gollis

Snackade med Lina innan, det var massa mys. Hon gillade mina mini blogginlagg sa jag kanner att jag maste ge henne en stund I rampljuset fina fina Lina. Hade en nostalgisk konversation om vara bravader I staterna. Fy fan vad kul vi hade. Haunted house och new years eve ar verkligen dar uppe pa toppen. Nej nu blev det jobbigt att skriva utan radavstand och svenska bookstaver. :)

Kommentarer
Postat av: Natalie - It's all about attitude

Jag är en 18 årig tjej som idag fick höra om "au pair" av min moster. Hon ångrade att hon aldrig tog den chansen, men hon berättade lite om det för mig, och jag vart så himla sugen och peppad!



Jag älskar barn och att lära känna nytt folk! Har tre småsyskon som jag ständigt är barnvakt till och har även 12 kusiner som är yngre än mig som jag ofta ta hand om. Och att få se och upptäcka USA har varit min högsta dröm sen jag var 12 år.



Engelska är dock inte mitt bästa ämne, och jag är inte så duktig på det. Jag kan enkelt förstå vad andra säger på engelska, men jag har problem med uttalet och sånt.. Jag har lågt självförtroende då jag pratar engelska. Men jag läste på deras hemsida att det finns en skola där så man kan plugga lite engelska och bli bättre på det med tiden? :)



haha förlåt för all text, det jag vill komma till är.. Hur är det i USA? Hur är det att vara 'au pair'? vad gör du på dagarna och är familjen trevliga? skulle vara jätte roligt om du berättade lite om det!



Oxå undrar jag varför du skriver utan å,ä,ö.. sitter du vid en engelsk dator? :)



Kram Natalie!

2010-11-22 @ 23:08:48
URL: http://nataliedahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0