pust.

En liten orossten lyftes från mitt hjärta och gud vad bra det känns.

Jag har varit i usa i över 8 månader nu. Hur sjukt är inte det?

Saknar er därhemma lite smått, speciellt eftersom jag nyss pratade med mamma. Blir alltid lite extra jobbigt då. Och så fick jag brev av min käraste mormor häromdagen. Mormor; jag vet att du läser detta och förlåt för att jag är så himlans dålig på att svara på dina brev. Men jag hörde att mamma hade skvallrat om att ett hemlisbrev kommer på posten snart. Ska bara ta mig tid att skriva det också..


Är grymt trött efter en dag fylld med förkylning och trams. Men snart kommer Helena att bo hos mig, det gör mig väldans lycklig. För Helena är en av de bästa  jag vet faktiskt.

Detta kan nog vara det sämsta inlägget jag har skrivit i denna här bloghistorien. Jag skyller på förkylning och trötthet. Sen tog jag någon förkylningstablett innan som kändes väldigt stark, kanske den som gör huvudet suddigt.

Ha tålamod med mig kära vänner!


snor

Är helt fruktansvärt förkyld, feber och snorig.
Trots dettaska jag snart köra iväg och hämta Charlotte på skolan. Usch jag kommer inte att må bra.
Men det är faktiskt tisdag. Och på tisdagar är jag kär i den finaste pojken i usa.

Det är de små skillnaderna som gör det.

Helgen har passerat i en faslig fart och det enda den efterlämnade var suddiga minnen och en förkylning.
Men lika glad för det är jag kan jag tala om.

Fredagen blev det lite vindrickande hemma hos Helena. Vi grät och skrattade om vartannat, som ni kanske vet åker Tess och Helena hem till Svearike nästa onsdag. Grymt sorligt.
Hursomhaver blev det en otroligt lyckad kväll som inte slutade förrän vi vid halvsex på morgonen kände att det kanske var dags att ge upp. 
 På lördagen vaknade jag av att jag sov i en bastu (egentligen var det Helenas rum men det kändes som en bastu..) lite skillnad när man är van vid att sova i minusgrader nere i en källare. Detta med AC är bra har jag hört. Lite sömn och en väldans huvudvärk gjorde inte direkt saken bättre. Så lite slötittande på film behövdes vrkligen. 
 Efter det blev till till att köra hem till Emma och göra oss vackra, höhö. En liten överraskningsfest för Helena och Tess var planerad och att hålla tyst var inte det lättaste, det vet ni som känner mig..
Vi åkte in till Downtown där Tess gick på någon snowboardfilm med Johan och jag, Helena, Emma och Jessica åt lite middag. Sen mötte vi upp Jess och begav oss vidare.
Tyvärr blev överraskningen ingen överraskning för för Helena eftersom Emma så duktigt försa sig. Men Tess blev minsann lite överraskad fast hon hade förstått att någonting var på gång.
 En helt fruktansvärt lyckad kväll fylld med skratt, kegstands, shootguns och väldans massa djupa diskutioner om skillnaderna mellan våra respektive land. Kvällen slutade klockan 7 på morgonen så resten av söndagen blev mest lat. Väldigt lat.
Jag lånade 2 filmer från Red Box, 17 again och Ghosts of girlfriends past. Jag blev kär i båda två, och för första gången någonsin förstår jag hysterin över ac Efron. Gud vad han är snygg.


Ikväll hade jag kör och det gick väl sisådär med min förkylning. Men jag klagar inte, jag är mest fruktansvärt glad att jag slipper sjunga solo. Yes, min vilja väger mest.

Nu ska jag kolla på The Haunting in Connecticut. Jag kommer nog dö. Som tur är hyrde jag en komedi också, bara som att ha som lite reservplans om jag blir allt för rädd efter slutet på skräckisen.
Kanske inte det bästa att kolla på en kväll när man är ensam i en mörk källare.
Men jag är inte den som är den som ni kanske vet.



HÄR SKULLE VARA EN BILD MEN MIN KAMERASLADD ÄR LITEGRANNE BORTA. BE PATIENT!

fredag

Idag är Charlotte ledig från skolan och vi hade massvis med planer. Tyvärr sket sig allt.
Först och främst vaknar jag 5 minuter efter jag skulle börjajobba, hade satt alarmet helt tokigt. 6 minuter efter jag börjat jobba var jag på jobbet, höhö. Det är fördelen med att bo på jobbet.
 Iallafall så fick jag veta att Charlotte var lite sjuk, dumt. Så nu blir det att stanna hemma och kolla film hela dagen typ. Men det funkar väl det också antar jag.


Nu ska vi ha "bio" nere i källaren.


Puss


Gud vad alkohol kan göra oss snygga.

Hessan.

Har precis haft lite skype-kontakt med min älskade Hessan. Det är inte klokt hur bra det där skype är!
Vi kom fram till några intressanta slutsatser också.
I N.Z (där Hessan befinne sig) var klockan 6 en torsdagkväll.
I Denver (där moi befinne mig) var klockan 11 en onsdagskväll.
I Sverige (där vi brukade bo) var klockan 7 en torsdagskväll.

Det är intressant det dära.



Förresten har jag lite hemlisar på G igen! Avslöjandet kommer kanske om några veckor eller så.




Jag och min kära Hessan för ett väldans bra tag sen!
Sjukt att vi inte har träffats på 8 månader, och antagligen blir det 2 år om inte mer.

Jag dör!

,

Ibland börjar man undra vilka ens riktiga vänner egentligen är.

 

 

 

Hemlängtan dag har jag också.


Vinter?

Okej, i morse när jag körde Charlotte till skolan skrev jag ju att det var kallt som attsingen. Att gå från 30 grader till 5 är inte nådigt. Det småduggade lite och jag tänkte inte mer på det.
 Kom hem och hade huvudvärk så jag la mig ner och vilade lite. Vid elva tiden beger jag mig upp till övervåningen för att hämta C på skolan igen.
Och vad får jag se? Snö!! Ofta det snöar i september känner jag. Lyckligtvis är allt borta nu men fortfarande kyligt.
 Typiskt, jag som var så van vid värmen nu. Vart tog hösten vägen? Sen när blev det sommar-vinter istället för sommar-höst? Jag är förvirrad, i sådana här lägen saknar jag Sverige. Där kan man iallafall räkna med höstrusket!

Kören ikväll gick förövrigt jättebra, förutom att jag hae på mig allt för tajta jeans och satt och vred mig i stolen mest hela tiden..
De tycker fortfarande att jag ska sjunga ett solo. Det tycker inte jag. Tanter och gubbar, låt mig vara!

Fyattsingen!

Att gå från 30 grader varmt och solsken till 5 grader med grå himmel och duggregn är fan inte ok.

Jag var inte förberedd för detta vädret. Som tur är har jag köpt lite söta höstkläder. Mhm :)


Nu ska jag återgå till sömnen lite innan det är dags att hämta Charlotte. Har fått en sådan hemsk huvudvärk.


Ikväll är det kör, wohooooo!

kräk

Hej, jag mår inte bra.
Jag tål inte alkohol längre och det suger.

Nu ska jag gå och kräkas igen. Hejdå.

Idioti

Jag tycker att det är väldans dumt att Boys Like Girls spelar här när inte jag är hemma.
Det hade varit kul att uppleva lite gamla minnen. HAHA- men ja, vissa fattar :P


Hursomhaver ska jag köra hemifrån om lite mer än en timme och jag är redan färdig? Hur sjukt är inte det?
Ikväll blir det iallafall en lgn kväll, ska träffa boulder-brudarna från förra helgen. Äta lite mat och kolla lite bio.
Sen imorrn blir det antagligen utgång med Jess, Danny, Brittney och lite så. Danny åker ju till Nya Zeeland på tisdag, lite sorligt. Men har man tur så kanske han träffar på Hessan och Cissi och det hade ju varit fräckt.

Nej men nu orkar jag inte mer. Ska nog snart köra iväg, tanka bilen och lite så. Tar tid! Och så fastnar jag säkerligen i trafiken som alltid, wohoo.


Puss och pill!


Städtanta.

Idag har jag inte gjort några planer alls. Mest för att jag skulle städa rummet.
Det låter kanske jättekul för vissa, inte lika roligt för mig. Jag har allt för många kläder! Kläder ligger över hela golvet så att man inte ens ser den typiska amerikanska heltäckningsmattan längre..
 Trots detta har jag aldrig något att ha på mig. VAFAN!
Och jag måste verligen städa rummet idag, städerskorna kommer imorrn och jag hatar när de inte dammsuger och dammar ordentligt när det ligger saker framme. Förresten så vet jag inte hur jag ska klara mig utan städtantr när jag kommer hem, snacka om att man har blivit bortskämd med det här.

Hursomhaver var gårdagen en ganska underlig dag.
Min area director Lisa har sagt till mig att jag borde börja tänka på förlängningen och fylla i papperna snart. Varpå jag skickar ett sms till Doug och ett till Stacey (eftersom de inte pratar med varandra) där jag frågar hur länge de vill ha kvar mig.
Svaret från Doug blir att det ultimata hade ju varit 7 månader men eftersom man bara får välja mellan 6,9 eller 12 månader blir det nog 6. Eftersom det inte riktigt lönar sig för de att ha kvar mig när Charlotte börjar kindergarden.
 Jahapp, ingen större överraskning där. Det var ju så som jag trott hela tiden. Sen efter någon minut får jag ett sms av Stacey där det står att de vill ha kvar mig ett år. Och att hon ska prata med Doug om det de kommande dagarna för hon vill jättegärna ha kvar mig et år till.
 Jahapp tänkte jag igen. Nu får de väl ändå bestämma sig, man kan inte både äta kakan och ha den kvar har jag hört (inte för at jag vill att någon ska äta mig inte..)

Nej men om jag skulle städa rummet.. eller kanske titta på idol, mums!
Det är ju trots allt fredag imorrn! WOHOOOO!

Såhär ser jag ut när helt spontana bilder tas.

Tisdag, tisdag.

Denna veckan längtar jag inte efter helgen, (eller det är väl klart att jag längtar efter helgen) jag längtar tills tisdag. Mest för att han är så söt och jag vill se vad som händer.

Magont.

Ikväll blir det lite bio men som vanligt i slutet av veckan är jag fattig. Har 1 dollar och 59 cent på mitt konto. Då tänkte jag att det skulle vara lite bra att använda lite penga på mitt svenska konto men inte då.
Något helt random företag har snott 450 kronor från mig. Och jag vet att jag inte har handlat något för 450 kronor det datumet. Detta är förjävligt men jag vet absolut inte hur jag ska ta tag i situationen i nuläget. Attsingen.

Hursomhelst så blir det e billig bio ikväll, kanske tillochmed har cash?
Vi ska se "my sisters keeper" på endollars biografen elvis. Visst, den gick på vanliga bion här i juni någon gång. Men ey, hellre 1 dollar än 10 sådetså.


Åh, sen fick jag ett gulligt sms idag också. Då blev jag glad men även väldans förvånad. HAHA.

Och så är jag lte kär och så ska jag kanske få mitt älskade starbucksförkläde snart.
Livet är bra helt enkelt, på topp. Det är de små sakerna som gör det.

En liten bild från 4e Juli.
Då vart jag solbränd och blond. nu är allt det borta..


Slampor och korvar.

Idag så stod det shopping i massor på schemat.
 Först så inhandlades det massa nödvändigheter på morgonen. Så som tops, deo, locktång och lite annat smått och gott. Detta goda slutade på nästan 500 spänn. attsingen. Men vill man vara fin får man lida pin, eller något sånt.
Sen iväg till simningen med Charlotte och efter det handla lite nödvändigheter till familjen. Handlade en ny fotboll till Charlotte eftersom hennes träning börjar på lördag och tydligen ska man ha egen boll med sig. Lite lustigt om ni frågar mig men tydligen är det såhär i staterna.
Åkte inom Target och införskaffade lite kalkonbröst, lite ost, lite yoggi och lite avokado och morötter. Mumsfilibabba.

Sen nu senare ikväll åkte jag och Emma till Kohls, en billig klädesaffär. Köpte en superduper fin ring där det står "Love Life♥Be Brave" kostade nu 200 kronor istället för 500. Yes! Och även en stickad lång kofta som kommer bli perfa till leggins på höstkanten för 250 spänn istället för 400, gillar läget. Efter det begav vi oss till ytterligare en halloween butik och blev helt positivt överraskade! I alla andra halloween butiker vi har varit i så är alla tjejkläderna så slampiga att man lika väl kan gå naken. Och det är väl inte så värst kul att klä ut sig till kanske.. Iallafall så hittade vi miljoner grejer i denna affären. Men fastnade för en speciellt.. HAHA!

Som ni kanske vet kommer min kära broder hit på besök till halloween så vi har hela tiden sagt att vi ska vara något tillsammans. Har funderat på allt från power rangers till turtles. Men samma sak där, killkläderna är ascoola men tyvärr för stora. Tjejversionerna är kroppsstrumpor. Nej tack!

Så tillslut blev det.. Ketchup senap och korv i bröd! haha, så jävla kul! Jag ska vara ketchup, emma senap och pontus korv i bröd. hahaha, jag dör! ASKUL!


En bild från vår kräftskiva :)

 

 


Douchebag

Mitt amerikanska favvo-ord blev flitigt använt i helgen och det gillar vi!
 Min helg i kort.
Fredag: Vindrickande hemma hos moi med Jess, Tess, Jessica och Emma. Det var trevligt värre och salongsberusningen ledde till samtal hem till sverige för mig och Tess. Mest för att vi skulle kunna göra narr av varandras dialekter. Höhö.
Lördag: Begav jag mig (inte så väldans entusiastisk) iväg på ett aupairmöte som bestod av middag, övernattning på hotell och dagen efter ett besök till Garden of the Gods.
 Redan på vägen dit höll jag på att dö. Jag var fast i en bil med de tråkigaste människorna någonsin, jättesnälla visst, men tråkiga. Förutom Unathi från sydafrika, hon var ganska ball förutom när hon hängde med tråkmånsar.
 Väl framme efter en låååång biltur såg jag att jag tydligen skulle dela rum med två helt okända människor från min aupair grupp (senare visade det sig att jag hade träffat en av de). De var inte heller så värst roliga och jag kände mig fast, fan slösa helgen på ett sådant här sätt.
 Men jag är absolut inte den som är den utan tog det med en klackspark, sen begav vi oss till stället där middagen skulle intas. En väldans konstig countryclub var det förövrigt. Det kallades buffé men jag trodde att det betydde ta din mat själv och ät så mycket du orkar. Detta kändes som fängelse/auzwitch. (bilder kommer sen.)
 Väl där så smet jag ifrån min grupp och började socialisera med allt och alla. Tack för den säger jag! För detta gjorde att jag träffade helt underbara människor! En som jag faktiskt var tillsammans med på skolan i New York. Men vi var inte i samma grupp där och umgicks därför inte speciellt mycket, därav hade vi ingen aning att båda två skulle till Denver.
 Efter middag och "underhållning" bar det av till hotellet igen. Jag dumpade mina rumskamrater som skulle ägna kvällen åt att tillsammans läsa en bok (what?!). Istället begav jag mig till rum 333 där det hölls ett pyjamasparty med massa öl!
Kvällen spenderades mest med att sjunga nationalsånger från alla land, lära känna varandra och helt enkelt ha en toppentoppen kväll.
 Sen vid gryningen vandrade jag tillbaka till mitt rum men hade väldia problem med att somna. Varför? Jo för att idioten i rummet brevid, ja brevid, snarkade som en jävla idiot.
Men med en kudde över huvudet så löste sig det problemet ganska kvickt och jag slumrade in några få timmar innan det var dags att vakna upp igen.
Söndag: Mötte upp mina tjejer i hissen vid halv tio tiden och sen begav vi oss ner till frukostbuffén. Det var supersmaskigt och jag åt frukost som aldrig förr! Under frukosten fick jag höra att de jag åkte med inte längre skulle till Garden of the Gods, vilket var hela meningen med trippen. Tack för att ni berättade det för mig era puckon. Iallafall kunde jag åka med mina nyvunna vänner och låtsades mest som ingenting. Garden of the Gods var så otroligt vackert. Men den roligaste delen var nog att klättra, klättra klättra och klättra. Har träningsvärk i armar och ben idag så många berg jag besteg. Huh! De gamla trädklättrar takterna sitter minsann fortfarande i.     Efter det begav vi oss på en lång resa hemåt. Vi skrattade så att vi grät hela resan lång och det var helt underbart.

Det tråkigaste med det hela är att alla dessa fantastiska människorna bor borta i Boulder. ca, en timmes körning om inte mer från mig. Men vi har redan bestämt en träff i Downtown denna veckan och sen till helgen blir det atagligen utgång i Boulder. Wohoo, Collegekillar!! haha

 

Blev kanske inte så kort sammanfattning som jag tänkt mig men nu klarar ni er med inlägg en vecka iallafall. haha. Nej skojar faktiskt bara, har lovat mig själv att försöka uppdatera minst en gång varje dag. Med undantag från helgerna såklart.

 

Jag saknar faktiskt er där hemma en liten gnutta. Helst av allt skulle jag vilja teleportera allihopa hit föralltid. För jag vill inte lämna usa. Jag är inte redo för det, och definitivt inte usa heller..


Buffé någon? Fatta hur jobbigt det var att dricka kaffe ur den där plåtmuggen då.. Brände läpparna av mig när kaffet var iskallt..






Michelle (Tyskland) och Vicki (Sydafrika)





Maja (Serbien) och Paulette (mexico)



Chris (sydafrika) och Paulette igen.

Blev lite blandade storlekar men vad fan, hade lite bråttom.

MORMOR, KLICKA PÅ DE SMÅ BILDERNA SÅ BLIR DE STÖRRE!


RSS 2.0