Douchebag

Mitt amerikanska favvo-ord blev flitigt använt i helgen och det gillar vi!
 Min helg i kort.
Fredag: Vindrickande hemma hos moi med Jess, Tess, Jessica och Emma. Det var trevligt värre och salongsberusningen ledde till samtal hem till sverige för mig och Tess. Mest för att vi skulle kunna göra narr av varandras dialekter. Höhö.
Lördag: Begav jag mig (inte så väldans entusiastisk) iväg på ett aupairmöte som bestod av middag, övernattning på hotell och dagen efter ett besök till Garden of the Gods.
 Redan på vägen dit höll jag på att dö. Jag var fast i en bil med de tråkigaste människorna någonsin, jättesnälla visst, men tråkiga. Förutom Unathi från sydafrika, hon var ganska ball förutom när hon hängde med tråkmånsar.
 Väl framme efter en låååång biltur såg jag att jag tydligen skulle dela rum med två helt okända människor från min aupair grupp (senare visade det sig att jag hade träffat en av de). De var inte heller så värst roliga och jag kände mig fast, fan slösa helgen på ett sådant här sätt.
 Men jag är absolut inte den som är den utan tog det med en klackspark, sen begav vi oss till stället där middagen skulle intas. En väldans konstig countryclub var det förövrigt. Det kallades buffé men jag trodde att det betydde ta din mat själv och ät så mycket du orkar. Detta kändes som fängelse/auzwitch. (bilder kommer sen.)
 Väl där så smet jag ifrån min grupp och började socialisera med allt och alla. Tack för den säger jag! För detta gjorde att jag träffade helt underbara människor! En som jag faktiskt var tillsammans med på skolan i New York. Men vi var inte i samma grupp där och umgicks därför inte speciellt mycket, därav hade vi ingen aning att båda två skulle till Denver.
 Efter middag och "underhållning" bar det av till hotellet igen. Jag dumpade mina rumskamrater som skulle ägna kvällen åt att tillsammans läsa en bok (what?!). Istället begav jag mig till rum 333 där det hölls ett pyjamasparty med massa öl!
Kvällen spenderades mest med att sjunga nationalsånger från alla land, lära känna varandra och helt enkelt ha en toppentoppen kväll.
 Sen vid gryningen vandrade jag tillbaka till mitt rum men hade väldia problem med att somna. Varför? Jo för att idioten i rummet brevid, ja brevid, snarkade som en jävla idiot.
Men med en kudde över huvudet så löste sig det problemet ganska kvickt och jag slumrade in några få timmar innan det var dags att vakna upp igen.
Söndag: Mötte upp mina tjejer i hissen vid halv tio tiden och sen begav vi oss ner till frukostbuffén. Det var supersmaskigt och jag åt frukost som aldrig förr! Under frukosten fick jag höra att de jag åkte med inte längre skulle till Garden of the Gods, vilket var hela meningen med trippen. Tack för att ni berättade det för mig era puckon. Iallafall kunde jag åka med mina nyvunna vänner och låtsades mest som ingenting. Garden of the Gods var så otroligt vackert. Men den roligaste delen var nog att klättra, klättra klättra och klättra. Har träningsvärk i armar och ben idag så många berg jag besteg. Huh! De gamla trädklättrar takterna sitter minsann fortfarande i.     Efter det begav vi oss på en lång resa hemåt. Vi skrattade så att vi grät hela resan lång och det var helt underbart.

Det tråkigaste med det hela är att alla dessa fantastiska människorna bor borta i Boulder. ca, en timmes körning om inte mer från mig. Men vi har redan bestämt en träff i Downtown denna veckan och sen till helgen blir det atagligen utgång i Boulder. Wohoo, Collegekillar!! haha

 

Blev kanske inte så kort sammanfattning som jag tänkt mig men nu klarar ni er med inlägg en vecka iallafall. haha. Nej skojar faktiskt bara, har lovat mig själv att försöka uppdatera minst en gång varje dag. Med undantag från helgerna såklart.

 

Jag saknar faktiskt er där hemma en liten gnutta. Helst av allt skulle jag vilja teleportera allihopa hit föralltid. För jag vill inte lämna usa. Jag är inte redo för det, och definitivt inte usa heller..


Buffé någon? Fatta hur jobbigt det var att dricka kaffe ur den där plåtmuggen då.. Brände läpparna av mig när kaffet var iskallt..






Michelle (Tyskland) och Vicki (Sydafrika)





Maja (Serbien) och Paulette (mexico)



Chris (sydafrika) och Paulette igen.

Blev lite blandade storlekar men vad fan, hade lite bråttom.

MORMOR, KLICKA PÅ DE SMÅ BILDERNA SÅ BLIR DE STÖRRE!


Kommentarer
Postat av: Görel

Duktig tös.. Det är roligare att läsa blogg än facebook.. Tycker jag..

2009-09-15 @ 14:45:24
URL: http://lyckansmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0