjejer i hela Boulder, true story. Filmen var tydligen regisserad av Lasse Hallström, något jag inte visste från början. Men ganska kul med "smygreklamen" för sverige som kom med, svensk flagga vadådå. Jag och Malin blev väldans stolta kan jag tala om.
 Filmen i sig var väl helt okej, eller den var bra men jag kände mig lite udda. Alla satt och snyftade och hade sig utom jag.. Jag blev lite tårögd vid en punk i filmen men det var det enda. Jag är inte känslokall, lovar! haha

Gud, jag känner att jag är allt för trött för att skriva här egentligen. Så om detta inlägg blir lika svamligt som mina senaste. Stå ut med mig, jag är inte en hemsk människa.

Nu ska jag ta och somna till lite Sabrina tonårshäxan, perfekt natt-tv!



Skrattfnatt

"When in Rome" borde verkligen ses!
Jag har inte skrattat såhär på bio sen "The Hangover", så se den.
Visst var det en sådandär romantisk komedi där man redan från början vet att tjejen får killen i slutet. Men med mycket mer komedi än i vanliga fall.

En annan bra film där killen inte får tjejen i slutet är "(500) days of summer", den är mysig tycker jag. Fast lite deppig sådär.

Film jag ser fram emot nu är "shutter island" och "Alice in wonderland". Tim Burton och Johnny Depp tillsammans kan aldrig gå snett-

Detta var återigen ett meningslöst inlägg. Ofta ni bryr er om vad jag egentligen tycker om filmer?

Nu ska jag sova.
Godnatt gott folk.

When In Rome

Då var ytterligare en jobbdag avklarad. Imorgon blir det till att gå upp tidigt för då börjar jag redan sju, funderar på att åka till gymmet medans Charlotte är i skolan. Men gym är ju så tråkigt, kanske blir till att ut och gå istället.

Ikväll ska jag iallafall till Cherry Creek och kolla på "When In Rome" Med Grete. Jag är verkligen så glad att hon följde med oss till Aspen i lördags. För jag har lärt känna henne så mycket bättre och sett en helt annan sida av henne än vad jag gjorde innan. Vi är så fruktansvärt lika i våra personligheter, vi har båda två varit med om samma hemskheter i våra liv. Det är obehagligt. Tankar som jag inte har delat med en levande själ berättade jag för henne i lördagsnatt. Det kan bero på tequila flaskan vi satt och delade på men även för att jag känner att jag kn vara mig själv med henne.
Det känns bra


Världens sötaste Grete (estland) aka Günter. HAHA


levande död

Fattar inte varför jag är så trött hela tiden. Nu har jag iallafall tillfälligt kommit ur min sömnsvacka, 3 timmars sömn per natt i två veckors tid är inget att rekomendera.
Hursomhelst så har jag somnat hyfsat tidigt de senaste dagarna, aldrig efter 12. Men ändå sover jag till halv elva om dagarna och känner mig helt utbränd.
 Det enda jag ber om är en endaste natt med normal nattsömn.

Nu börjar jag jobba om tio min. Hoppas att det blir en kort dag, känner för att gå ut och gå efter jobbet. Helt underbart fint väder ute.


Snart kommer mamma och börje hit, jippie! :)

Jorden runt resa.

Jag funderar helt seriöst på att göra e jorden-runt resa nästa vår. Jag har kollat runt lite och har hittat förvånansvärt överkommliga priser.
 Det hela hänger ju givetvis på om jag kan få jobb när jag kommer hem i augusti eller inte.

Någon som har gjort en jorden-runt resa och kan komma med lite tips?
Verkar inte som om det fungerar att kommentera just nu, så maila mig på [email protected] om du har några tips.

Mina tankegångar so far är att jag vill åka till asien, australien, sydafrika och usa..

WOHOOO!

Blogg.se har varit värdelöst mest hela dagen.
Jag hade jätte många bra saker och skriva men jag glömde allt.

Helgen var iallafall toppen i snoppen. Massa äventyr och riktigt coolt att uppleva X-games och självklart Aspen igen. Mer utförlig historia och bilder kommer vid ett senare tillfälle.

Just nu är jag mest bara jättejättejättejätte glad!
Mamma och Börje kommer hit i maj, jag längtar reda ihjäl mig. Och det är inte bara enbart för att de kan ta hem i princip alla mina kläder hem så att jag slipper betala massa avgifter. Utan för att jag saknar de så in i bomben.

Denna erfarenhet har varit så otroligt bra för mig, det är framför allt skönt att slippa bråka. Jag och mamma har inte bråkat med varandra på ett helt år. (Blev lite småtjaffs när jag var hemma i sverige men det räknar jag inte) Och det är så otroligt skönt, för jag gillar inte att bråka. Men på något sätt lyckas jag och mamma alltid bli oense, båda två har väl lika starka viljor antar jag.

Nej men nu ska jag upp och kolla lite Desperate Housewives eftersom jag faktiskt "jobbar" ikväll.

Tjongtjong!

RSS 2.0